Gå til innhold

Bildetråden 2012


Gisle Helgesen

Anbefalte innlegg

  • Svar 1,1k
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Flotte bilder!!!

Har enda ikke børstet støvet av fluestanga denne sesongen. Venter til fjellvannene går opp.

Avsluttet årets toppturer sist helg i Tromsø. Fantastisk vær og føre hver dag!

Her er et bilde tatt på tur opp Storstolpan i herlig midnattsol og snø i lufta 1.juni.

7161403019_ab0d3d4aaf_b.jpg

En liten filmsnutt fra samme kveld:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gisle - snøret er jo ofte svært vanskelig å vise bra på et bilde hvor fluefisker'n også er med, men her har jo du klart det på en meget flott måte. Dette er ikke alltid lett, synes jeg, men her har jo du klart det med en meget god combo av lukkerhastighet og blender. Godt bilde, Gisle!  <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for kommentaren. Tja, er ganske fornøyd jeg  ;D Er uansett ikke noe som skal henges opp på veggen, er kun trening for å finne en god arbeidsrutine for ekstrem macro. Fikk reverse adapter på fredag, og det er veldig uvant med så ekstrem nærgrense, så mørkt søkerbilde osv. Levende bilder kommer nok snart  ;)  

Edit: FYI den er ikke død ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes bildet var bra jeg, og ikke har jeg peiling på om den var dau eller levende. Forøvrig deilig å se et makrobilde med tilsiktet lav dof. Altfor mange henger seg på "A4-lett kjedelig-hele sulamitten i fokus-og skarphet blir det aldri nok av"

edit: siste bildet til gisle er jo innenfor det jeg synes er kjedelig, men berger seg elegant med vakkert insekt og nydelig comp, en sånn man egentlig har sett en million ganger, men aldri blir lei <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ikke har jeg peiling på om den var dau eller levende.

5 min i fryseren, så har man litt tid på seg før den våkner.  <<l

Vet at dette er en bildetråd, men supert hvis noen kan dele tips/rutiner dere føler er viktig. Er mange her som er knallgode på makro.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Motlys kan ofte by må artige muligheter fotomessig. har alt for ofte latt kameraet ligge i slike situasjoner, men har vært litt flinkere i år, så prøver meg men et bilde av selveste Rubenmann som vipper ut litt line på et drift etter storauren.

7167441229_4beaca4cf2_c.jpg

Gisle - snøret er jo ofte svært vanskelig å vise bra på et bilde hvor fluefisker'n også er med, men her har jo du klart det på en meget flott måte. Dette er ikke alltid lett, synes jeg, men her har jo du klart det med en meget god combo av lukkerhastighet og blender. Godt bilde, Gisle!  <<l

Flott bilde, Gisle. Har prøvd å ta bilder der snøret vises i lufta og det jeg har fått best til av slike bilder er ved sidelys i lav høyde, f.eks. lav kveldssol.  Rodswinger i Ekso:

7366609474_be54497830_c.jpg

7181382333_9f7e439531_c.jpg

7181382085_7fc6438d9c_c.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...