Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      10

    • Innlegg

      5 260


  2. Kim W

    Kim W

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      5 250


  3. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      653


  4. Robban

    Robban

    Members


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      7 699


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06. aug. 2016 i alle områder

  1. Har blitt mye innkjøp av bindemateriale for å komme seg i gang med å produsere egne tørrfluer. Veldig knotete å bli vant til de små størrelsene også for den saks skyld. Men det begynner å gå seg litt til føler jeg. Har hatt godt hell med vårfluer i det siste, og denne har jeg veldig tro på at kan fange godt.
    4 poeng
  2. Endelig medlem så jeg kan se alle disse fete fluene dere poster, inspirert til tusen av dagens glaning gjennom inspirasjonstrådene. Good work, people! Setter frem stikka nu og begynner på landinsekter for sensommerfiske
    4 poeng
  3. Bare noen bilder fra de siste turene
    2 poeng
  4. Hei alle sammen. I disse dager kan det være greit å gjennomgå maurboksen. Etter at jeg mistet min boks for landinsekter står jeg relativt på bar bakke når det gjelder maur. Jeg har tidligere brukt artikkelen på til Stokkebekken som huskeliste når jeg fyller boksen. Likevell hadde det vært gøy å høre hva ande har i maurboksen. Hvilke typer klarer dere dere med? Hva utgjør et godt maurmønster for dere? Har dere noen mønster som har fungert spesielt godt for dere? Jeg ser ofte at folk bruker sitt bilde av en vanlig skogsmaur når de binder maur. Likevell er det ganske stor forskjell i utseende mellom en vanlig soldat og en vinget dronning i maurverdnen. Synes denne forskjellen ofte ikke fanges opp i mønstrene jeg ser rundt.
    1 poeng
  5. Den hvite undervingen, er det cdc? Jeg opplever at en undervinge under hjortehåra senker flyteevnen til flua da den fortere trekker vann opp i undervingen, men det flyter godt på de første kastene da.
    1 poeng
  6. Langt fra noen revolusjonerende greier dette, men her er vel noen som for det meste får jobben gjort. Enkelt og effektivt. Savner en helt rødbrun og en helsvart større sak med vinger.
    1 poeng
  7. Stemmer, drar den over vannfilmen. Artig reaksjon fra fisken for å si det sånn :-) Skal teste strip strike neste gang. Takk for info! Gleder meg til å teste dette videre.
    1 poeng
  8. Bruker for det meste dubbingmaur, og gjerne med organzavinger i fargen tan. Skal slenge ut noen bilder når jeg er hjemme fra fjellet. Hadde vært moro om flere kunne lagt ut litt bilder av favorittmønster for maur. Mobilbilder holder i lange baner om man ikke har tilgang til annet kamera. Meget sterk tråd!
    1 poeng
  9. Skittfiske kjører supertilbud for tiden. Leech polariserende solbriller til 179,- pr stk, kjøper du 2, en såkalt solbrillepakker, koster denne 998,-
    1 poeng
  10. Jeg tror personlig at du trigger kjøpelysten/interessen blant folk ved å oppgi ønsket pris på salgsobjektet. Så da spør jeg, hva er prisen?
    1 poeng
  11. Mulig jeg misforstår men går utifra at du har trukket flua over filmen? -jeg fisker ofte sånn med madam x.. Gjør stripp-strike tilslag så får du som regel flere sjangser. Har opplevd at fisk har tatt etter flua 5 ganger før den satt! Utrolig kult fiske! Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 poeng
  12. Litt kvantitetsbinding før fjelltur i morra.
    1 poeng
  13. Jeg har lekt litt med tanken, og prøvd litt forskjellig ved stikka. Jeg har ønsket å lage en vårfluelignende sak som ikke synker (tar litt tid før den gjør det i hvert fall) Den skal være rask og enkel å binde, så her er en liten prototype jeg har lyst til å teste. (Er sikkert masse fluer som er mer eller mindre like, så jeg påstår på ingen måte å prøve å finne opp noe nytt her) Skal bare få understreke at denne bare er raskt surret uten tanke på utseende osv foreløpig. Det får komme senere. Tror den skal få noen kast for å se i hvert fall. Består enkelt og greit av skum og et fallskjermhackle... Om ikke annet så er det litt artig å prøve seg litt frem ved stikka.
    1 poeng
  14. Hastepåfyll av noen små comparaduns. Så ble det samtidig noen slanke bibio prototyper i samme slengen Fikk av en eller annen grunn litt troa på disse Krok: Tmc 2488 Kropp: Sylinderfoam sort Ving: Indisk hane Blue dun Bein: Hopper Legs sort + to fibre rød floss som kuttes ved knuten på hopperbeina Hackle: Et eller annet høne Grizzly/sort
    1 poeng
  15. Mistet flueboksen med landinsekter nedover elva. Har smått begynt å fylle en ny boks. Startet med en foammaur. Ingen pen flue, men har hatt gode erfaringer med mønsteret.
    1 poeng
  16. Fikk kommet meg på tur i dag. En tiltrengt en sådan etter en uke i varmen så var det veldig deilig med frisk luft i flott natur og noen timer for seg selv. Fikk fisk til og med. Veldig beskjedne størrelser, men det er ikke alltid det er veldig viktig. Heldigvis! Varierende vær og forhold i dag, alt fra frisk bris og regn til sol og vindstille og alt der i mellom. Dødperioder, og perioder med litt vaking. De døde periodene fiskemessig gir muligheter til andre ting. Skogen er full av bær om dagen, det er dyr å se og høre og det er et heftig fargespill ute nå. Jeg så mus, salamander, hare og hadde en elg ikke langt unna. Jeg kunne høre den, og så den var borti noen busker. Hadde håpet den kom ut på myra så jeg fikk sett den, men den holdt seg i skogkanten, så jeg ikke fikk sett den skikkelig. Masse opplevelser, og da får det ikke hjelpe om fiskene jeg fikk ikke var av en størrelse å skryte av...
    1 poeng
  17. Noen vepser. Laget for å flyte litt tungt i vannfilmen. Ikke for uendelige flyt/ eller 5 min på stillvann. De skal ligge litt dypt i filmen noe slike landinnsekter ofte gjør. To varianter. En "spent" og en med hel vinge pekende bakover.
    1 poeng
  18. Fikk lært meg på fiskeferien nå nettopp fra mentor at fiske skal være litt hat. Det skal være litt vått, tungt, langt, kjipt og man skal plages med knuter, fluer, fortom og håving. Man får visstnok ikke spise godis heller. Farsken den mentoren.
    1 poeng
  19. En forenklet versjon av json-vepsen
    1 poeng
  20. 1 poeng
  21. 1 poeng
  22. Japp, øyeblikkelig høytid i marka for denna mobilfanga og noe dobbeltherja, fangstferske saken. Den fanger uansett, altså, men om fjorten dagers tid er den relativt dødelig her på Østlandet
    1 poeng
  23. Bonamassa er en skikkelig kuul fyr Han inspirerer alltid til noe bak stikka. Noen Rufsebibio. Lars Mathisen fra forumets glansdager(dit skal vi igjen) var insp til beina(Deer Hair) fra noen av hans fluer. Han finner nok veien tilbake han også , når det ikke finnes flere fjelltopper, eller nordlys å oppdrive :) :) Thx he he he
    1 poeng
  24. Tenker denne skal få krasjlande på et blikkstille ørretvann ila sommeren...
    1 poeng
  25. Dette stygge tjafset her har jeg jaggu fått mye fisk på i nord. Det satt litt inne å vise det frem.. Ja bildet ble av sedvanlig veldig dårlig kvalitet.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...