Gå til innhold

Hvilken stang skal jeg kjøpe?


Jøran Nilsen

Anbefalte innlegg

Tja! redington redfly settet syntes jeg absolutt var vært prisen når jeg testa det i vinter :D. 1700 spenn & da får du en 9/5-2 delt, redfly 5/6 snelle ( sinnsykt hissig snelle), og et ganske greit 5 snøre wf typen & fortom 9 fots lang? tror jeg #-o, & en ganske bass stang & snelle tube (alt dette for kun 1700 kroner) ble testet sammen med ( sage, scierra, loop osv som er stenger for de som har drevet med fluefiske en stund. Dette er en stang som er for (nybegynnere & vidrekommende) absolutt vært prisen. obs: livtids garanti glemte jeg nesten :D, det følger også med. Denne type stang er allround stang for både ørret, harr. gjedde osv? osv. ørret & harr mest. ville ikke gamblet så mye på torsk osv. ville heller godt over til en 8er eller noe lignende da :D:D:D. så hvis du skal bruke ca 2000 kroner har du også til ei bindestikke, så du kan binde dine egne fluer. :D:D lykke til med jakta. :D:D

 

 

Det skrivet jeg har gjort her nå fortjener jeg litt applaus for =D> =D> =D>

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva slags fiske har du tenkt å bruke stanga mest til? Hvis du fisker oftest etter sjøaure eller smålaks ved sjøen og i elver ville jeg valgt fra #6 og gjerne opp til 7#. Hvis du kommer til å fiske mest i vann, tjern og småelver så ville jeg gått for noe lavere som #3-#5.

:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dersom du bare ser på linas minne så er det vel helt feil å kjøpe dyre liner når du har Eikre`s Thight Lines, har prøvd disse å de er jammen det jeg vil kalle minnefrie. Har også prøvd Foxtailsnøret, dette er nok ikke så lite minne i som Thigt Lines fra Eikre, men det er betraktelig bedre enn f.eks mitt SA Ultra4.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
  • 4 måneder senere...

Ja loop har også noen fine start pakker, men hvis du brenner skikkelig for dette, ville jeg lagt meg rett over lista. Litt mer å gå på.

i Loop pakken får du med snelle som har super bra bremse system ( lukket ).

anbefaler dette på jobben, LTS (Loop) har noen fine pakker rett over lista.

ehhehehehehe jeg har nå tre stenger i klasse #6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Har prøvd både Visison Presentation og Distanse. Utrolig missfornøyd ned begge. Det største problemet ned disse snørene var at det gikk UTROLIG tregt gjennom stangringene. Måtte smøres hvert 5. kast. følte jeg måtte føre lina gjennom og frem ved hvert kast. Har forsøkt mange liner før jeg fant min favoritt og det ble: Saientiffik Angler GPX. (kult stavet) Denne lina er uslålig spør du meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...