Gå til innhold

Sjøørretfiske i sjøen


Toggi

Anbefalte innlegg

hvar en tur i går kveld å fiska...fisket hvar knall bra i langesund/telemark.. endte med 7 SØ..6 av de hvar rundt halv kilo å mindre..mens den ene hvar 2kg.. :P utrolig sprekk dro ut hele lina mi.. å sikkert rundt 20 meter backing.. hehe prøve å legge ut bilde av den her nu. :P

post-4208-13949879400571_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veldig pen fisk, Vadern:)

Var selv ute en liten tur igjen i dag. Regnet plasket ned, i tillegg til at det kom noen vindkast innimellom. Allikevel en fin kveld ved sjøen, da jeg hadde flere saftige napp uten at jeg fikk kroket de. Uansett gøy med liv.

I tillegg er det jo sommerferie nå, ettersom jeg hadde muntlig eksamen tidligere i dag! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann! Poster noen bilder til dere. Det inkluderer pers på sjøørret (2 kg ca) og pers på sjørøye (1 kg blank). Sistnevnte tok jeg natt til mandag. Skal også ut i kveld/natt på jakt etter de sølvblanke. ;) Alle bildene er forøvrig tatt med mobilkamera så ikke den beste kvaliteten.

imag0074dr.jpg

imag0076l.jpg

imag0086g.jpg

dsc01148d.jpg

imag0087r.jpg

dsc01146g.jpg

dsc01141p.jpg

imag0090lr.jpg

dsc01150w.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk skal dere ha. :)

Ørreten min veide omtrent 1,4 kg etter hode var kappet av og etter den var sløyd. Så jeg antar at den veier rundt 2 kg.

tviler på at innvollene og hodet veier 600 g på den fisken. den er fin ja, ikke tvil om det. men en kompis av meg perset med en på 1,9 i år (veid i håven og c&r) og den var mye større og feitere enn fisken på bildet

duden på bildet veier 90kg...... (for sammenligning)

post-2543-13949879419169_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ute en snartur i natt på mine gamle trakter. Med meg fra nord har jeg stanga, snelle, og en flueboks... Ikkenoe fancy-schmancy utstyr her i gården nei. Hadde en tur ut på dagen igår som resulterte i to følgefisk, og skjønte at ting måtte jo skje på natta. Dro ut på Halden brygge i indre Oslofjord og smurte meg med tålmodighet. Joda første plasket hørtes godt, men pga vind var det vanskelig å lokalisere det. Jeg la ut et kast i retningen jeg hadde hørt det og jaggu satt den! DORSKESTE ørreten jeg har fått noensinne... men, men :) Fra kl. 0000 og frem til 0200 var det texas med stor fisk oppe, fikk to til på samme sizen, men hadde lagt igjen telefon i basecampen og fikk ikke tatt flere bilder. Fikk også er rørslig karamell på noe over 1 kg, trodde dette var bass og var helt i ekstatse på de 3 første utrasene ://

post-2247-13949879527114_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fin sjøørret det der MJH ;) Selv var jeg på et sted jeg tror du ble glad i. Dro ut med en pingle robåt.

Grisekald vind fra Sør gjorde dagen kjip. Såpass ille at det var vrient å kaste i vinden samt få kontakt med lina. Brukte masse ulike liner igår, og hadde en stor stim med sjøørret fra kiloen og opp til halvannen.

så lenge man har båt så kan man treffe på større ørret litt mer utaskjærs.(synk 7)

Men det ble mange makrell i steden, et par mindre SØ, horngjell som var såpass lang at hodet lå godt over første stangring på RSen.

Dårlig med overflateaktivtet, og det var kaldt å vade i vannet uten fleece :rolleyes:

Dermed så vi ikke noe til bassen eller. I skumring hadde jeg berggylte etter sort/sølv angel to ganger.

Hadde vært artig med gylte på stanga, de kan dra virkelig godt.

Ellers tok både makrell og mindre SØ på en SVÆR nitro teppesild oliven uten å nøle. Nå skal det satses på nattfiske med belly. Det kan virkeig anbefales gjerne på plasser som er lite utsatt for vind.

Kjmpefin tur selv om bettet var dårlig, kun masse vannsprut fra makrell. Hadde flere solide hugg DYPT.

post-1259-13949879530731_thumb.jpg

post-1259-13949879531037_thumb.jpg

post-1259-13949879531288_thumb.jpg

post-1259-13949879531768_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hyggelig å se det er mye liv, selv om det ikke alltid ender opp med 1. valget i andre enden.

Selv drar jeg ned til Vestfoldkysten igjen i løpet av kvelden. Ergo er jeg klar for litt fiske i helgen. Dersom noen er nedover så er det bare å rope ut. Ser for meg en kveldsøkt igjen, evt. tidlig morgen, men tar det litt som det kommer...  ;) Uansett er det bassen jeg håper lar seg friste, så det er jo lov å håpe på en rapport i HA tråden innen helgen er omme...  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenkte bare jeg skulle droppe innom for å fortelle om årets blanketur :)

Ankom fiskeplassen og det var kuling fra høyre, altså lite vennlig for fluefiske med høyrehånda. Fikk likevel til litt baklengskasting og kasting med vinden, noe som resulterte i 2 lugg på 3 timer før jeg gav meg.

Deilig temperatur og nydelig solnedgang gjorde likevel turen til en opplevelse.

Noe aktivitet i overflaten var det også. Blant annet et SKIKKELIG plask som jeg ikke så, samt en kilosørret som hoppa 1.5m opp av vannflaten :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...