Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Elisabeth Sletten Berg

    Elisabeth Sletten Berg

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      256


  2. Knut R. Skåre

    Knut R. Skåre

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 783


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      5 260


  4. Olav Haug

    Olav Haug

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      4 850


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 16. juli 2016 i alle områder

  1. Har ikke for vane å henge ut hverken firma eller enkeltpersoner, men jeg skylder fellow fishermen og kvinner å videreformidle når enkelte skor seg på vår fiskeglede og ikke leverer! 27.06 bestilte vi to liner og en fortom fra Loopnorge.no. Forhåndsbetalte samme dag til kontonummer oppgitt på nettsiden. Min kjære fikk e-post fra den kvinnelige representanten på at de ikke kunne levere varene fordi de var på ferie(...). Det sto også at ordren måtte betales først... Noe den var for lengst.. Rett og slett fordi de ikke har gidda å sjekke konto. Ringer primo juli og ble da lovet etter ett sløvt "haaallo..." Fra mannlig utsending i LOOP Norge i andre enden at det skulle sendes asap 7.juli(etter de var tilbake fra ferie....) Ingen liner kommer. Ikke overraskende. Mer som forventet. Mister tålmodigheten 16.juli og ringer for tredje gang. Intet sendt, har fortsatt ikke gidda å sjekke konto. Han forteller at de fleste kundene er fornøyde.. Og at det er jo endel å gjøre. Det at dette er tredje gangen man forsøker å handle med de hvor resultatet er helt forferdelig service er totalt uinteressant for Loop Norge. Tilslutt må vi, for å få varene, kjøre til Nesoddtangen! Vi gjør det og håper vi da muligens blir tilgodesett med fraktkostnaden på 100kr.. Rett før ankomst ringer vi og sier vi snart er der. Da forteller han at han er jo ikke på lageret og har ikke bil, så vi får komme å hente ham. Det e 2 km, har itj så løst å gå dit.. Vi kjører med sammenbitte tanngarder ytterst ut på tangen. Er dette kundebehandlingen når DE ikke følger opp?! Vi må vente til han kommer ruslende. Han setter seg inn i bilen og jeg ber ham forklare veien så vi kan komme oss raskt hjem igjen, da vi har unger i bilen og hele sommerkvelden forsvinner til dette.. Da bråsnur han seg og spør: "E du sur???!" Hvorpå jeg svarer at ja, selvfølgelig er vi sure når vi må hente deg for å få betalte varer. "Overfører pængan, detta gidd æ ikke!" Så fløy'n ut av bilen og gikk hjem. Latteren satt løst i bilen etterpå, rett og slett av avmakt og sjokk, og her sitter vi. Noen bensinkm fattigere, ikke fått tilbake pengene ennå(lurer på om det skjer) og helt uten varer fra LOOP Norge. Sjokkert over denne vanvittige kundebehandlingen. Har tidligere hatt dårlig erfaring hvor man har mottatt inkassokrav fra samme gjeng uten å ha fått regning først. Siste gang det legges igjen en eneste krone hos LOOP Norge. Håper flere tar stilling til dette også, er det ikke slutt på at Ola og Kari skal stå med lua i hånda for å få lov å gi bort pengene sine?!? At LOOP Norge ikke skjemmes.
    2 poeng
  2. Will do.. Helt latterlig at folk får holde på sånn som dette. Håper disse menneskene, han og hun, aldri prøver seg på salg i flueverden igjen! Rask!
    2 poeng
  3. Du bør også følge med på brreg.no om det blir åpnet konkurs, og ta kontakt med bobestyrer. Han vil være interessert i denne informasjonen.
    2 poeng
  4. Hva med trykk, vindretning og forskjellige lokaliteter? Det er så mange faktorer som spiller inn her, men det viktigste er nok å prøve, føle/feile og leite seg fram til ting som fungerer. Det er forresten like kult å få den til å ta i en våtfluesving med en March Brown Silver, som det er å lure den med langline-nymfing eller for den saks skyld rein "streamerdenging" - så lenge du har en liten anelse om hvor den befinner seg og at trua er der
    2 poeng
  5. Det er nok en observasjon flere av oss har gjort over tid. At både farge og struktur varierer gjelder ikke bare Ice Dub, men også andre dubbinger som f.eks Fly-Rite. Antar variasjonene henger sammen med utfordringer knyttet til å blande materiale i store kvanta.
    1 poeng
  6. Bare å anmelde, men lag samtidig en sak hos banken, da får du nok tilbakebetalt pengene, det er ikke sikkert du får ellers, og en anmeldelse er på sin plass i tillegg! Makan til folk...
    1 poeng
  7. Betalte til konto via nettbank. Han blir politianmeldt om vi ikke får pengene tilbake.
    1 poeng
  8. Fire varsler om tvangsoppløsning siden 2013 Synd at man aldri har klart å få til ordnede forhold rundt dette merket, for de har en del ok produkter. Det har vært "sand i maskineriet" siden 90-tallet da de også forhandlet Sage og solgte Danielsson sneller under eget navn.
    1 poeng
  9. Og da det er vår tredje dårlige opplevelse følte jeg det var på tide at jeg sa/skrev noe.
    1 poeng
  10. Dette er vel bar ett av mange eksempler på hvordan "Loop" på Nesodden opererer. Riktignok det drøyeste, men ikke det eneste.
    1 poeng
  11. Interessant historie, og et kroneksempel på hvordan man ikke skal behandle kundene sine. Faktisk noe av det særeste jeg har hørt.
    1 poeng
  12. Hei Pål Jeg har ikke mange erfaringer om at det varierer i lengde fibre osv. Men erfaring butikk og privat bruk, så kan det variere i fargenyanser. Jeg ser ofte litt mere rulering enn mange andre. Ikke et stort problem. Det er som regel ganske så likt. Min favorittdubbing til streamer/reker osv osv Det som kanskje er værdt å merke seg er at rene farger som sølv, gull, kobber, rød ice dubb ofte er mere langfibret enn alle de andre farger. Dette har nok mest med at det er "reine" farger. Alle de andre er blandinger av mange forskjellige nyanser. Dermed også vanlig at fibrene er kortere pga av blandingsprosessen. At det kan variere har nok mye også med at ruleringen, og antall enheter er ganske så stor hos Hareline. Dermed også større mulighet for nyanseforskjeller hver gang vi kjøper en ny pakke. Når noen pakker ligger meget over tid i butikk så vil det også påvirke farge. Kobber er gjerne en slik farge som mister mye av sin opprinnelige farge over tid. Jeg vil også tru ulike farger av Uv også blir preget av hvor lenge det har hengt på pigg i butikk før ny bestilling motas. Nytt er fresh. gammelt er preget av tid. Dette tru jeg kanskje kan være en av de største årsaker til fargeforskjell ihvetfall hos denne levrandøren
    1 poeng
  13. Har sett bilde av noen få havabbor tatt på Østfoldsiden. Ikke noen store men det å se at de finnes i fjorden gir håp. Tenk om vi også kunne gi dem et langt bedre vern. Det er det vi sportsfiskere som kan prøve å gjøre noe med, ingen andre vil ha restriksjoner mot garnfiske. Friluftsfjorden!
    1 poeng
  14. Et triks som kanskje fungerer for deg også er å fette inn fortommen med for eksempel Loon Payette Paste. Nylon trekker vann etter en stund og fettet hjelper til å impregnere. Funker på FC også. En velflytende fortom drar i allefall ikke under flua. I andre sammenhenger vil man kanskje at fortommen skal ligge under overflaten og da funker dette trikset dårlig :-)
    1 poeng
  15. Ting går jo som de gjerne gjør i denne hobbyen, jeg har selvfølgelig måttet begynne å kjøpe inn en haug stæsj så jeg får bundet alt selv etterhvert. Nye klinger er bestilt, så jeg får bygget noen flere stenger... Tar litt av for å si det sånn. Prøver meg litt frem, er uvant med disse små krokene ;-) Her er en variant som kanskje kan flyte en stund (har ikke tenkt på fargene, bare ide til materialvalg for å prøve Superfine dubbing, skum som er skråkappet og limt sammen kuttflaten i bakkant, og et hanehackle. Enkelt og kanskje effektivt?? Ønsker å kunne binde de i litt små størrelser også.
    1 poeng
  16. Madam X bundet med foam, den synker ikke så lett. I tillegg er det en god flue, både når de store vårfluene er der og som ren attraktorflue. Binder de ofte med røde bein, vet ikke om det har noe å si egentlig, men liker å tro det
    1 poeng
  17. Nytt bekjentskap på Youtube; Satoshi Yamamoto. Spennende flue. Sikkert greit å ha i boksen f. eks når ignita'en klekker. De fleste har vel materialene han bruker og TMC 2488 tilsvarer kroken han benytter på filmen. Det eneste han mangler er en ny saks, så om noen kan sende ham denne http://www.guideline.no/TMC+RAZOR+SCISSOR+TC.b7zFA-xfZ0B-hTN9OCT-tRJ6lVBt6705hRnSZF.ips?template=norWebshop ,så hadde det sikkert blitt satt pris på.....
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...