Gå til innhold

Til minne om Toggi


Nils Kvisgaard

Anbefalte innlegg

  • Svar 198
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Gjest Terje Refsahl

Kjære Toggi.

Vi møttes aldri men jeg satte utrolig stor pris på de fine samtalene vi hadde på PM.

Vi lo sammen om debattene rundt vått og tørt, og du ska vite at jeg hadde enormt stor respekt for det du bidro med her på forumet.

Makan til engasjement og kunnskap som du har øst ut på fluefiskesiden skal man lete lenge etter.

Vi planla å møtes i Rena og rusle langs Renas bredder på jakt etter ørret. Det fikk vi desverre aldri muligheten til å gjøre men jeg lover

at jeg skal sende deg en tanke eller ti når jeg sitter ved elvebredden til sommeren.

Selv om du nå er borte så vil du alltid være her på fluefiskesiden. Sjela di forsvinner aldri herfra, det tror jeg vi alle vet. Her blir du aldri glemt.

Sender også en stor tanke til din familie.

Hvil i fred, Toggi. Du vil bli dypt savnet, men du vil alltid være her.

Terje!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Unknown User

Responsen på denne tråden viser tydelig at Toggi var en utrolig viktig bidragsyter på hele dette forumet. For min del har fluemaskinen betytt mest når det kommer til sjøørret. Så mye erfaring og timer i vadebuksa får man lete lenge etter. Jeg traff han bare en gang når han var med Nils Fiskern og fisket sammen med blant andre Tony P på Jeløya. Mine tanker går til Toggi og de han spanderte utalige timer sammen med langs fjordens strender. Mitt tydeligste minne fra den treffen var energien hans. Det ble en pause i fisket men han holdt ikke kastearmen stille et sekund meden vi sto der og snakket.

Det blir tomt på sjøørrettråden din nu som du ikke lenger er der og gir oss av alt du alltid gitt oss. Det er faens så trist at det skal slutte slikt. Hvil i frid i fluefiskehimmelen! Du blir tatt imot med største respekt der oppe. Neste sjøørret som blir fristet av fluen min går tilbake med et minne om deg.

Fredrik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trist, ufattelig trist, og altfor tidlig.

Snakket med Toggi for 3 uker siden, han kunne fortelle om voldsomme smerter, men han var optimistisk med tanke på bedring. Slik var det vel egentlig for 1 år siden også. Så jeg begynnte etterhvert å undres på om han egentlig fikk den hjelpen han trengte.

Sjøfisket var kanskje Toggis beste medisin. Opplevelsene i sjøkanten døyvde litt av smertene han bar i seg hele tiden. For han hjalp det også å dele opplevelsene og kunnskapen sin med andre. Toggi likte å gi av seg selv. Jeg var så heldig å oppleve dette, takk Toggi.

Det er et stort og varmt hjerte som har sluttet å slå. En god fiskevenn er borte. Det er tungt, men minnene er gode.

bjorni

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff så utrolig trist.toggi var så hjelpsom og grei gutt .var han som fikk meg til og begynne med fluefiske.hvis det var noe var det bare og ringe han.var på mange fine turer med han som jeg alltid vil huske.så på mine turer framover vil du alltid være med i mine tanker.sender varme tanker til familien hans.hvil i fred torgeir

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...