Gå til innhold

FangeTV - The Blogg


Gisle Helgesen

Anbefalte innlegg

  • Svar 189
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Utrolig opplevelse, og stor respekt for at du faktisk gjør det andre drømmer om ! Leser bloggen din med stor fornøyelse ! Har en bekjent, venn av en venn, som har et hus i Motueka, så hvem vet, kanskje en dag en får sjansen til å ta en tur til drømmeelvene som bildene dine forteller om ! Utifra bildene dine, og det jeg har sett fra Arne, så virker ikke det som et dumt utgangspunkt :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke et dumt området. Kanskje ikke det mest spennende på Sørøya, men plenty av gode elver rundt om. Desverre så er mange av de god elvene veinære, så det er mye folk. I tilegg er jo Karamea systemet ikke langt unna, men der er det ekstremt mye guider med klienter pga 2 lodger som flyr folk inn der hver dag hele vinter. (Owen  og Stonefly lodge) men kjenner man de rette folka og reiser på det rette tidspunktet, og det rette strekket elv, så er det mange godbiter å sette tenna i.  Mange har litt i overkant store forventninger før de reiser nedover og tror det er enorme mengder med storfisk overalt. Men plenty av folk som reiser hjem fra NZ uten å ha fått fisk over 2 kg. Får du et par fisker om dagen bør du være fornøyd. Jeg er i allefall det.

Gisle

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det må bli godt å få komme seg bort fra dette fiskehelvete om ikke så lenge eller hva? Komme hjem - hva er det jeg sier - da begynner det her for fa...

Takk for at du deler med oss Gisle. Regner med at det blir en samling i skytterhuset utpå høsten.

Jens

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...