Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      3 596


  2. Roaas

    Roaas

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      659


  3. lars p

    lars p

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      1 368


  4. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      5 257


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 15. jan. 2021 i alle områder

  1. Og det gjør du ikke i en nettbutikk kl 22 på en fredagskveld med en six pack innabords ?
    4 poeng
  2. Ja, måtte fylle på med varianter (må si variant når man ikke klarer å binde like bra som orginalen) av libellenymfa til Rune.
    4 poeng
  3. Trenger ikke en six pack engang. Gi meg én nattevakt med litt lite å gjøre, så skal den handlekurven fylles med stæsj. Ikke tenk. Også har jeg ikke oversikt over alt jeg har hjemme, ender ofte opp med mer av det jeg allerede har... Mitt navn er Christoffer, og jeg er avhengig.
    3 poeng
  4. Jeg frykter litt at dette er nærmere sannheten, men jeg håper det bare er innkjøringsproblemer. Kanskje vi skulle lage en "bruksanvisning" for hvordan det er lettest å klage, slik at vi får lagt litt press på dem slik at forbedringer tvinger seg frem. Jeg har begynt å handle mer og mer på noroco i drammen, da jeg er i nærheten stadig vekk. Gratis parkering, bra utvalg og man kan skravle litt fluefiske når man har tid. Skal man investere litt så er det mulig å spørre om han kan matche priser fra nettbutikker og da havner man ganske godt ut. Han har også godt utvalg bindestæsj. "Problemet" med fysiske fluefiskebutikker er at jeg stort sett går ut med tre ganger så mye stæsj.
    2 poeng
  5. Denne var kjempefin Eirik! Skal binde opp noen sånne straks jeg også, og dette bildet fikk meg på gli!
    1 poeng
  6. Nettopp hentet nye briller så nå kan det snart bindes litt! Har en ganske stor jobb med å fylle tørrflueboksene, og da må jeg se litt bedre enn hva som trengs til gjeddefluer og sjøørretfluer. Er en herlig bredde innen fluefiske, selv her hjemme, med kroker som her på bildet med 2/0 og str 15, og flashflue på 20+ cm kontra en ganske stor cdcmygg på str 15
    1 poeng
  7. Nok en glassfiber: Haldin HDT-88 blanks. Frisk 8-foter for det litt tyngre fisket som jeg ønsker å lære meg litt av. Bør funke greit for stor fisk i små elv, håper det finnes...
    1 poeng
  8. Jeg ville heller bruke en variant av Hanlon's Razor her. Jeg tipper de bruker robotisert bildegjenkjenning, og driter i i digital forinformasjon. Tilbakemeldingen jeg fikk fra Posten var at pakken _skal ha_ VOEC merkingen på plass. Da ville jeg spekulere slikt at roboten bommer på å finne merkingen (det hender) og ingen dobbelsjekker. Personlig ville jeg stolet på digital informasjon som en indikator at merkingen bør være på plass og dersom det ikke fantes av roboten, noen bør sjekke. Men det er sikkert for komplisert. Enklere og billigere å ha mottakeren bruke en halvtime på epost siden det går ikke fra Posten sin budsjett...
    1 poeng
  9. Helt konge at dere står på kravene. Beundrer det! Jeg synser selvsagt når jeg sier at jeg tror de fleste bare betaler. Det er trolig at de bare driter i VOEC merkingen og håper at det blir betalt uten for mye motstand. Hvis det er tilfelle luktet det klingende mynt i kassen.
    1 poeng
  10. Da kan man begynne å legge lineførerne på plass mens vi venter at mandagen kommer. Det ble nemlig en til lærdom i dag: det er _ikke_ enkelt å lage en korksnellefeste. Etter to runder med ødelagt resultat bestemte jeg å bestille treinnlegg. Men tiden går fint mens man venter på mandag og deretter posten: le Tonkinois til surreingene tar 24 timer mellom rundene og man skal ha en del runder.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...