Gå til innhold

Vinnerliste

  1. eide

    eide

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      10

    • Innlegg

      536


  2. Morten D.

    Morten D.

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      9

    • Innlegg

      577


  3. -Lars-

    -Lars-

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      7

    • Innlegg

      10 780


  4. Fluehue

    Fluehue

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      371


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 26. april 2017 i alle områder

  1. Pleier å klippe v i hackelet under. Her har jeg i stedet brukt en liten ball med dubbing i løkke for å presse hackelet opp litt. Gøy å prøve nye teknikker.. #15
    7 poeng
  2. https://www.youtube.com/watch?v=oHjfb5fcz7M&t
    6 poeng
  3. Jungle Cock Silver https://flytyer.org/eide/pattern/jungle-cock-silver
    6 poeng
  4. Mangler strutseherl, en skikkelig pinsett til å få fiksa beina og noen gjennomføringer til, men artig er det lell!
    4 poeng
  5. Disse er forøvrig mine favoritter fra Danielsson:
    4 poeng
  6. Har vært inne på tanken selv, Vidar ! Her på den harrfrie sida av mjøsa har det nå ligget på minimum 12 m/s vind hver eneste dag (og natt) siden første helga i påsken, og man skulle jo tro det før eller siden vil gå tomt for luft å blåse ? Men innerst inne så vet vi jo at når sesongen kommer igang, så vil det blåse friskt fra nord-vest hver eneste dag man ikke er på jobb, så det blir nok å fantasere om å ta frem igjen slukstanga i år, også. Ikke klekker det døgnfluer om sommeren lengere heller, så det er jo bare tull å tviholde på fluestanga.
    2 poeng
  7. Jeg fikk en flue av Kern Leo Lund i slutten av januar. Noen har vært skeptiske til hvordan denne reken går i vannett (ikke noe galt i å være skeptisk, er jo nok av reker med ryggskjold som roterer). Jeg hadde nesten glemt at jeg skulle gi en tilbakemelding - men bedre sent enn aldri: Svaret er at flua går prikkfritt. Det er ikke antydninger til at flua bikker over på siden eller snur seg - uansett hastighet.
    2 poeng
  8. Jeg har alle snellene. Godsnøret blir satt på F3W. Synes personlig det er en pen snelle. Den jeg har er i titan og er langt penere enn i sort:) Trives også med sneller som har litt mer vekt enn de to andre.. Andrevalget mitt ville blitt dryflyen. Synes diameteren på nymphen er litt knapp..
    2 poeng
  9. Alle tre er utmerkede sneller. Det er bare smak og behag. F3W blir en litt annen snelle med meget god brems og er langt mer vedlikeholdsfri enn Originalmodellene. Man får jo litt mer handlingsfrihet under kjøring av fisk når snella har brems. Men det er jo noe eget ved de originale da. Nymph: Lett, fysisk liten, liner med minne får mer minne av mindre spole, funksjonelt utsatt for urenheter som påvirker hvor jevnt spolen roterer, krever vedlikehold, må håndbremses, fås i svart og kan fås i titan. DryFly: Lett, fysisk stor (diameter 95mm), liner med minne får mindre minne av større spole, funksjonelt utsatt for urenheter som påvirker hvor jevnt spolen roterer, krever vedlikehold, må håndbremses, fås i svart og kan fås i titan. Selv så synes jeg det er pent med stor og grunn spole (som DryFly og Midge), men dette er jåleri da man får mindre plass til backing.
    2 poeng
  10. Er innom hver dag, bor 30meter unna elvebredden men, har ikke vært å sett sånn skikkelig enda. Får ta meg en tur opp der vi var litt i fjor, bare sola kommer og vinden gir seg. Satser på godvær mot åpningen av elva.
    2 poeng
  11. Vet ikke om noen nettsider, men med mitt eget øye kan jeg bekrefte at vannstanden fortsatt er lav.
    1 poeng
  12. Mange flotte, med vel argumenterte svar. Midge blir nok litt liten, skal jo ha 4 line på. Etter litt tenking vill det nok være dumt å kjøpe en Nymph W til, med tanke på muligheten for å bytte/testing. Hittil ligger Dryfly best ann F3W like etter. Nymph W utgår. Legger inn bestilling om 3-4 timer, så er det noen flere synspunkter der ute...... kjør på. (Igjen utrolig hyggelig med så god respons )
    1 poeng
  13. Helt enig her . . . Dryfly og Midge er de flotteste av Trad. snellene. På Midge får man vel knapt plass til et 3'er snøre og backing, men det går om man ikke spoler på masse backing. På ei 5'er-stang ville Dryfly vært mitt førstevalg av de som nevnes.
    1 poeng
  14. Det er lurt å tenke på balanse i oppsettet. Balansepunktet bør etter min mening ligge litt frem i håndtaket (smakssak hvor man ønsker det men her spiller bygging og snellevalg inn hvor det vil havne)
    1 poeng
  15. Har man først tatt seg bryet med å bygge seg en stang, så må man kjøre på med ei jålete snelle så det hele blir en skikkelig match! ;-)
    1 poeng
  16. Tja, brems eller ikke? F3W har en, original modellene har systemet som du kjenner dersom du har en Nymph W. Bremser, ja, men like mye inn som ut. Vektmessig ville jeg bygget stangen og testet for vekt om balansen er riktig med Nymph. Dersom ikke, gått med en DryFly.
    1 poeng
  17. Sitter og binder noen våtfluer nå. Får ha noen på lur sånn i tilfellet. Hentet inspirasjon fra wet duck fly i flueleksikonet her og videoen til McPhail - Olive quill cruncher.
    1 poeng
  18. En Vulgata/Danica-klekker. Det synes vel ikke på bildet, men vingene er separert med en rygg av pheasant tail fibre.
    1 poeng
  19. Klassisk boksen blir sakte men sikkert fyllt opp. Klar for Lærdal no
    1 poeng
  20. Jeg fikk lyst til å binde noen 'skikkelige' reker, så jeg bestilte meg noen speynakker og litt av hvert stæsj. Her er en jeg fikk litt tro på. Orange hackle med litt grizzly over, og lys oliven hackle spunnet i løkke over salomo supreme dub i rainbow som er børstet godt ut. Mye liv, og artige fargeeffekter i denne flua. Om det er nødvendig med så mye flæsj og stæsj - langt i fra, men artigere å binde, det er det definitivt. (Skulle gjerne fått frem detaljene på bildene...)
    1 poeng
  21. Her er et par av hans kreasjoner Min favoritt blant disse er fisken...
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...