Gå til innhold

Sjøørretfiske i sjøen


Toggi

Anbefalte innlegg

Begynner å misstenke frua din for sabotasje. Se etter små jakk i stangen før neste tur ...

Godt poeng Sir Jinxalot ;D Skal jaggu montere kamera på promperommet ;)

Shakedown? Du trekker deg hver gang jeg har tid til å bli med. Til og med når du inviterer til tur  :D

Er forøvrig spent på det nye snøret. Mykt og fint, men fikk ikke akkurat rare testingen med to tørrkast  ;) Gleder meg til å ta en tur med det til uken.

Må nok si opp treningssenterkontrakten din ;)

hehe  :D

Det nærmeste jeg kommer treningssenter er passivt medlemskap  ;D

Shit happends, bare synd det har skjedd litt ofte i det siste   ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var en tur ute i Larvik i formiddag. Var klar for en reprise på forrige tur. Riktignok ikke fått stangdelen til OPTi Coasten som knakk forleden så reservestangen måtte gjøre nytten også i dag.

Kom ut til plassen og kostaterte relativt høyt vann og frisk pålandsvind. Mange fine strømmer og monterte ivrig stangen. Tok med nytt snøre som skulle få sin jomfrutur, Airflo Clear ridge FI #7/8. Går ned til vannet og begynner å kaste. Dessverre rakk knapt klumpen komme utenfor toppringen før stanga knakk IGJEN! Erre mulig?

wtf.gif  ;D:D

Enda godt LoopLTS ringte meg i går og informerte om at stangdelen til favorittstangen er sendt med posten så da er nok den på plass i morgen. Ikke verst å knekke 2 stenger på 4-5 turer, attpåtil under kasting med begge to. Ny pers  ;D

[attachimg=1]

Uff nå fikk jeg litt vondt i magen når jeg tenkte på at jeg lot deg prøve stanga mi sist helg:) Men maken til uflaks skal man lete lenge etter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe  ;D

Du aner ikke hvor flaks du hadde. At stanga di holdt er et under  :D

Neida, at OPTien knakk er min egen skyld. At backupen knakk skjønner jeg ingenting av. Hele stang virker morken og snakeringene kan jeg plukke av uten anstrengelser så jeg skal sette meg ned og sende en liten hilsen til produsenten i nå. Bør stille med ny stang  :P Men men.. Nok en unnskyldning til å kjøpe noe nytt  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stangbrekker er vel min skyld, og tidligere reklamasjoner med Loop har gått veldig bra, faktisk ekstremt god service fra Sverige. LoopLTS Norge kan være litt treige, eller rettere sagt så har de en tendens til å estimere leveringstid som ofte ikke overholdes. Men er ikke akkurat ideelt å knekke stenger før høstferien  ;D Ligger nok i posten i dag, så det skal bli godt å få på plass ny del :) Men nok OT fra meg. Nå har jeg vel klart å knekke nok stenger for en stund og i tillegg stappet denne tråden med minst et par sider OT, så jeg skal knipe igjen  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Unknown User

Hehe, vil du grave i det mørke hos folk Lars L? Vi er ikke ute etter å bli deprimerte her inne. Prisen per kg og time spandert per SØ er høyere en både olje og gull. Du stiller et 10 000 kr spørsmål.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, vil du grave i det mørke hos folk Lars L? Vi er ikke ute etter å bli deprimerte her inne. Prisen per kg og time spandert per SØ er høyere en både olje og gull. Du stiller et 10 000 kr spørsmål.

Hehe, og det med overlegg!

Det viktigste er vel at man koser seg der ute. Jeg er bare så sykt imponert over at man orker å denge i mange hundre timer uten å få fisk. Etter brunørret går jeg da heller til neste vann, eller sitter å venter og drikker pils.

Lars L

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ble en liten tur idag på thh og meg. ferden gikk til asker landet, etter vi tok en time på snarøya.

der fikk vi forøvrig en på halv kiloen hver.

PA070467.jpg

PA070468.jpg

prøvde litt forskjellige steder i asker idag. en spot vi prøvde helt på slutten har et vanvittig potensiale.

såpass bra at jeg velger og ikke nevne stedet. vi fikk ikke noe fisk der, forutenom en på ca 300g som jeg fikk.

men potensialet er der så absolutt. fantastiske bunnforhold med en solid marbakke på en lang strekke.

fikk allikevel nok en kilos idag. den ble landet på det berømte stedet, elnestangen. min første tur dit, så resultatet var jo ok :)

PA070473.jpg

PA070471.jpg

takk for turen, tobias.

satser på ny tur imorra. blir det askerlandet igjen? hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Unknown User

Går nesten ikke å fiske feil når du fisker sjøørret. Så lenge du kaster ut og trekker inn. Litt enkelt kanskje. Men alle her inne kan nok skrive under på at det går en del timer per fisk. I alle fall i indre Oslofjord. Bare å ligge i å ikke gi opp. Det er de gutta som får fisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

takk for hyggelig respons, karer.

robin: det er bare og stå på. fisken er der, du må bare treffe på rett sted til rett tid. som swede sier, så går det en del timer per fisk. vi gutta fisker en del for og si det sånn. jeg er vanvittig fornøyd med min høst sesong i sjøen foreløpig.

har fått en del fin fisk, men også mistet 4 fisk som jeg anslår og være alt fra 2-5 kg.  vi snakker harde og tunge takes som har gitt full spenn i stanga, og opp til 60 meter utras. høres drøyt ut, men det er fakta. følelsen av hvordan det er miste disse rakkerne er ubeskrivelig, men life goes on.

tobias: jeg nevnte jo at vi fikk en en halv kilos hver  ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...