Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      5 260


  2. Maяɪus_A_Book

    Maяɪus_A_Book

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      2 466


  3. devi

    devi

    Members


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      192


  4. Olav Haug

    Olav Haug

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      4 850


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 05. aug. 2016 i alle områder

  1. Prøvekjørte denne når jeg var på en liten tur i kveld. Hadde en fisk på rundt kiloen som gikk skikkelig 'all in' når den tok flua som skøytet fint bortover vannflata. Den gikk klar av vannet i angrepet, men satt dessverre ikke. Så jeg må nok binde litt videre på denne. Det var i hvert fall en skikkelig actionfylt test!
    2 poeng
  2. Litt kvantitetsbinding før fjelltur i morra.
    2 poeng
  3. Bare noen bilder fra de siste turene
    1 poeng
  4. Kult. Jobb med den Truls. Da får du kanskje en bankersflue etterhvert.
    1 poeng
  5. Er det noen som selger Eagle Claw i Norge? Disse er jo retrostenger av beste sort. Koster noen titalls dollar og funker bra. Perfekte for barnemoro.
    1 poeng
  6. Gikk ikke å sende PM. Kan anbefale Echo: Echo Gecko 7,9" #4/5 hos på tilbud til 842,-. <a href="http://keilir.no.24nb.serversenter.net/produkt/fluestenger/echo-gecko-til-barn/echo-gecko-45">http://keilir.no.24nb.serversenter.net/produkt/fluestenger/echo-gecko-til-barn/echo-gecko-45</a> Alternativt Echo Solo komplett fluesett i #4 8,6" på tilbud til 1444,-. Inneholder stang, snelle, snøre, backing, tapert monofortom, samt et stangetui med plass til alt inkl. påmontert <a>snelle. http://keilir.no.24nb.serversenter.net/produkt/nybegynner-fluesett/echo-solo-komplett-fluesett-kit590 Livstidsgaranti på alle stenger fra Echo.
    1 poeng
  7. Tilbake fra felttesting i Bardu av CarePlus 40% deet spray og CarePlus sensitive roll-on. Lite knott, men til tider dustete mengder mygg. Sensitive funket bra. Luktet ok og lett å ha med å gjøre. Absolutt best effekt med deet-sprayen og merkbart bedre enn makkernes midler (mygga). Anbefaler begge.
    1 poeng
  8. Klipper/klemmer du ikke maura dine på undersida, Marius? Flott knyting fra alle hold her.
    1 poeng
  9. Bare å skrive i vei om man savner en.
    1 poeng
  10. Gikk noen rykter om litt info om hvordan man nymfefisker sku komme, er detti fortsatt planen?
    1 poeng
  11. Nydelig fisk, Roar! For min del har det blitt mye utforsking med heller mager uttelling i det siste. Mye pene områder, men drømmefisket man håper på har uteblitt. En og annen minneverdig fisk har funnet veien til nettmaskene selv om snittstørrelsen har sunket jevnt og trutt siden sesongstarten på 2.5 kilo. Føles ekstra deilig når kilosgrensen endelig bikkes. Det å sette opp teltleir, bruke to uker langs bankerselva, og vinsje de inn er én ting. Det å lykkes en gang i blant med påfølgende blandingsrus av å treffe på slump og det å være god, det er noe annet!
    1 poeng
  12. Hastepåfyll av noen små comparaduns. Så ble det samtidig noen slanke bibio prototyper i samme slengen Fikk av en eller annen grunn litt troa på disse Krok: Tmc 2488 Kropp: Sylinderfoam sort Ving: Indisk hane Blue dun Bein: Hopper Legs sort + to fibre rød floss som kuttes ved knuten på hopperbeina Hackle: Et eller annet høne Grizzly/sort
    1 poeng
  13. Hadde en tur tidlig juli der vi kun så fisk på max 150 grammere, fikk jammen nok av dem også. godt utpå dag 2 så vi noe vi mente burde være et litt penere eksemplar, og jammen røyk ikke den personlige rekorden med flere 100 gram gitt
    1 poeng
  14. Mistet flueboksen med landinsekter nedover elva. Har smått begynt å fylle en ny boks. Startet med en foammaur. Ingen pen flue, men har hatt gode erfaringer med mønsteret.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...