Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      13

    • Innlegg

      5 257


  2. -Lars-

    -Lars-

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      10

    • Innlegg

      10 780


  3. Worldmaster

    Worldmaster

    Members


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      79


  4. Knut R. Skåre

    Knut R. Skåre

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 783


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06. sep. 2015 i alle områder

  1. Der hersker det fullt anarki og kaos for tiden, og det anbefales ikke å besøke dalen ubevæpnet !Kaptein Hemsedal m/tilhengere har stillinger ved storfiskhølen, Krokhølen og Telegrafen, mens utenbygds hemsil-kritiske fluefiskere har tatt kontroll over sirkuset, hjelmen og jugebenken. Kaptein Hemsedal & Co bomber kritikernes stillinger med skarp fjøsørret denne helga, og de har måttet trekke seg fra mythe, hvor de hadde etablert en skanse. Kritikerne svarer med å sende større mengder kritiske spørsmål og papirfly av falske tusenlapper tilbake, og nå er det stillingskrig mellom partene. Inn fra sidelinja har imidlertid utstøtte og rasende mark/slukfiskere kommet, og de slipper ulovlige slangesøkker, møresild og devonsluker over begge parters stillinger fra paraglidere. Disse er ikke mange, men har fordelen av å angripe fra luften . . . De krever å få tilgang på fiske i hele elva, og det til under 50 kroner pr døgn !!!! Kaptein Hemsedal har sendt forespørsel om forsterkninger fra Kaptein Hallingdal i nabobygda, uten å få annet enn en kald skulder tilbake. De kritiske utenbygds-fluefiskerne ser derimot ut til å få forsterkninger fra store deler av golsfjellet, og slik det ser ut nå kan det snart vanke tyngre skyts enn papirfly fra den kanten. Følg med, for her er ingenting i nærheten av å være avgjort
    8 poeng
  2. Her er en annen. Synes ikke denne ble helt feil heller.
    3 poeng
  3. Synes denne ble ganske stilig. Z-reels rev. på en selvbygget cts med rød/svart karbonfiberhåndtak og rec abs snellefeste. Fargene matcher godt, og begge deler en utradisjonelt.
    3 poeng
  4. Nei å nei du må ikke selge det grønne gullet
    1 poeng
  5. Litt flash, et par digre øyne samt enkeltkrok - så æru der... Denna vil fange. Fungerer utmerka til stor brunørret også
    1 poeng
  6. Jeg har tatt et par bilder med mobilen, så får du et inntrykk av hvordan de kan se ut.Mulig det blir noen forandringer. Må prøve å se de i vannet først.
    1 poeng
  7. "Sen hörde Andre Brun av sej och frågade hvarfør inte han fick komma och binda flugor...!"
    1 poeng
  8. For å være erlig, dette er bare trist. En gjeng havlgamle mannfolk som kaster bort en weekend sammen for å binde fluer. Har holdt på i 25 år og for å si det mildt er jeg dritt lei. Hver flue er et ork.
    1 poeng
  9. Se innlegg nr 70 og 71 i denne tråden: http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php/topic/18935-mine-favoritt-sj%C3%B8%C3%B8rretfluer/page-4 For egen del gidder jeg ikke alt ekstraarbeidet med tubefluer. De er knotete å tørke, krever egne bokser og tar lengre tid å rigge. Så myye bedre tror jeg ikke det kroker.
    1 poeng
  10. Jeg er en stor fan av å forenkle fluene. Boksen min består for det meste av enkle effektive fluer som er raske å binde opp. Da fyller man boksen i en fei om det skulle trengs, og man kan få til noen meget effektive fluer. Her er en gjeng tanglopper. Fikk først fres på tangloppefisket i fjor faktisk, og det skal brukes mye mer i år.
    1 poeng
  11. 1 poeng
  12. Sykkelstier (ofte kombinerte med gangvei), er for de som sykler under 10 km/t. Sykler du over 10 km/t skal du sykle på veien.
    1 poeng
  13. Jeg har også trodd at utsetting av fisk i hemsil var noe man hadde sluttet med for flere år siden, men har skjønt at så ikke er tilfelle. Liker ikke tanken på at det er vi som fisker i fluesonen som finansierer denne fjøsfisken heller . . . Hva i all verden skal kunne forhindre at disse forflytter seg opp eller nedstrøms i elva ? Tipper denne artikkelen fra Lars Nilssen blir dårlig mottatt i enkelte kretser ;-)
    1 poeng
  14. Ja snart er det bare å selge alt fiskeutstyret man har og finne seg en ny hobby, jeg liker å være ute nye friluftslivet og slike ting. Flere og flere fjøsfisker forsøpler naturen vår. Og den leken der vil jeg ikke være med å leke altså. Finner jeg oppdrettsfisk i "mine elver" da er det helt slutt for min del.
    1 poeng
  15. Tok en snartur i regnværet i går kveld. Sesongens første slurpa i seg ei sandfarget craftfür-reke. En brun, velfødd skapning på 1.4 kilogram.
    1 poeng
  16. Nå er jo det litt av spørsmålet her, da; Driver Ørretens Rike kultivering i nevneverdig grad i sine elver ?Ikke såvidt meg bekjent, annet enn innføring av nye fiskeregler, fluesoner, og selvfølgelig oppjustering av kortpriser. Man trenger ikke engang forlate kontoret sitt for å drive denne "kultiveringen". Selv skulle jeg gjerne sett at de heller rettet fokus mot elver som med rett kultivering kunne blitt bra, ikke bare elver hvor alt står bra til fra før. Men da risikerer man at det fort kan gå mer penger ut enn inn en periode, og det er selvsagt ikke interessant. I slike elver skulle jeg gladelig ha betalt mer enn normalt for å fiske, for det ville vært hyggelig å støtte aktiv, fornuftig kultivering. Passe på at det ikke blir ekskluderende for noen, sier du ? Vil tro det er endel mark/slukfiskere rundt omkring som føler seg særdeles ekskludert, i takt med at fluesoner innføres i økende tempo ;-) Sluk/markfiskerne i hemsil har forøvrig ikke så mye klage på, da jeg forstår det slik at det er vi som fisker i fluesonene som finansierer fisken som blir satt ut til dem.
    1 poeng
  17. Ikke for at det har så mye med denne saken å gjøre, men det er mange som sier ting de aldri ville sagt dersom man ikke kunne skjule seg bak ett nick. Min oppfatning er at skal man ytre seg, så får man ha baller nok til å stå for det også. Uansett om man er for eller mot i en diskusjon. Ser også tendensen til at "hylekor" slenger seg på for å støtte opp om sine kompiser og rakke ned på andre her. Skaff deg egne meninger, stå for det, eller hold kjeft.
    1 poeng
  18. Hvorfor reagerer både de ansvarlige for elva enkelte andre som om de er tatt på fersken i denne saken? Hvorfor fornekte fakta og ikke spørre seg om det er et større problem enn de er klar over? Det sies at slank fisk i all hovedsak er gammel hanfisk og at utfisking av disse er alt som skal til. Da har jeg to logiske spørsmål som de med buksene på knea også burde stille seg: Er det ikke naturlig at ung hunfisk som gyter vil stryke med av utmattelse gjennom vinteren dersom de ikke får tatt til seg nok næring i sommerhalvåret? Kanskje det er derfor man ikke ser så mange store hunfisk som er slanke? De finnes nok de også, men altså ikke til neste år. Da er de sannsynligvis borte av seg selv. Men alt er visstnok i skjønneste orden og ingen fisk har sopp, ingen er slanke uten å være eldgammel hanfisk, bunnvegetasjon og klekkinger er mer enn bra nok og det er mer enn god nok plass til alle. Så bilder må være manipulerte og all kritikk må ganske enkelt være basert på misunnelse eller egeninteresse som skader alle andre og i særdeleshet de ansvarlige for elva! Trekk opp buksa og bli voksne! Et problem blir ikke borte med et teppe over seg. Det vokser for hver gang det feies mer under.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...