Gå til innhold

Brumund

Medlem NFF - Standard
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Brumund vant dagen sist 22. mars 2023

Brumund hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

716 profilvisninger

Brumund sine prestasjoner

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done

Nylige merker

33

Nettsamfunnsomdømme

  1. Heisann, beklager at jeg er sen til å svare. Jeg får dessverre ikke vært med på treffet i år, jeg jobber hele helgen. Har prøvd å få ordnet meg fri, men har ikke fått til det.
  2. Gratulerer med flott fisk! 👍
  3. Jo takk for en utrolig fin og lærerik helg. Det er vel ikke hver helg det er samlet såpass mange dyktige, kunnskapsrike og ikke minst hyggelige folk på et sted. Her var det noe å plukke opp for noen og enhver. Det er alltid gøy å møte igjen gamle kjente, selv om jeg sliter litt med å huske navn, og å bli kjent med noen nye. Og ikke minst en stor takk til deg Eirik, som jeg har skjønt, har en stor del av lasset.
  4. Den tamron 90 mm på listen til Terje over her er et knallbra objektiv til en rimelig penge. Har dette selv til min d90,
  5. Helt klart en medium stor elv. Kanskje...
  6. Etter noen veldig magre år på binde fronten, kun litt nødbinding på tur, må jeg nok binde litt av alt. Hvis jeg får tid og ånden over meg da.
  7. Jeg hadde en classic guide fra simms i 11 sesonger, som ble mye brukt, og er fortsatt en reservebukse. Har nå hatt en G3 i fem sesonger. Har impregnert ca hvert 3. år.
  8. Brumund

    God jul

    Riktig God Jul!
  9. Jeg er en av de som har brukt stroft i mange, sikkert 20 år. Har kun hatt en spole som jeg ikke har vært fornøyd med. Har prøvd div andre merker, men alltid havnet tilbake til stroft. I år har jeg brukt orvis superstrong, og har en rykprosent jeg aldri har vært i nærheten av med stroft. Har røket over halvparten av all fisk, småfisk unntatt. Ikke bare i knuter, men mange ganger midt på spissen. Kan ha vært uheldig med spolen, men havner nok tilbake til stroft. Igjen.
  10. Brumund

    Mårn !

    Takker så mye, gammel hund i nye klær eller noe sånt. Artig å se at det fortsatt er liv i forumet, det er fort et år eller to siden sist. Er ikke på andre sosiale medier heller, og klarer meg fint uten, men kom plutselig på at jeg savnet forumet, så mårn mårn, og god helg!
  11. Har også i år fisket alt for lite, men noen helgeturer og noe som skulle vært en uke i Sverige har det da blitt. Sverigeturen ble noen dager kortere, da 0-3 grader, regn og kraftig nordavind ikke er helt optimalt. Helgeturene har også gitt varierende resultat, men den foreløpig siste, første helgen i september til..... ble faktisk ganske bra, med en god del fisk fra 7 hg til 1,3 kg.
  12. Brumund

    Mårn !

    Mårn mårn, og takk for sist! Lenge siden sist jeg var innom her, og jeg husket ikke passord, så det ble ny profil gitt. Håper alle har hatt en bra sommer, min ble litt opp og ned sånn fiskemessig. Rekker forhåpentligvis et par turer til før vinteren.
×
×
  • Opprett ny...