Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Øyvind S

    Øyvind S

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      258


  2. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      5 257


  3. Anders Jonsson

    Anders Jonsson

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      77


  4. eide

    eide

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      536


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06. juli 2016 i alle områder

  1. Har akkurat kjøpt meg en tur til British Columbia påsken 2017 Blir en laaang høst og vinter......
    2 poeng
  2. Masse gode inspirasjonstrådar her, men vi treng ein for catskill fluer
    1 poeng
  3. Undrar lite över vad folk föredrar att ha på huvudet på fisketur. Använder oftast keps själv (i vart fall längs kusten) men måste säga att jag stort sätt fördrar hatt. Men det blir ju ofta varmt på sommare. Nu har jag hittat två mycket lovande hattar som skall testas ut! Tilley TH5 Hemp hat: Och Stetson Takani Har en känsla av att båda måste testas. Har bla Filson hattar men dom är väl varma på sommaren tycker jag. Vad använder ni?
    1 poeng
  4. Skal prøve meg på sjøørretfiske for første gang til høsten og vinteren (har vært alt for lang pause fra høst til vår tidligere år), så kjøpte meg ei Scott Tidal #7 stang. Prøvekastet den litt og den kjentes fin ut.
    1 poeng
  5. Når det er varmt, så er det bare håret jeg har på hodet, når det er kaldt (eller mye irriterende insekter) så blir det hette fra hettegenser, og hette fra vadejakka over der igjen når det regner/snør/sludder
    1 poeng
  6. Og den er like god etter flere års bruk.
    1 poeng
  7. Bestilte meg nettopp et nytt stangemne, en Five Rivers, signature V fra DanCraft. 8 fot klasse 4. Dette er en klinge som høster ekstremt mye godord, og har en mod.fast aksjon og rask recovery. Har store forventninger til denne. Har fra før en winston b3x i klasse 4, men kjekt å ha to om en skulle bli ødelagt. Så gjenstår det å se hvem som blir mest brukt. Spent på å teste denne!
    1 poeng
  8. Noen forskjellige varianter. Lekkert synest jeg! :-) IMG]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160704/f73b3c6a7eb7fe422999137b312bd386.jpg[/img] Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
    1 poeng
  9. 1 poeng
  10. Fikk litt mer strøm på mobilen, så da legger jeg ut et par bilder til. Faktisk er ingen av bildene fra vannet jeg fikk den største i men fra de andre vannene jeg pleier å gå innom på samme tur. Hyggelig å få tatt noen bilder osv når det ikke skjer stort annet. Det er utrolig flott natur i området. Ikke noe tvil om det. Men en ting jeg har begynt å lure på er hvordan i huleste ørreten vet når man er uoppmerksom et ørlite øyeblikk. Sist tur hadde jeg to stk som jeg ikke fikk kroket. Flua lå lenge, og et kort øyeblikk med uoppmerksomhet så tar den. Noen som har noen ide om hvordan den vet akkurat når dette øyeblikket inntreffer??
    1 poeng
  11. Da var jeg hjemme etter årets første skikkelige tur. Det meste av turen regnet og blåste bort, men ett par timer på kveldstid var det oppholds og sol, vi fant da en liten del av ett stort skogsvann som det poppet opp noen svææææære vårfluer. Antar at det var såkalte grandis fluer, kan trygt si det lokket frem stor fisk, ett vanvittig spetakkel der kjempekubbene tok flere av de i lufta enn på vannet. Jeg har aldri sett lignende. De vaket stort sett 5-10 meter utenfor kasterekkevidde. Etter ett par times irritasjon ble flua dratt ned av ett plask vak jeg ikke har vært i nærheten av noen gang, hjernen kobla helt ut og jeg låste lina med fingeren inntil korken som jeg gjør med småfisken jeg normalt får, stanga bøyde seg no så inni hælvete og POFF!!! Der gikk fortommen....en tomhetsfølelse jeg ikke har kjent maken til og har mest lyst til å grine. Været snudde og sjangsen var over. Klarer ikke å slutte å tenke på den fisken, ble noen mindre trøstefisker men det hjelper fint lite. Nå er det bare å få overbevist kona om at jeg må reise tilbake snarest før det hele er over der oppe!
    1 poeng
  12. Takk for det. Jeg grovkuttet dubbing av dårlige CDC-fjær. Splitter tråden og legger inn dubbingen. Dette gjøres mest for å få flua litt mer holdbar. Kan også bare dubbe rett på tråden om du vil det. Vingen består av fire CDC-fjær. Velger helle ikke de beste fjærene her. Tanken var å få brukt opp alle de ukurante fjærne jeg har liggende. Til slutt brukte jeg avkappet på vingen til å lage dubbing til hodet med.
    1 poeng
  13. En forenklet versjon av json-vepsen
    1 poeng
  14. Har hatt en slik en. Kvikk, enkel og delikat sak det der, men skal du ha "smør", så bestiller du B2T 8'6" #4. DET er den mest delikate Winstonstanga jeg eier iallfall
    1 poeng
  15. Første forsøk på å binde uten bindestikke, masse å lære på dette!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...