Gå til innhold

Bildetråden 2012


Gisle Helgesen

Anbefalte innlegg

Ikke no fotografisk godt bilde.. Men mener det er plass til noen slike her også :)

En fisk med en god historie rundt...

Jeg og en kompis går og surrer langs en elv. Vi har tidligere sett en fisk stå på en umulig plass; elva er dyp i yttersvingen og fisken står kloss på land, innenfor en stor trestamme som stikker på skrått opp av vannet.. strømmen er vanskelig, og trestammen gjør det ikke noe bedre. Å stå på nedsiden av fisken er umulig, da det henger et tre ut over elva, så min eneste sjanse er å gå på oversiden. Dersom fisken tar, må jeg rygge det jeg er kar om får å hindre at fisken setter seg fast i trestammen som stikker på skrått oppover i elva... Etter at jeg er sikker på at jeg har skremt brokk på fisken to ganger (hver gang har fisken hatt et opphold i vakingen på 5-10 min) begynner den å vake igjen.. Kliner til med et alt eller ingenting kast, så forsvinner flua i et "slurp". Jeg rygger som mannen med jåen, og klarer å presse fisken oppover i elva, og unna stammen... Fisken gir en knallgod kamp, og farioen (#3) må jobbe hardt i den tunge strømmen.. Vel inne, har fisken nok av krefter igjen til å frese avgårde tilbake til go'plassen sin :) En opplevelse jeg alltid kommer til å huske

post-2754-13949890785923_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 1,1k
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

"Ikke no fotografisk godt bilde"?? Jeg synes det var et knakende fotografisk godt bilde jeg  ;)

Reagerte på det samme, heldigvis var det kommentert. Synes dette var ett knakende godt bilde.

Ett godt bilde skal formidle ett eller annet, en stemning, en opplevelse, en handling what ever. Ett bilde som ikke formidler noe som helst, er ikke ett godt bilde. Umiddelbart når jeg såg dette bildet så kjente jeg fiskerns opplevelse av å oppdage fisken, fiske på fisken, få fisken til å ta, kjøre fisken, veie fisken, betrakte fisken og forløse heile greia i det øyeblikk den tar sprellet ut i det fri igjen.

Historien du skriver var nesten unødvendig. bildet fortalte heile opplelvelsen.

Knall!

Beste fiskebildet i 2012 :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke no fotografisk godt bilde.. Men mener det er plass til noen slike her også :)

Dette bildet syntes jeg var knalltøft, faktisk  :)

Takk:) Nå skal det sies at det ikke var jeg som knipsa bildet, kompisen min fikk rota frem kameraet mitt da fisken endelig tok:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...