Jump to content
Sign in to follow this  
Ols1

Guideline Fario DT fluesnøre

Recommended Posts

Ser at Guideline kommer med DT snøre(Fario DT), Hva tenker dere om å ha dette på en Guideline Fario Classic klasse 4 stang til bruk etter ørret i skog og på fjell?

 

Ols1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Ols1,

Nå har jeg fått testet linen og kan si følgende:

1: Dette er ikke tradisjonelt DT tapering. Vi har brukt Experience som referanseline for bla. front tapering.
2: Du kjøper samme klasse som stanga, 4'er passer på 4'er. Har testet 4'er på Fario Classic 904, Lpxe 904 og Fario Classic 905 (ble litt lett på siste men ok på distanse).

Jeg kunne skrevet mer om egenskaper men da beveger jeg meg litt over i gråsona på hva som er passende ifht. markedsføring.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det spoers hva slags avstander man snakker om og vilket snoere man sammenligner med. Et riktig klassifisert DT snoere veier det samme som et riktig klassifisert WF snoere paa de foerste 30 fotene. Det er naar man oeker lengden paa kastet at DT snoeret belaster stanga merkbart mer enn f.eks. baktaperingen paa et WF snoere. Saa hvis snoeret foeles "rett" paa 15 meter vil det garantert foeles for tungt paa 25 meter. Osv osv
Hvilket snoere man velger i forhold til stanga er selvfoelgelig avhengig av en rekke faktorer - ikke bare hva som staar paa stanga og esken...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...