Jump to content

Veronika

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Veronika

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

1102 profile views
 1. Knall film, godt jobba! Gleder meg ikke mindre til åpning etter å ha sett den. Hvor lenge må en stakkar vente til neste episode slippes?
 2. Var ute en tur i går for å forsøke å få noen sø i håven, men slik ble det ikke. Var på en plass hvor de som regel biter på en sjøørret eller to, men denne dagen var det helt stille. Observerte et par seler på nært hold og siden disse er fiskespisende, kan de ha noen innvirkning på fisket ?
 3. Et heldig blinkskudd i kaffepausa
 4. Jeg begynte med den stangen. Etter min smak er den for stiv og tungkastet. Det blir jo en del kasting etter sø og jeg opplevde det som slitsomt å stå å kaste med den i lengden så det blei gjeddestang istedet. Ser han over tipset om EXP 4, det er virkelig en ypperlig stang. Har du mulighet til å teste stengene ville jeg prøvd #7 men også #6.
 5. Har heldigvis brukt vinteren langs kysten på jakt etter sø. Det er 29 dager igjen til sesongåpning i elven "min" og frem til da blir det å forsette å ture til kysten i helgene. Dette sjøørret fisket har gitt mersmak Puselabbene er kommet på trærne og det er full vår stemning i heimen.
 6. Viss du skal skaffe deg ny sekk bør du sjekke ut Helsport sin outlet. Jeg kjøpte 65 l sekken min der før viddaturen i fjor og den funka fjell. Det at den var satt ned til en liten tusenlapp istedet for 2395,- gjorde heller ingenting
 7. Det hadde ikke vært noe særlig. Enten hadde jeg misstrivdes fordi jeg ikke fikk dyrke interessen ellers hadde jeg hatt dårlig samvittighet ovenfor den andre fordi jeg gjorde det. Mest sannsynlig det siste. Fluefiske er mer enn en hobby det er livsstil. :-)
 8. Jeg er så heldig at jeg er samboer med en iherdig og dedikert fluefisker. Det er aldri noe problem å bestemme hvor ferieturene skal gå og hva vi bruker helger/kvelder på. Det er vel heller mine arbeidskolleger som går lei meg. Ordet fiske hviskes i korridorene når de trur jeg ikke er i nærheten. Er jeg det vet de at nå setter Veronika igang igjen... Det verste er at jeg vet at de ikke er interessert og jeg vil jo ikke presse mine hobbyer på dem, men så klarer jeg ikke dy meg heller. Jeg jobber på et bofellesskap for eldre og den eneste som liker å prate om fiske der er en 100 år gamme
 9. Den beste opplevelsen i 2014 må være den hvor gubben og jeg var på vidda. Etter å ha pakket fornuftig (trudde jeg) var jeg klar for min første vidda tur med lavo. Kvelden før dagen bestemte jeg meg for å veie og prøve sekken. Dette resulterte i at jeg brukte hele natten på å grue meg. Sekken veide ca 18 kg og dette skulle jeg drasse med meg i flere timer opp på høyfjellet?! Etter noen timer i bilen var vi på plass på hytta vi skulle gå ifra. Jeg var sikker på at jeg ikke kom til å klare det, men jeg dro nå på meg sekken og satte av sted . Etter mange timer, mange pauser og mye bannin
 10. Å jada ! Gubben overasket meg med å legge den vadejakken jeg har siklet på i en halv evighet under treet Også fikk jeg penger til en sovepose som det faktisk er mulig å sove i En god natt med søvn gjør de kommende fisketurene på vidda komplett så det er jo egentlig fiskerelevant er det ikke? Soveposer med mumie fasong må jo være designet av en sadist med dårlig humor...
 11. Jeg bruker samsung galaxy s4 active og er fornøyd med den :-) Den er vanntett. Kan anbefale deg NJFF app. Den kommer godt med til sjøørret fiske da den kalkulerer når det er flo/fjære Testet denne i Trøndelag og det stemte bra.
 12. Underholdene er det skævvens mann, men mest av alt informativt. Teite og pjuskette er dine ord. jeg kalte dere saklige og fornuftige... Det hadde nå vært en liten, men eksklusiv klubb med et aktivt og ivrig medlem. Kan vel heller være at man følger med fordi man kjenner seg igjen i det som blir skrevet. Selv om jeg svært sjeldent er lysten på å skyte ballene av kollegene mine, men det kan jo igjen være fordi jeg jobber med bare damer... At man følger med på det som blir skrevet kan jo alle mannegutter ta som et kompliment :-)
 13. Det er ei som sitter på sidelinjen for å følge med på alt det fornuftige og saklige som blir diskutert her inne. Tidvis får hun seg en god latter også Godt han har ballene i behold. Vil tru kaffen ikke hadde smakt like godt uten.
×
×
 • Create New...