Gå til innhold

Ukens tema : Fluebinding


Kim W

Anbefalte innlegg

Ok, dagens tips. Den derre vingede paraloop maueren jeg la ut på forrige side funker som faen. De neste jeg skal lage av samme type blir en krokstørrelse mindre og med lysere dubbing og det er for å komme enda nærmere som en riktig imitasjon. Flua flyter godt på dubbing og hackel, og vingene har til nå tålt fire ørretkjefter uten å rakne. God flue med andre ord.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er en flue jeg forbinder med høst og tiden som er i vente, eller flue og flue fru blom.. det er jo en reke. ;D

Gleder meg til sjøørretfiske på vestfolds svaberg og denne høsten skal den store sitte. Har noe uoppgjort med en skikkelig pudding der borte og jeg veit hvilken vik han holder til i. Pass deg trutta, here i come! ;D

Krok : Daiichi 2450 # 6

Kropp : ice dub "UV Shrimp pink" og Guideline jumbo cdc "pink"

9582806681_0ba78c4cf6_z.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, Geir. :)

Jeg er litt på reker og sjøøretfiske i disse dager, ikke fiske i sjøen riktig enda men har så smått begynt å tenke på sjøboksen og tilhørende utstyr. Starter med en tur innom bloggen til saltvannsgutta - saltflue.com for å hente litt inspirasjon og gode tips.

http://www.saltflue.com/

http://www.saltflue.com/sbs-av-vestfold-reka/

Jeg likte denne SBS på vestfoldreka og fikk lyst til å lage ett par sandreker med craftfur. Jeg synes craftfur går utrolig fint i vannet hvis flua blir dressa riktig. Svevende gange. Jeg leser i tråder fra sjøgutta her inne at sandreker ofte er tingen på høsten og da faller jo denne inn under kategorien høstfluer. :)

9590914206_8127096d23_z.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...

Forslag: "Varmt-vindstille-nullvak-flua" :)

Dette var ett godt forslag, Hunk'ers! <<l

Ukens Tema Uke 46 : "Varmt-vindstille-nullvak-flua".

Her åpner det for mange "luring-fluer". Blir spennende å se hva som kommer opp, og bittelitt tekst ved siden av flua blir fortsatt varmt mottatt. ;)<<l

Jeg har ett par fluer i tankene allerede så nå gleder jeg meg til å binde litt igjen. Er en liten stund siden sist plutselig..

Stay tuned! ;D<<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...