Gå til innhold

Veps


Ruffen

Anbefalte innlegg

Gjest Pål Andersen

Vel, torsken er sprekere enn ørret i kaldt vann. Fordelen ved å kultivere med båge er at den vokser avsindig mye fortere enn brunørret. VELDIG mange vassdrag har IKKE fysiologi til å frembringe annet enn småfisk. Mange vann er regelrett fisketomme.. I disse tilfellene ville båge vært topp. Dessuten er regnbue generelt MYE MYE sprekere enn brunørret...

 

OFF T.. Sorry

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med deg Pål! Dette med skikkelig regnbuefiske blir litt som men andre ting: Må oppleves for å få et riktig forhold til det. Og man trenger ikke å snakke enten eller Bjørnar. I tillegg til  :) Jeg savner regnbuen! Vi hadde det før og dæven så mye mer action enn ørret!

Skulle hatt noen lukkede vann her og der med båge.. OG JADDA! DE LIKER VEPS DE  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husker fra jeg var en liten guttunge og fiska i et av nærvanna her nede på romerike hvor dem satte ut litt regnbuer. Kroka da en sinnsyk maskin på 2,7kg som hadde fått et par-tre år på seg i vannet! Endte opp med baksia på Romerikes blad, heder og ære..det var rett og slett stort for en liten pjokk, og noen som ikke går i glemmeboka med det første! :) Er helt klart for litt regnbue-utsetting i lukka vannsystem der brunørreten ikke reproduserer seg eller eksisterer i det hele tatt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det liknende tilstander over hele landet?

 

Godt mulig. Stort sett hver sommer må jeg stenge veps ute fra veggene, de lager bol under panelet og irriterer oss når vi sitter på verandaen. I år har det ikke vært noen i det hele tatt. I fjor var det så ekstremt at vi måtte lage flere vepsefangere som vi plasserte rundt på verandaen.

Så her i Son har det ikke vært noe veps å skrive hjem om. Kanskje kjempevarmen vi hadde midt på sommern knertet vepseyngel'n? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...