Gå til innhold

Vinnerliste

  1. lars p

    lars p

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 368


  2. Sondre N

    Sondre N

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      126


  3. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 555


  4. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      1

    • Innlegg

      5 257


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 24. aug. 2018 i alle områder

  1. Tja, min erfaring er at det ikke finnes noen fasit på hva som funker når. Man har jo den generelle med lyse farger når det er lyst og mørke farger når det er mørkt, men det er ikke noe jeg ville fulgt slavisk. Noen ganger funker oliven, andre ganger brun, hvit, svart, grå osv. Det å bytte til du finner noe som funker er mitt tips. Det som funka i går, funker ikke nødvendigvis i dag. Ikke gå med samme flua altfor lenge om det ikke skjer noe.
    3 poeng
  2. Liten update fra nord. Her går sesongen mot slutt men egentlig burde folk fisket nå. Null innsekter som plager deg, lite folk og masse laks. Mye nygått fisk også. deilige kvelder med magiskt lys også. Høydepunktene sålangt er det gode tørrfluefisket som har vært i år. Hadde en kompis på besøk og han tok 8 laks på en uke og alle på tørt. Tre over 5 kg . Sjøl perset jeg på tørt med ei strøken frøken på 90 cm og smellfeit , heftig på bibio og #5stang Nå begynner den lite glamorøse delen av jobben, bære søppel og sortere den, tømme utedoer og skrive rapporter. Alt i alt vært en fantastisk sommer og er enda litt igjen. Veit om ett par store hakalakser som kan lures........
    2 poeng
  3. Kjøp ett lite bærbart ekkolodd. Deeper eller lignende som du kobler opp mot telefonen
    1 poeng
  4. Face: «Fluefiske Norge» Sier i fra her og neste gang. Målet er torsdag om to uker, væravhengig seff.
    1 poeng
  5. De fleste vester er gjennomtenkte med mange smarte løsninger. Gjør et tankeeksperiment og vurder først hva du skal ha med deg sammen med fluestanga. Da får du et overblikk over hvor mange lommer og fester du behøver. Jeg ville først tatt en titt på Fishpond sine vester. De har mange varianter for ulike formål. Det samme gjelder Simms. De har solide vester med mye lommer, samt lettere versjoner med mesh som er fint i sommervarmen. Patagonia har litt mindre utvalg, men deres vester ser også gjennomtenkte ut.
    1 poeng
  6. Fredag....Årlig rølpetur med guttaboys med avreise om under 3 timer Og neste torsdags morgen drar vi til Ekso for å fiske Life's good!
    1 poeng
  7. Kan du dele noe flere erfaringer ang. farger på streamer? Hva som ikke funka vs funka når?
    1 poeng
  8. Popperfiske etter gjedde burde vært påbudt for alle fluefiskere å oppleve en gang. Det blir nok ikke til at man gir seg med den ene gangen...
    1 poeng
  9. Nokså nøyaktig gjenskapelse av en PHY Para15 emne samt kryddene til å skape en stang. Litt spent nå.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...