Gå til innhold

Flyttet: Hemsila, Guideing, oppgulp etc...


Erik Pettersen

Anbefalte innlegg

Gjest Öringen

Helt rätt Kim,det har jag märkt betydligt efter att jag har hatt en runda med dej i älven.Mitt fiske har utvecklakts en hel del efter det så jag kan inte se vad problemet är till Pettersen igentligen,kanske det bara är ren avundsjuka?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 85
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

aah, et godt poeng, kim.

 

du får se på det som en type kurs, feks i tysk eller kinesisk, pettersen. ;)

 

tror neppe pettesen er missunnelig på de som leier seg guide, som mange mener han er. like lite som at noen synes det er latterlig at enkelte med ølmage går i rosa singlet i navlelengde (uten sammenligning forøvrig!). ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er heller ikke enig med Pettersen her, men for å være ærlig synes jeg angrepene på ham personlig går litt for langt. Han har sterke meninger, men det er det vel rom for her inne?? Det går an å ha sterke meninger i motsatt retning uten å strekke det så langt som enkelte har gjort i denne tråden.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er heller ikke enig med Pettersen her, men for å være ærlig synes jeg angrepene på ham personlig går litt for langt. Han har sterke meninger, men det er det vel rom for her inne?? Det går an å ha sterke meninger i motsatt retning uten å strekke det så langt som enkelte har gjort i denne tråden.

 

 

Er enig med deg her tmags. Egentlig litt forundret over at "moder moderator" har bidratt til "hetsen", istedenfor å understreke normal skikk og bruk.

 

I utgangspunktet ikke enig med pettersen selv, men enkelte personlige angrep har vært for drøye.

 

Alle trenger jo ikke være enige med den store flokken hele tiden her inne... ???

 

hilsen en bakfull og skuffet spursfan!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Påskenøtteknekker

Jeg har vel bidratt med "hetsen" med min korte kommentar. Er enig i at tilsvarene har blitt altfor ensidige, og med dette i tankene er det bra at Tore og André føler symptati for den eneste morten i ørretstimen.

Jeg er også enig i at en av "moder moderator" fort kan bli litt kvass. Har selv blitt forbanna for dette tidligere, da jeg ble skyteskiven for et helt forum.

Jeg er også i stor grad glad for alle som har baller nok til å gå mot strømmen enkelte ganger. Greit å få møkka til speilrefleksen fra egen blankpussa skinnhellighet innimellom, slik at vi ikke blir gående å skinne i hverandres fortreffelighetens glans. Litt provoserende utsagn og generell uenighet er flott. Det skaper diskusjoner, temperament og et levende forum. Her har jo Pettersen gjort en flott innsats. ;D

Men at Pettersen har fått urettferdig mye pepper i denne tråden? Jeg synes ikke det tatt i betraktning mange av hans utsagn og meninger.

Han har gitt usaklig pepper, og har fått usaklig pepper tilbake. Jeg kan ikke se noen urettferdighet i dette. Det eneste leie må være at han ble helt "alene" med sine meninger. Jeg skrev alene i anførselstegn, siden jeg faktisk ser enkelte poenger i Pettersens innlegg.

Problemet til Pettersen slik jeg ser det, er at han går til særdeles spydig frontalangrep på folk som ikke skader verken seg selv eller andre ved å gjøre eller mene det de gjør. Spydighetene ville vel vært mer på sin plass om han hadde kritisert oppstrøms-pissere, korrupt maktutøvelse som går utover uskyldig tredjeperson osv.

Det beste innlegget i denne tråden har Flemming. Han viser i elegante vendinger hva for en vanskelig stilling man kan sette seg selv i ved å ha såpass ureflekterte utbasuneringer som Pettersen har.

Min mening er at Pettersen på langt nær er så "ureflektert" som det kommer til uttrykk i denne tråden. Det skulle ikke forundre meg om han har flirt litt i skjegget de gangene noen har hissa seg opp. Stemmer dette er det ingen grunn til å frede Pettersen for kommentarer av typen "hissige tilsvar". Tar jeg feil, og Pettersen bare er en kverulerende drittsekk, kommer jeg til samme konklusjon.

 

Jostein Berg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man kan vel si mye om godeste Pettersen, men jeg tror ikke han er skuddredd. Når han trekker sammenligninger mellom guidekjøpere og horekunder, så må han tåle å få litt tilbake. Det tror jeg som sagt også han gjør.

 

Når man skriver et generelt innlegg hvor man tar avstand fra visse type fiskere og fiskeproffer (guider), så er balansen mellom systemkritikk og personangrep hårfin. Jeg siterer Pettersen: "Merker jeg blir småkvalm av å se bilder av far og sønn på overklasseguideing". 

 

Dette kan oppleves sårende, og blir man provosert og slenger noe tilbake, så blir det tilsvarende vanskelig å balansere saklighet og personlige angrep. Synes for øvrig det er helt greit med noen friske debatter. Faktisk litt morsomt.  

 

 

 

 

Jørn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt å se at enkelte, dog akk så få, setter pris på den frie meningsutveksling. Personlig synes jeg tonen her på forumet er pinlig kjønnsløs, og en ansamling av flere ja-menn på ett forum skal man lete lenge etter. Kanskje ikke så rart, når sjefen sjøl stempler debattanter som har en avvikende mening for å være venstreradikale og drevet av misunnelse.

 

JB har rett, jeg er ikke "skuddredd" - jeg tåler endog rikosjetter. Det må man når man skyter litt i hytt og pine. Men, at jeg er en mort mot ørretstimen, det vil jeg ikke ha på meg. Jeg er gjedda i sivet.

 

Ekte mannfolk GÅR til fiskeplasen dersom den ligger innenfor en 8 dagers mars. Man kjøper da ikke bil for penger, man lager bil!! (tar du kurs i å lage bil er du horekunde, så det må læres på egenhånd).

Tar man toget til fiskeplassen, kjøper man en tjeneste og er horekunde da også. Hora NSB skal jo i tillegg ha masse penger på et tilbud som folk klarte seg uten på 1600-tallet. Kan ikke drive med slike ting vettu... ;)

 

Jeg skjønner at dette er vanskelig for deg å skjønne, Flemming, så jeg skal prøve å forklare deg det jeg trodde var innlysende for alle. Vi må skille mellom kjerneaktiviteter og perifere aktiviteter. Dette betyr at man som utøver av en aktivitet gjerne vil beherske det som ligger i kjernen av denne aktiviteten. I fisking vil fluevalg og det å fange fisk stå sentralt her. Bilproduksjon vil typisk falle under kategorien perifer aktivitet - noe som ikke har noen egenverdi i forhold til selve fisket.

 

 

 

Pettersen, er det du som er han svartkledde karen med langt svart hår og kritthvit ansikt som rusler rundt oppe i Grøndøla? Norges eneste Goter som driver fluefiske? 

 

 

Ha ha :D Han måste jag ut och spana efter.

 

Öringen, jeg skjønner ikke hvorfor du tror du er i noen posisjon til å le, du som står ute i elva med barnevakt.

Hvis du snur deg og ser inn i buskene så ser du kanskje at det er han som står og ler av deg, ikke omvendt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

 

Hostil`n, det innlegget der er jeg så  enig i. Godt skrevet, følger du med her tmags???

Pettersen setter ting på spissen, med det mest effektive virkemiddelet.

Overdrive og provosere, jeg skjønner til tider poengene hans.

Men jeg har fått et direkte personangrep og sist det med Taliban, man måvel tåle å få høre det når man går til personangrep eller?`

 

Det går på etikk, og i mine øyne er det på kanten til diskriminering.

 

 

Mvh

Torgeir

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fair enough det Toggi. Men når jeg leser igjennom hele tråden er det allikevel et klart inntrykk at "Pettersen" har vært mer i retning av "Jeg mener...", mens svarene her vært noe sånt som "du må være en idiot....".

 

Noen har frontet hans ekstreme meninger saklig. Mens andre har vært rene slag i trynet uten sak i det hele tatt. Det er disse jeg skulle ønske vi kunne være foruten på dette forumet.

 

Denne tråden burde vært lukket av adm. for lenge siden. Livlige debatter er én ting, men denne synes jeg har vært kjedelig dum.

 

Det er MIN mening, og det skal jeg kunne mene uten å bli påklistret diverse karakteristikker og egenskaper.

 

Jeg har mer eller mindre holdt kjeft i denne debatten, fordi jeg så iførste innlegg at Pettersen har et syn som avviker totalt fra mitt eget. Jeg ville aldri komme noen vei.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei tmags

 

Enig, jeg ble provosert JA.

Sant det du skriver, men der og da følte jeg for det. Og i tråden etter 15år som var en solskinnshistorie har jeg bedt trådstarter om unnskylding.

Når det gjelder personangrep så skal det hvertfall sies at jeg startet det ikke.

 

Godt vi er stort sett enige tmags ;)

 

 

Mvh

Torgeir

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

×
×
  • Opprett ny...