Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Kim Roger

    Kim Roger

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      184


  2. Runar Dankel

    Runar Dankel

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      401


  3. Jan_Haukaas

    Jan_Haukaas

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      1 327


  4. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      3 596


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. mars 2022 i alle områder

  1. Her er 2022-tråden! Ikke at jeg har startet sesongen, men det lukter vår ute nå! Kommer sikkert en helsikes snøstorm snart, men likavæl! Nå skal jeg følge med på satelittene fremover, og være klar med en gang isen går. Årets planer er som vanlig å fiske mere De to siste sesongen har jeg vært veeeldig dårlig på høstfiske, og det må jeg bli bedre på. Bruker jo å ha en uke i elv i go-perioden, men har litt lyst på en langhelg eller 2 ekstra i elv utenom den uken. Må bare få fridager på jobben til å gå opp. Kommer jo en litt dårlig jul i år også. Satser også på å få laget no gode filmsnutter som man kan putte sammen til en ok greie eller to i løpet av sesongen. Har også en del nytt utstyr som jeg gleder meg til å prøve!
    1 poeng
  2. Både fiskerelatert og ikke. Nye støvler til årets turer.
    1 poeng
  3. Sjøørreten har så smått begynt å røre på seg. Den har jo sikkert gjort det hele tiden, men først nå har jeg kommet meg ut for å prøve. Det begynte lovende når jeg så et par vak helt i starten. Fikk en mindre fisk og hadde et hugg men så var det dønn stille. Fisket noen timer og flere kilometer med kyst uten tegn til liv. Frustrert og misfornøyd fisket jeg meg tilbake. Like døtt helt til jeg kom tilbake til start. Plutselig så jeg en stor side vende når jeg rullet opp flua for nytt kast. Jeg så det var en ganske stor fisk, men trodde jeg hadde skremt den. Jeg rullekastet ut og så fisken snu og vende mot flua. Jeg sto litt høyt og så den kom få meter foran meg. Flua forsvant og da var det bare å dra til og der satt den. Den ga en fin fight og gikk og stanget foran meg en stund. Fikk landet den tilslutt, en fin ørret på 57 cm!! Frustrasjonen var glemt og jeg fisket videre. Og fem minutter senere så smalt det til skikkelig, og fisken gjorde mye ut av seg. Tunge utfall, rullet var umulig å få på land. En skikkelig sta sak. Jeg trodde den var større enn den første, men det stemte ikke. Tjukkere og mye sprekere var den i hvert fall. En nydelig sølvblank sak på 55 cm. For et kvarter med heftig fiske!
    1 poeng
  4. Ble en liten tur på butikken idag. Lpx Tactical 904. Den skal det bli gøy å teste når isen forsvinner
    1 poeng
  5. Innom Nordisk i går. Ble noe smågodt til fluebindinga, også den her: Lurer på om det mykere materialet i linekurven til TAKE kommer til å spare fingertuppene noe utover våren? Har brukt Orvis-bøtta til nå.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...