Jump to content

Brumund

Styret - øvrig
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Brumund last won the day on September 29 2019

Brumund had the most liked content!

About Brumund

Recent Profile Visitors

483 profile views

Brumund's Achievements

 1. Helt klart en medium stor elv. Kanskje...
 2. Etter noen veldig magre år på binde fronten, kun litt nødbinding på tur, må jeg nok binde litt av alt. Hvis jeg får tid og ånden over meg da.
 3. Jeg hadde en classic guide fra simms i 11 sesonger, som ble mye brukt, og er fortsatt en reservebukse. Har nå hatt en G3 i fem sesonger. Har impregnert ca hvert 3. år.
 4. Brumund

  God jul

  Riktig God Jul!
 5. Jeg er en av de som har brukt stroft i mange, sikkert 20 år. Har kun hatt en spole som jeg ikke har vært fornøyd med. Har prøvd div andre merker, men alltid havnet tilbake til stroft. I år har jeg brukt orvis superstrong, og har en rykprosent jeg aldri har vært i nærheten av med stroft. Har røket over halvparten av all fisk, småfisk unntatt. Ikke bare i knuter, men mange ganger midt på spissen. Kan ha vært uheldig med spolen, men havner nok tilbake til stroft. Igjen.
 6. Brumund

  Mårn !

  Takker så mye, gammel hund i nye klær eller noe sånt. Artig å se at det fortsatt er liv i forumet, det er fort et år eller to siden sist. Er ikke på andre sosiale medier heller, og klarer meg fint uten, men kom plutselig på at jeg savnet forumet, så mårn mårn, og god helg!
 7. Har også i år fisket alt for lite, men noen helgeturer og noe som skulle vært en uke i Sverige har det da blitt. Sverigeturen ble noen dager kortere, da 0-3 grader, regn og kraftig nordavind ikke er helt optimalt. Helgeturene har også gitt varierende resultat, men den foreløpig siste, første helgen i september til..... ble faktisk ganske bra, med en god del fisk fra 7 hg til 1,3 kg.
 8. Brumund

  Mårn !

  Mårn mårn, og takk for sist! Lenge siden sist jeg var innom her, og jeg husket ikke passord, så det ble ny profil gitt. Håper alle har hatt en bra sommer, min ble litt opp og ned sånn fiskemessig. Rekker forhåpentligvis et par turer til før vinteren.
×
×
 • Create New...