Jump to content

Sveinung

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  226
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Interests
  Fluefiske,kajakk.Generelt friluftsliv.Mc

Recent Profile Visitors

1679 profile views
 1. Hei :-) Kan du ikke bare skrive hva du vil ha for boka? Så er det opp til folk om de vil kjøpe den eller ikke.
 2. Der får du ei nydelig stang. Har den selv og bruker den til tørrfluefiske når det ikke blåser for mye. Utrolig nydelig å kaste med og kjøre fisk på
 3. Jeg er langt på vei enig med deg i dette Truls,prisen er hinsides. Men det er alltid noen som kjøper;prøver...og selger videre for en noe mer fornuftig pris... Men alltid morsomt å høre erfaringer uansett
 4. Noen som har erfaringer med Amplitude-serien til SA ? Fryktelig dyre....er de verd det?
 5. Har slitt lenge med akkurat det samme som over,men etter siste oppdateringer av Safari er problemet borte for min del
 6. Lekkert :-) Dette er kosestang deluxe! Morsomt å kjøre fisk på små og lette stenger :-)
 7. Truls nevnte Winston B3ls over her,og jeg kan bare istemme :-) Har en 9' #4,som jeg bruker til tørrflue i elv,og det er en nytelse å kaste og kjøre fisk på den.Skulle gjerne prøvd 8'6 i samme klasse,da jeg liker den lengden. Men er du ute etter en fiskestang,må du bare prøve B3ls.... :-)
 8. Morsomt å lese :-) Er også spent på denne,og evt en 8,6 fot #4,om noen har prøvd den. Gratulerer med nydelig stang :-)
 9. Synes Truls har mange gode poenger her,som jeg deler 100% Har alltid likt best de stengene jeg har i litt kortere lengder enn 9 fot.Har 4'er og 5'er stenger fra 7fot til 9 fot,og har alltid en bedre følelse når jeg kaster med kortere lengde enn 9'er. Nå bruker jeg 9fot kun når det er mye vegetasjon ,eller litt sjenerende vind,da de 9foterne jeg har tåler litt mer vind. Dette er nok først og fremst en smaksak,men jeg prøver alltid f.eks 8,6 fot før 9 fot i samme stang,og ender som oftest opp med den korteste.
 10. Var innom Flyfishingmasters i Malmø i dag,og de hadde et ganske komplett utvalg av Winston,bla annet Air 9'#5 Fikk kjent og vispet litt i butikken.Det første som slo meg var at den føltes utrolig lett! Og utfra min erfaring av aksjoner osv,sikkert utrolig lettkastet. Virket lettere og spenstigere enn BIIIX,som jeg sammenliknet med,men har jo ikke kastet med vidunderet :-) Og det er selvfølgelig helt nødvendig før man konkluderer med noe. I forhold til min BIII LS virket den selvfølgelig både endel raskere og muligens litt lettere. Blir spennende å høre en rapport når en her inne har kastet med den :-)
 11. Dette ser bra ut og blir morsomt å følge Har Epic 476 selv i oliven,og, den er som flere nevner ei nydelig stang
 12. Nydelig å se :-) Dette varmer etter lang tørke i vinter...nå er det snart dags igjen heldigvis
 13. En av de siste turene i elva i fjor høst,ble jeg sittende å beundre 3 kongeørner som svevet majestetisk rundt over en fjellside.Hadde med kikkert også,så fikk studert de på nærme hold... Et utrolig flott og majestetisk skue....de sirklet på termikk i en times tid uten et vingeslag.Vakkert å se,og det gjorde turen utrolig mye rikere den helgen.
 14. Jeg tror vi i mange tilfeller overvurderer hvor selektiv og "intelligent" ørreten er. Har mer en mange eksempler på at folk har fisket på en "vanskelig" fisk med diverse tørrfluer og fine flyt,og så kommer det en spinnfisker dupp og flue og røsker den opp rett etterpå :-) En liten avsporing dette,men at ørreten i mange tilfeller rett og slett bommer,er nok årsaken til mange tror de misset tilslaget :-)
 15. Enig med Andre' over her....som regel nok å bare løfte stanga. Er det i elv,som jeg fisker 99% i,så kroker ofte fisken seg selv,om det er litt strøm osv.. De gangene jeg er for ivrig,og rask,er de gangene jeg oftest ikke får kroket den. Voldsomme og raske tilslag resulterer gjerne bare i tanntrekking
×
×
 • Create New...