Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Elisabeth Sletten Berg

    Elisabeth Sletten Berg

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      18

    • Innlegg

      256


  2. Robban

    Robban

    Members


    • Poeng

      7

    • Innlegg

      7 699


  3. Jan_Haukaas

    Jan_Haukaas

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 327


  4. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      3 598


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 18. juli 2016 i alle områder

  1. Fikk igår kveld en msnmelding som jeg satte stor pris på. Salgssjef for LOOP Tackle Europe(altså IKKE LOOP Norge aka Nesoddenloop) Kai Finbråten var åpenbart fortvilet over at enkelte aktører behandler kundene som rusk og rask, og at dette dessverre sverter LOOP som merkevare. (For ordens skyld Loop Norge som jeg har omtalt, og LOOP Tackle som Kai representerer har intet med hverandre å gjøre). Han ønsket derfor å slå et slag for god gammaldags service og meddelte at han ønsket å redde både oss, feriefisket vårt i nord og sende oss det vi hadde forsøkt både å bestille, hente og betale for hos han og hun på Nesodden. Linene er på vei med post allerede idag, og i skrivende stund sitter vi på flyet på vei til Indre Troms og bakgården min. Hjertelig takk, det varmer en iskald nord norsk sjel at kundeservice fortsatt er viktig for noen, dette skaper gode ambassadører. Fra Kim og meg: Hjertelig takk til Kai og LOOP Tackle Europa. Fra Kim og meg til "LOOP" på Nesodden: send oss pengene våre!
    18 poeng
  2. Som bransjemann har jeg litt inside info, det er hysj hysj. Til neste år kommer alle de store stangprodusentene med en App til mobilen som virker akkurat som Pokemon Go. Null stres med liner og sneller, og fysisk holde i fiskestanga. Man kan bare fly rundt å peke med en liten lett mobil. Det blir dødsfett. Har allerede testet en virtuel 9' # 5 i prøvestadiet. Helt knall
    7 poeng
  3. Hei, dette så ikke bra ut i det hele tatt. Har lyst å legge til at dette ikke har noe med Loop i Norge i dag, bare så ingen tror at det har noen sammenheng. Mvh Jan
    3 poeng
  4. I 2015 var vi det 32. største forum og i første kvartal 2016 nr 34 (i antall innlegg). Dette skal vi ikke kimse av!
    2 poeng
  5. Kanskje de kommer med et helt nytt oppsett ingen har sett maken til. Stengene leveres ferdig med Strain Gauge og Rate Gyros. App og ferdig Software følger med. Eller som jeg har sagt før,lever en stang som er vesentlig lettere.
    2 poeng
  6. Tøft! Så snart skal kanskje stangprodusentene ha oss til å kjøpe nye revolusjonerende mobiler til overpriser som det egentlig ikke er noe spesielt nytt med?
    2 poeng
  7. Sånn skal det gjøres! Bra service
    1 poeng
  8. Fikk lært meg på fiskeferien nå nettopp fra mentor at fiske skal være litt hat. Det skal være litt vått, tungt, langt, kjipt og man skal plages med knuter, fluer, fortom og håving. Man får visstnok ikke spise godis heller. Farsken den mentoren.
    1 poeng
  9. Så langt opp gjennom årene viser historien oss at fler av oss bruker tusener på akkurat dette. Men for all del,det beste hadde vært at noen virkelig hadde noe nytt å komme med.
    1 poeng
  10. Tror nok det ender ganske fort. I hvert fall dersom ingen velger å kjøpe kostebinderiet.
    1 poeng
  11. At vannet du har hytte ved er rart klinger egentlig ganske naturlig. Rare folk finner rare vann! Jeg kjenner også til vann jeg vet det er stor fisk og lite fisk hvor jeg ikke ser vak.
    1 poeng
  12. Nytt bekjentskap på Youtube; Satoshi Yamamoto. Spennende flue. Sikkert greit å ha i boksen f. eks når ignita'en klekker. De fleste har vel materialene han bruker og TMC 2488 tilsvarer kroken han benytter på filmen. Det eneste han mangler er en ny saks, så om noen kan sende ham denne http://www.guideline.no/TMC+RAZOR+SCISSOR+TC.b7zFA-xfZ0B-hTN9OCT-tRJ6lVBt6705hRnSZF.ips?template=norWebshop ,så hadde det sikkert blitt satt pris på.....
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...