Gå til innhold

Sjøørretfiske i LARVIK


vakdaforfaen

Anbefalte innlegg

  • Svar 635
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

0800 sto 8 spente, trøtte, 1 helt på tryne trøtt! men klare fiskere på st1 stasjonen i larvik! fisket den siste tiden har vært knall bra her nede.. innfrir det idag..?? startet med å fiske over go plassen lars vegas og jeg fant for et par uker tilbake. et par kast og jeg lander en tælp på 3hg. så lander rosa løken en støpt i samme form. så lars vegas og knut s! 5 min senere smeller det på dagens første på kiloen hos meg, fisken tar langt ute, er uhyre sterk og gir en skikkelig go fight! det er relatvit bleike og det er fisk over alt, bokstavelig talt! etter at lars vegas mister hver eneste fisk han har på kommer niklas n og kan melde om 6 små og at breiflabben har landet en 7-8hg.

frode s har landet en brukbar og hatt kontakt med fisk på rundt 1,5kg.

noen sig pauser senere sjekker lars vegas ut metoder på å sjekke om buksa tar inn vann, ovenfra! og det gjorde den! bade lars! rosa løken tar en flott fisk på 1kg og knut s går inn et jakt modus som skulle vise seg og holde dagen ut, nemlig det og kun fiske fisk på 1 kg+!!!!  han klarer på 5 kast og kroke 4 stk fra 1-1,5 kg!!

fisket fortsetter og vi lander noen fisk på 3-6hg til mens knut s mister noe jeg tror kunne vært turens største, den flata ut xi3 stanga helt!!

krs og frode s har testa ut en annen spot hvor de har landa noen små men har observert et monster mellom 4-6kg!

etter pølse grilling, juging og testing av niklas n sin sage one lander krs en smell feit ørret på 1,3kg + at vi andre tar noen pinner så flytter vi oss til en annen plass. her var det også action til de grader!

etter 5 min fiske retter stanga til knut s seg ut igjen og fyren blir rimelig stille!

noen luftige sprell senere har knut s øket persen sin med godt over kiloen, fisken veide goe 3,2 kg!

jeg har på en på 1,5 kg+ helt inn men den går av ved beinet, lars, rosa løken og krs lander et par respektable fisk til før vi tar kvelden! vil annslå det ble landet 40-45 fisk totalt! må takke for en flott dag til hele gjengen! SØ fiske slik det bør være! ;D ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snakk om tidenes treff! Takk for fantastisk tur og flott opplegg Frode!

Er en staka på Snarøya som er rimelig happy med dagen. Drøyt at han fikk mange prikkefanter og likevel fikk en snittvekt på rundt kiloen. Det er drøyt! Uansett grattis med grundig pers Knut! Helt sykestue i skjærgården i dag!

Knut S skriver en rapport på bloggen vår etterhvert også. Håper den er på plass i kveld en gang. Dersom noen har noen bilder så er det bare å sende dem til meg på mail dersom vi får lov til å legge dem inn på bloggen ;)

Sliten, men happy som pokker! Morrabrødet kom forøvrig nå. Sendt, men godt!  :D

Appropos: Takk for pølser og grillfest Frode :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...