Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Bounce

    Bounce

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      461


  2. Kjell S. Rakkenes

    Kjell S. Rakkenes

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      553


  3. Truls K. Johansen

    Truls K. Johansen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      177


  4. Søren Jokumsen

    Søren Jokumsen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      272


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 05. sep. 2016 i alle områder

  1. En kort liten stille og beskjednen forløsning fra helgas litt vanskelige fiske i Trysil. Rent amatørmessig. from https://vimeo.com/user24129645 on https://vimeo.com.
    4 poeng
  2. Da er læringsprosjekt nr 2 i boks. Takke alle på forumet for tips og hjelp. Her ble det brukt - Blue Halo RetroFlex gen 2 emne - Lemke snellefest LC-10D downlock - Recoil ringer - Pearsall's silk - Threadmaster Lite epoxy til surringer, fortynnet med isopropanol (første runde 1:1:1, andre 2:2:1) - Gascol PUR lim til håndtak, FlexCoat Epoxylim til snellefeste Noen gode lærdommer: - Fortynnet Lite iin 1:1:1 blandning går inn raskt, nesten litt for raskt for god kontroll, fikk et par liksombobler under en fot. - Det lønner seg å holde arbeidstedet ren. Det ironiske med gjennomsynlige surringer er at den ene mikroskopiske tråden av støv som landet på emnen viser seg fint gjennom lakkeringen. - For mange ringer per en blanding av epoxy er en dårlig ide. Ta din tid. Som oppsummering kan jeg si at resultaten ble noe bedre enn første prosjektet og definitivt bra nok å vise frem litt. Vedlegger noen bilder av godteriet selv.
    3 poeng
  3. Bruker IKEA sine plastesker (Bevara?) for det meste, må kanskje kjøpe en litt større for nakkene og påfuglhalene som er litt lengre. Firedelte plastlommer fra COhlson til alt som er i småposer (dubbingposer osv). Det eneste som jeg ikke har en løsning er tråd.
    2 poeng
  4. Prøvekastet denne i 9 fot klasse fire i dag. Dette er ikke min type stang, men jeg må spørre. Hva slags fiske er denne lager for? Det omtales som lett ferskvannsfiske over, men for meg kjentes den mest egnet ut for store fluer og gjeddefiske. Du kaster langt, men å kaste lengst mulig er vel sjelden egenskapen man leter etter hos en klasse fire stang? Disclaimer: Jeg ha stor forståelse for at stenger er subjektivt, og at en liker forskjellig type stenger. Prøver rett å slett å forstå den retningen sage tar stengene sine, og hevder ikke ar stanga er dårlig på noen som helst måte.
    2 poeng
  5. Kondolere. Og når til sidst på herrens bud vort timeglas udrinder, en evig sommer hos vor Gud i paradis vi finder. Grundtvig 1844
    2 poeng
  6. På tide å dra i gang innsektstrådene på FFS igjen! Her er en Baetis Niger, fotografert 11. juni 2016 i Trysil
    1 poeng
  7. Årets sesong er en sesong som kommer til å stå i spekulatoren for evig tid. Grunnen til det er fisketid. Jeg har bevilget meg meget fisketid dette året. Er oppe i over 40 teltdøgn til nå i år. Og sesongen er ikke over...... På tross av diverse begivenheter servert av djevelen selv med en hånlatter så har jeg klart å kose meg. En alle tiders start her på Sørlandet ga en god grobunn for en god turne på Nordkalotten i nesten tre uker. Det innbar alt i fra himmel til helvete. Som det bør og skal gjøres. Vel hjemme for å lade batteriene en liten stund bar det videre for å mislykkes å lykkes til de grader på Island. Slik det bør og skal gjøres. Jeg vet høst sesongen kommer til å fylt av skuffelser og oppturer slik den bør og skal oppleves.
    1 poeng
  8. Frekt! [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 poeng
  9. Ett tips er i hvertfall å gå på samlebutikker å kjøpe plastlommer til store mynter. Da kan man ha dubbing, gummiben og annet smått i ringperm. Legg de inn med orgibalembalasjer så du husker hva det er
    1 poeng
  10. Dette skal du definitivt ikke være redd for å vise frem! Kul stang, får nesten litt vibben av brede amerikanere (bilene... Vel og merke) og tyggegummi av fargen på klingen. Originalt og stilig. Arbeidet ser ut til å være strøkent. Gratulerer med ny velbygget stang!
    1 poeng
  11. Gratulerer med virkelig fint arbeid.
    1 poeng
  12. Da er stangen ferdig. Rakk ikke å ta bilder i går, men det må jo være et bra tegn at man tar en "dry-wiggle" uten snøre og kan ikke stoppe å le...?
    1 poeng
  13. Fikk heldigvis til en liten tur på formiddagen i dag. Strålende sol og varmt ga mer følelse av sommer enn høst. Det var en kort periode hvor det var litt aktivitet, og da fikk jeg fem ørreter av begrenset størrelse. Men alle ble tatt etter kast på vak, og de fleste på kort hold, så det var veldig gøy. God fart i fisken også tross størrelsen, så det ble en fin tur og noen artige øyeblikk. Alle fiskene tok en svart liten vårflue med lysere fronthackle. Flott natur, og spesielt mye øyenstikkere. Artige å se på, og en holdt på rett ved meg, så jeg fikk tatt et bilde med mobilen. Egglegging i skjul av kantvegetasjonen.
    1 poeng
  14. Da var det over. Mamma trakk pusten for siste gang kl 1545 i dag, og jeg føler meg litt trist men mest letta. Det hele gikk veldig fredelig for seg med meg, mellomste bror og tante ved hennes side. Så nå sitter vi hjemme og drikker ett glass vin og skåler for henne. Så skål mamma, og takk for den tiden vi hadde sammen!!!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...