Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      8

    • Innlegg

      6 150


  2. Håvard Sveen

    Håvard Sveen

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      8

    • Innlegg

      55


  3. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      3 598


  4. eide

    eide

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      536


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 30. jan. 2017 i alle områder

  1. Mye bra og finne her på Fluefiskesiden. Rune's Leptonymfe, ikke helt identiske materialer, men bør vel fange en fisk eller to...
    8 poeng
  2. Bindelysten kom tilbake i helga, det ble vel en måned opphold etter første runden. Men nå skal det gis skikkelig gass!! Jeg lagde meg noen aurivilliinymfer som det også ble artikkel av, den kommer ganske snart. Jeg måtte fylle på med litt klekkere også, laget meg noen få som denne her. Lenge siden jeg har fisket med litt ruskete klekkere. Aurivillii Foamklekker Krok: TMC 113BLH #12. Tråd: 12/0 Brun (blir litt av kroppfargen også). Haler: Bronze mallard splittet i to bunter. Kropp: Irish dub, fiery brown, spunnet. Vingesekk: Gul foam, tusjet på siden (livredd for at fisken skal se gult!!). Thorax: Squirrel SLF olive/brown spunnet og børstet.
    8 poeng
  3. Fikk ikke til å legge inn innlegg i "Gis bort"-delen, så legger det inn her. Siden jeg har begynt å binde sjøørretfluer selv, har jeg ikke bruk for disse Pattegrisene. Dette er fluer som er kjøpt fra Nordisk Fiskeutstyr, og neste alle er ubrukte. Dersom flere ønsker fluene kan de fordeles i to pakker. Noen ferske sjøfiskere som trenger reker? - Erlend
    2 poeng
  4. Kanskje det er en bedre ide å vente til du er ferdig med å vurdere om utstyret skal selges, før du legger ut annonsen
    1 poeng
  5. Nei, den er ikke lagt ut ennå. Så satser på at du ikke er blind og dum
    1 poeng
  6. Mar Lodge Partridge M2 #2/0 flyhooks.org/partridge/m2-heavy-salmon-single
    1 poeng
  7. Fin klekker Geir. Den stjeler jeg og prøver i oliven og. Her er en slags quill Gordon #11
    1 poeng
  8. En Vespertina klekker , her på tmc 112 tr #15 men har brukt den mest på 102y # 17 . Har brukt denne i mange år og den har gitt meg myyyye glede :-)
    1 poeng
  9. Hei Pål Det er sikkert riktig, men legg merke til at jeg skriver "til en viss grad". Jeg tror mange av de "fargerike" diskusjonene var med på å gjøre siden aktuell og relevant. Jeg er nok enig med deg i at det var en del dritt i perioder, men dette tror jeg kanskje opplevdes som sterkere for dere som sitter på den andre siden enn for oss som sitter på denne siden av skjermen. MEN jeg forsvarer ikke bøllene - overhode ikke. Mitt poeng er at de livlige diskusjonene, som var gode og harde, var bra for tiltrekningskraften (også for de som av en eller annen grunn skulle ha mer å fare med enn andre).
    1 poeng
  10. Jeg kjenner med sikkerhet til flere tilfeller av medlemmer som forsvant pga tonen på forumet og enkelte kverulanter. Og dette var medlemmer som faktisk hadde noe å fare med. Medlemmer som delte av kunnskap som var erfaringsbasert, men som ble motsagt med tåpelige innlegg. Og her er vi 4-5 år tilbake i tid. Samtidig så var nok opphetede diskusjoner en tiltrekningskraft på andre igjen. Men når man mister de som faktisk har noe å bidra med så er det ikke verd det. Dessuten må noen moderere. Det har på FFS til tider vært en krevende og veldig lite trivelig jobb. En moderat fredelig medlemsmasse med felles preferanser og motivasjon for å delta, gjør det dessuten enklere å rekruttere inn folk til styret, moderatorteam og valgkomite. Er man genuint opptatt av fluefiske og fluebinding så er sannsynligheten for at man vil bruke fritiden sin på å moderere andre medlemmer ganske liten. Og når attpåtil de samme folkene må modereres gang på gang, så skal man være ganske spesielt skrudd sammen for å gidde å bruke tiden sin på slikt.
    1 poeng
  11. Nå vet ikke jeg hvordan ffs var på sin "storhetstid" da, så min mening har kanskje begrenset verdi, men jeg liker dette forumet akkurat slik det er! Jeg får svar på ting jeg lurer på, man kan kjøpe og selge fra/til andre lidenskapelige fluefiskere, og jeg synes det er relevante temaer i trådene. Jeg vet ikke helt hva det er som skulle vært annerledes i dette forumet, men i tilfelle er det jo bare at noen oppretter en tråd hvor folk kan komme med saklige og velbegrunnede forslag til hva som må bli bedre, og hva som mangler. Jeg har tidligere nevnt at jeg savner noe mer strukturert oppbygning (mer detaljert trestruktur), men det må være det eneste jeg kan sette fingeren på her inne. Ut over dette er jeg som sagt veldig fornøyd. Ordtaket "alt var bedre før" er som regel en naiv og lite addekvat forklaring på et problem. Folk forandrer seg, moten forandrer seg, vaner forandrer seg osv. Har man tro på den løsning man har valgt, må en stå løpet ut, så får moten kjøre sitt parallelle løp ved siden av.
    1 poeng
  12. Ja, det er synd at FFS ikke er som det var. Men tyngdekraften virker ubønnhørlig selv på de mest ærbare, lesverdige og innholdsrike nettstedene for fluefiske. Jeg tror at FFS må forholde seg til de sosiale mediene og bloggen, rett og slett fordi fluefiskere og fluebindere liker å dele og erfare. I dag er det slik at den viktigste driveren for trafikk ikke bare er kvaliteten på innholdet, men ikke minst hvordan den integrerer med de markedsledende sosiale kanalene og verktøyene som folk og fluefiskere :-) bruker. Personlig tror jeg en vesentlig årsak til lav deltakelse på FFS handler om at Forumet ikke er basert på et responsivt design (et design som tilpasser seg enheten du bruker - feks telefon eller nettbrett). Jeg vet om TapaTalk, men det er ikke godt nok og har ikke FFS "look and feel". Jeg vet også at man kan få opp FFS på mobilen, men det er med et statisk storkjerm basert/ikke responsivt design. Jeg forsøkte å peke på dette for en god stund siden: http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php/topic/27655-mobilvennlig-fluefiskesiden/?hl=rakkenes#entry517949 Jeg skulle ønske at FFS ble et aktivt sted igjen, men jeg tror at følgende er absolutte suksesskriterier: 1. Responsivt design 2. Bedre integrasjon mot de viktigste sosiale mediene 3. Et forum som lar brukere dele og engasjere fra egne plattformer Utover dette ville jeg ha vurdert å gå i kompaniskap med de som har mye trafikk på sine kanaler for å skape delingstrafikk mellom FFS og ulike andre sider. Det er desverre ikke slik at noe nettsted lenger er "sentrum for fluefiskeuniverset", slik det var før da alle måtte til FFS. Nå er det så mange kanaler, nettsteder og grupper på FB at intet sted blir "det viktigste". En siste betraktning før jeg legger meg. Kan det være slik at FFS er for bred? Burde man kutte ut noe, slik at nettstedet fikk en tydeligere profil som førte til at nettstedet stakk seg tydeligere ut? Det er jo mange mulighteter - for eksempel den enorme kunnskapsbasen i gamle innlegg.
    1 poeng
  13. Dette er jo et konstruktivt forslag som bør tas med videre.
    1 poeng
  14. Spesielt det siste halvåret har jeg ikke vært noe flink til å dele sjøl, men jeg fatter alikavæl ikke at folk heller velger å sitte på facebook og dele erfaringer i laaange innlegg. Innlegg, informasjon og kompetanse som til slutt bare ender opp i tåkeheimen, som det meste annet på en såpass uoversiktelig plattform... Jeg synes dessuten at diskusjons og skrivedelen av forumet bør åpnes for alle igjen, betalende eller ikke betalende. Jeg betaler gjerne den tohundrelappen i året uansett, og det trur jeg også mange andre er villig til å gjøre. Så kan man evt heller flytte begrensningene til et annet område, hvis det skulle være nødvendig. Friskt blod blir sjelden feil i en slik sammenheng, så det vil bidra til å øke mangfoldet, trur jeg.
    1 poeng
  15. Så enig så enig Lars. Jeg leser også diverse fb grupper om fiske også, dvs scroller forbi og lyn eser. Finner det aldri igjen, hvis der er noe jeg kunne tenke meg å lese grundigere dagen etterpå. Da googler jeg temaet og de ender jeg vel nesten uten unntak på div fora eller youtube osv, så fff og lignende fora har sin styrke i oversiktlighet og tidløshet. Dessverre er ikke vi brukere flinke nok til å legge ut saker og endel jeg fora jeg før leste daglig, er etter min mening døende, dessverre. Heldigvis er ikke fluefiskesiden der. Ikke tror jeg moderatorene jan gjøre så mye fra eller til med aktiviteten, det er det vi brukerne som må gjøre. At det har blitt luket ut noen netttroll opp gjennom årene er positivt.
    1 poeng
  16. Det er brukerne som må drive forumet på ffs . . . Sånn har det alltid vært, og sånn må det være. Som Eirik er inne på, så er det en trend at det ikke lenger er høy aktivitet på noe debatt-fora, så det er ikke noe særskilt for ffs. Dette gjelder ihvertfall alle andre fora jeg har fulgt, enten det er fluefiske, musikk, eller hva som helst. Den trenden kan jo snu i fremtiden for alt jeg vet, og jeg tror ikke fb vil være like populært for alle i uoverskuelig fremtid heller. Som Marius nevner så er det fb generelt jeg siktet til i mitt første innlegg som har blitt platformen for å dele hva det måtte være, og man må bare akseptere det. Ingenting tyder på at de forskjellige fluefiskegruppene på fb på noen måte kan erstatte ffs slik det var i sin storhetstid, og aktiviteten her på den tiden var nærmest et fenomen i seg selv.
    1 poeng
  17. Er det admin og moderatorer, mener du? Skal vi som er det sette igang diskusjoner her? Dette er en medlemside for Norske Fluefiskere, og det er opp til medlemmene å komme med mer eller mindre meningsfylte innlegg, og forslag til hva som må gjøres. Modereringen har blitt veldig bra, der vi i stor grad er kvitt snikreklamifiseringen fra bransje-tilknyttede folk og folk som er/vil bli sponset. Problemet til FFS og andre absolutt alle andre debatt-forum, er at det er i økende grad vanskelig å holde aktivitetsnivået oppe. I dag diskuterer folk av en eller annen merkelig grunn på Facebook/kommentarfelt, som overhodet ikke passer til slik aktivitet - spesielt med tanke på søkbarhet og slikt. Og så skal jo alle mann ha sin egen høne (eller hvordan uttrykket er). Alle vil være populære og kjente fluefiskere, med egne blogger, FB-grupper, Youtube-kanaler og jeg vet ikke hva. Dermed mister man fokus fra diskusjonsforum, og vil heller prøve å fremme seg selv og sine ting. Og andre har plutselig 1000 andre steder de kan poste sine tanker og greier på. Om en stund er det årsmøte, da regner jeg med sterkt oppmøte av alle medlemmene og flere favner med forslag til hva fremtiden til foreningen skal være. Dere skal få info om hvor forslag skal sendes. Eirik
    1 poeng
  18. 1 poeng
  19. Silver Grey #8/0 for ein god venn av meg #8/0, #1/0 og #4:
    1 poeng
  20. 1 poeng
×
×
  • Opprett ny...