Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      7

    • Innlegg

      653


  2. Pål Hedenstad

    Pål Hedenstad

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 144


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      5 257


  4. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      859


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 23. juni 2016 i alle områder

  1. Har hørt rykter om Danica i Trysil nå. Ikke voldsomme greiene, men en og annen. Satser på at en og annen viser seg i Engeråa til helga om enn litt tidlig! #hemmatteldaln TMC 112TR 11 TMC 113BLH 14
    5 poeng
  2. Kom hjem etter 2 fiskedøgn nå. Lav vannstand og lite fart i elva ga få steady fisk da de gikk opp å ned for og beite, iallfall der vi var. Var en del baetis som klekte jevnt og trutt ila dagen. Fikk lurt noen fisk ila turen. Største på litt over 1 kg på en liten spent spinner med 7x spizz. Sent from my iPhone using Tapatalk
    2 poeng
  3. Jeg har hatt et par Rio liner som jeg har måtte kaste litt med før de blir "normale". Ikke opplevd det med SA, Corland og Guideline (Guideline tror jeg av og til er produsert av Rio / håper det, men de jeg har har nok vært produsert av SA). Men egentlig er vel svaret på spørsmålet ditt "nei".
    1 poeng
  4. Avdøde Geir Ekberg komponerte en Fly-Rite blanding for aurivillii dun som sikkert flere kan ha glede av: Fly-Rite nr 8: 60% Fly-Rite nr 10: 20% Fly-Rite nr 5: 20% Vinge, hackel og hale etter eget ønske, så har du det du trenger. Bindes mindre enn orginalen (14-16 krok). Men det kan være greit å ha noen på krok 12 også dersom en fisker i strykpartiene hvor aurivillii'ene trives godt.
    1 poeng
  5. Jeg tror jeg har brukt det meste av impregnerings midler. Den jeg liker best er og den absolutt dyreste: http://www.zipcast.net. Snøre især i varme blir ikke så "klissette" som de andre midlene og så varer den lenger på snøre. Bruker mikrofiber klut til rengjøring med vann og tørr klut til pålegging. Spoler opp snøret i en løsbunt for vinteren. Mine snører har holdt minst 100 fiske døgn også de som har fått kjørt seg i varmere strøk.
    1 poeng
  6. Sage er fantastisk på service ,er min erfaring ! Knakk midtdelen på en12'6" #8 type European grafitt 4 . fik tilbake stangen med ny del og en ekstra topp ! De ville være sikker på at toppen passet til stangen .da jeg bare hadde sendt inn den delen som var knekket ! Den gamle toppen passte perfekt, så nå har jeg 2 topper
    1 poeng
  7. Jeg leverte utgått modell av Xi2 til rep. til Nordisk Fiske etter å ha brukket bunndelen. Fikk stanga tilbake som ny. Jeg tror jeg knapt nok måtte betale frakten. Utrolig bra!
    1 poeng
  8. Hei Med noen TMC 902 bl i bakhånden så er du vel rusta for tynnfluene.
    1 poeng
  9. Send en mail til sage og spør: repairs@sageflyfish.com
    1 poeng
  10. Stroft er prima vare, og jeg bruker stort sett det selv. Kan ikke huske å ha hatt noen negative opplevelser som kan knyttes til dårlig kvalitet der.Det har jeg forøvrig opplevd fint lite av uansett merke, og jeg har vært innom mye rart i årenes løp. Men iblant foretrekker jeg fc også, og der har jeg vært borti noe tvilsomme greier.. . Det går på sprøhet, og knutesvakhet. Man kan fukte og stramme knuten så forsiktig man vil, men iblant kommer man over noe som ikke er brukandes åkke som. Av rimeligere fc jeg har gode erfaringer med, er Berkley :-) Man scorer ikke rivercred-poeng av å dra opp en spole med den logoen, så jeg dekker alltid over den med en Rio etikett ;-) Usikker på om Berkley leverer diametere ned mot 0.10 i fc, da dette ikke er tippet-spoler, men den fåes ihvertfall i 0.14, som jeg benytter endel til mitt fiske.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...