Jump to content

Maur på vingene


Bånngjedda

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 2 years later...

Nåja har vært maur i marka i en uke nå... oppe hver dag... nytter ikke å sitte inne selvom det blåser litt...

Hehe... Sant det. Men det var først i går at jeg så noe særlig antall. Og jeg har vel fisket 4 av de siste 7 dagene. Men det er jo ikke alle vann som er maurvann, mulig jeg gikk glipp av litt når jeg storkoste meg med vespertina ;-)
Link to comment
Share on other sites

sant nok sant nok...

Utrolig hva som klekker i fjøsfiskvannene dine hehehehehe... Hørte dere fikk noen fine fisker...  ;D ;D sorry måtte bare...

Men har vært flyvemaur i marka helt opp i 450 m.... Var der første dagen det skjedde... omtrent som det man ser på film eller leser i en bok fra 70-tallet hahahaha og det er tidlig...  Men så er jo igjen markasesongen like vrang som ifjor.... Moder jord moder jord... sier ikke mer.....

Link to comment
Share on other sites

Hehe... Er vel ikke noe mer fjøsfisk her enn i "marka" eller andre steder, men det er jo vann langs hovedveien som har litt stor settefisk det er det. Men den overlater vi til de som er lite oppfinnsomme. Når en ørret blir satt ut som 1 åring og vokser seg til å er det langt i fra fjøsfisk. De blir like fine og ville som hva som helst. Bare vannet de havner i som  setter begrensningen.. Vi setter faktisk langt mindre stor fisk her enn det som blir gjort i romeriksåsene.

Link to comment
Share on other sites

Støtter Rune på denne :) Har vært med han på noen forskjellig vann, og vet at han ikke fisker på fjøsfisker. Fiskene er ikke lette å lure, i motsetning til de vanna med "fjøsfisk". Man kan også tydelig se forskjell på fisker som er satt som små og de som er satt som store. Dette har jeg også sett i andre vann rundt omkring. De som blir satt ut som små får også en finere kondisjon.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...
×
×
  • Create New...