Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Jarle TL

    Jarle TL

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      1 430


  2. bushman

    bushman

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      195


  3. Roaas

    Roaas

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      659


  4. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 555


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. juni 2018 i alle områder

  1. Leste en artikkel nå, den går ikke bare på detaljer i flua, men syns det er spennende å lese i sammenheng denne også, den går hovedsakelig på hvordan ser egentlig fargene på dubbing ut etter vi kaster flua på vann. Kan bli relevant i forhold til detaljer og det som Rune skriver: https://www.scribd.com/document/142144696/Trout-Fishing-and-the-Color-of-Wet-Dubbing#scribd
    2 poeng
  2. Min hip pack som jeg bruker for kortere turer (marka) har gått ut, men har blitt erstattet av Patagonia Stealth Hip Pack som er 3 liter større. Atom Stealth fra Patagonia var en serie med hip pack, chest pack og ryggsekk i samme tema. Vil du ha en tilnærmet vanntett pack så er nok ikke Dry Creek et dumt valg! Jeg tror G4 Pro er motstandsdyktig mot vann, men ikke vanntett. Det er ikke forskjell på chest pack og chestpack :-) Det jeg mener er at en chest pack ofte rommer ganske lite, og derfor egner seg best dersom du behøver lite utstyr og fluebokser med deg. For min del ble bruksområdet for snevert. Men i visse situasjoner der man vet hva fisken sansynligvis kommer til å spise av insekter, så kan dette være et godt alternativ. Jeg synes i allefall at chest packen som jeg hadde (Simms Headwaters) var god å bære.
    1 poeng
  3. Jeg bruker hip pack. Patagonia Atom Stealth til markafisket (plass til markaboksen, myggboks, streamerboksen pluss utstyr) og Simms G4 pro til elvefiske. Sistnevnte har god plass til mange bokser. Har tatt av skulderremmen på begge to. Bruker Smith Creek håvholder bak dersom jeg ikke har på vadejakke med D-ring/magnet på ryggen. Liker å ha valgfrihet på hva man har på på overkroppen. Noen ganger t-skjorte, andre ganger ullgenser, noen ganger GTX. I tillegg har jeg alltid en ryggsekk i nærheten med evt ekstra flueboksene, varme klær, mat/drikke, sitteunderlag osv. Har fra før testet chestpack (denne ble for minimalistisk for meg) og vest (ble for klumpete og varmt, samt trange lommer). Likte vesten til Rusten da! Hadde ikke hatt noe i mot å testa en sånn. Chest pack er genialt dersom man bare behøver å ha med seg to flueboksene ut i elva. Meget behagelig å ha på og ikke i veien.
    1 poeng
  4. Jeg sier ikke at det ER løsningen, men for meg funka det!
    1 poeng
  5. Hittil når jeg skal på tur så har jeg hatt med sekk uansett, med vadere og alt oppi, spesielt nå som det har vært så varmt. Skal også sies at det har vært alt fra 500m til ett par kilometer å gå, og når man som meg hater å bære med henda, så er sekk kanon når man skal noen km. En kompis av meg har hop pack, og han bare monterer den på sekken, da er den ikke i veien. Det var en fin video! Etter hva jeg tolker så bør man strengt tatt ha vest, hip pack og ryggsekk. Ikke noen dum ide egentlig, man ender kjapt opp med å ha behov for flere ting. Kjøpte meg hip pack i går, så da får vi se på neste tur hvordan følelsen er!
    1 poeng
  6. Den var bare rett og slett i veien, selv om den faktisk hang på ræva Synes det var styr med å vri den rundt for å finne ting, og ofte han den på siden, og da viklet lina seg rundt alt mulig. Har også hatt den saken som lars p over her viser, og selv om den sikkert bare veier noen få gram føles det som 20 kilo rundt halsen. Nei, har funnet den perfekte vesten:
    1 poeng
  7. Garanti er opp til leverandøren. Reklamasjonsretten - som er noe annet enn garanti, handler om din rett til å klage ved fabrikasjonsfeil e.l m. Denne er to år, om ikke varen er forventet å leve vesentlig lengre enn to år, da er reklamasjonsretten fem år. Jeg vil tro at en vader sannsynligvis har vanlig reklamasjonsrett (dvs to år.)
    1 poeng
  8. Dette er nok veldig avhengig av type art. For meg så virker som om ørret henter seg mye raskere enn f.eks Harr som legger seg på siden pronto hvis den får litt uvøren håndtering. Temperatur er også kritisk, det ligger mye ute ang. det og etter det jeg husker så øker dødeligheten ved C&R betraktelig fra 18grader. Men de temperaturene vi har på østlandet nå så bør man faktisk tenke seg om før man fanger mer enn man rett og slett må. At ørret trenger lang hvile for å gjenoppta matinntaket har jeg flere eksempler på at slett ikke er tilfelle. Korteste tid mellom gjenfangst på en kilosørret jeg har vært borti er på rundt 2 timer. Adferden var normalisert og fisken var like sprek som første gangen. Vanntemperaturen var rundt 13-15grader.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...