Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/16/22 in all areas

 1. Slitt litt med å finne en steinflue imitasjon som jeg liker og har trua på. Synes rett og slett en stimulator som kan imitere f. eks steinfluer er heselige. Disse med nitten runder hackle og sånn. Jeg bare får meg ikke til å binde dem. Derfor begynte jeg å titte litt rundt. I søken tenkte jeg ut et mønster jeg kunne like, som jeg synes gir en bra profil, som flyter godt og som er enkel å binde. Dette var det jeg kom frem til. Denne er på en krok 14, i dette tilfellet Ahrex FW505 og FW511. Har klokketrua og ser frem til å prøve den ut til våren.
  3 points
 2. Storopprydding i kjelleren og mellom masse rart som for det meste havner til resirkulering. Minner fra barna var mindre og et fantastisk lite hefte som hadde gått i glemmeboken for mange år siden
  3 points
 3. Har hatt ekstrem bindetørke. Tror jeg er i ferd med å finne noe som ligner mer på marsjfart nå…
  2 points
 4. Heisann, Jeg har leid Bjørkelangen Sportshall 26 februar fra kl. 11-16 for at vi skal kunne kaste litt med flue. Eneste forbeholdet er evt. endringer i covid restriksjoner. Jeg tipper vi også finner på en form for bevertning 😉 Fint om de som ønsker å komme melder seg på i denne tråden. Tipper vi kommer til å legge ut en sak på FFS Face også.
  1 point
 5. Kan jo lage de med vinge av reversert hackle også, det blir veldig likt... de som sitter i ro på vannet har ganske slank profil.
  1 point
 6. Jeg fører som Eirik logg i Excel og har gjort dette slavisk siden 2015. Ganske artig å se hvordan snittet på fisken er og om det er tendenser til bedre fiske noen plasser, klekkinger etc. Det er flere jeg kjenner som bruker månefaser eller gode gamle ABU sin huggtabell. Den går vel på at det er godt fiske 4-5 dager etter full og nymåne og et par dager ifbm. siste kvarter. For moro skyld så tok jeg å la inn dager da det angivelig skulle være bra fiske, middels og dårlig i loggen min. Og den sier at jeg har tatt 50% av fisken på bra dager, middels gode dager ga 22% og dårlige dager ga 28%. Til året skal jeg være mye mer bevisst på dette og granske mer relasjoner til måne og klekkinger. Får se om jeg gidder å legge inn for tidligere år også for å se om det har vært en trend på dette.
  1 point
 7. Mål for året, teste ut forskjellig "klassiske" cdc mønster med harelabb. Mulig jeg går på en smell her men men. Her er første utkast: mygg klekker? Noe oliven hvertfall. Henger dypt og lenger etter test i koppen hjemme..
  1 point
×
×
 • Create New...