Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Kjell S. Rakkenes

    Kjell S. Rakkenes

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      553


  2. Pål Hedenstad

    Pål Hedenstad

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      1 144


  3. Elisabeth Sletten Berg

    Elisabeth Sletten Berg

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      256


  4. Terje Bendiksby

    Terje Bendiksby

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      859


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 16. jan. 2017 i alle områder

  1. Her er ei flue som har utviklet seg gradvis oppover, men har fått en grundig makeover de siste par årene. Flua er beregne for stilleflytende og grunne elvestykker og har gjort jobben når de mer tradisjonelle klekkerne har sviktet. De første dagene av en Danica klekking er ofte preget av fisk som er veldig selektiv på klekkere. Er du på grunt vann, så virker ikke de bustete og grove klekkerne like godt. Da trenger du en flue som er slank og nøysom med detaljer og triggere. Kjenner jeg gleder meg til sommeren - imens har jeg laget denne bindevideoen (mer info om klekkeren her: http://www.rakkenes.com/clear-water-mayfly-emerger/ )
    6 poeng
  2. På tide å få litt liv i denne tråden igjen, og da må man vei bidra selv også?
    2 poeng
  3. Har du noen kroner du ikke vet du skal bruke t og sysler med planer om å utvide utstyrsparken med en bindestikke : http://www.ebay.com/itm/LAW-Fly-Tying-Vise-Vice-by-Lawrence-Waldron-w-Pedestal-Base-Backplate-More-/282326125828. Sikker på at den bedre halvdel synes det er vel anvendte kroner.
    1 poeng
  4. Ikke mindre en nydelig. Den blir å se i flueboksen min til sesongen også. Takk for at du deler!
    1 poeng
  5. Denne saken har vært i media og på diverse nettsteder en stund og hittil har det meste av det Mads Bækkelund kommer med vist seg ikke å ha rot i virkeligheten. Men han jobber videre og det er ingen umulighet at han etterhvert får konsesjon. Engasjer deg og forlang lukkede anlegg. Jeg er ikke imot oppdrett men imot dagens oppdrett med åpne merder. Vi vet hva de fører med seg mens vi foreløpig vet lite om lukkede anlegg, men noen finnes. http://www.vestviken24.no/vv24naringsliv/okonomi-og-naringsliv/fiskeri-og-havbruk/kystverket-har-sagt-ja-til-lakseoppdrett-gir-enorme-muligheter/s/5-83-56957?access=granted&access=granted Friluftsfjorden!
    1 poeng
  6. Rask og enkel måte å få til en rimelig realistisk husbygger-caddis. Synes den var kul. Om det har noe for seg eller ikke, det er en annen sak.
    1 poeng
  7. 1 poeng
  8. Avdøde Geir Ekberg komponerte en Fly-Rite blanding for aurivillii dun som sikkert flere kan ha glede av: Fly-Rite nr 8: 60% Fly-Rite nr 10: 20% Fly-Rite nr 5: 20% Vinge, hackel og hale etter eget ønske, så har du det du trenger. Bindes mindre enn orginalen (14-16 krok). Men det kan være greit å ha noen på krok 12 også dersom en fisker i strykpartiene hvor aurivillii'ene trives godt.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...