Gå til innhold

Fluefiskefabler


.JB

Anbefalte innlegg

Noen drar responsen litt utover det edruelige, og det er litt pinlig for meg, men takk likevel.  ;)

Dummeste jeg har hørt Jørn. Vi vill alle ha våre 15 minutter  ;D ;D ;D

Jeg skulle akkuratt til å legge ut mitt bidrag til JB sin opptur, men ser han ikke ønsker godord. Her er et lite utdrag.

" ÅÅÅÅhhhh bare elsker alt du gjør og skriver. Drømmer meg vekk og tenker på stunder som kommer og stunder som har vært. Fy faen du er RÅÅÅÅÅÅ"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
Gjest Oliver

Jeg er altfor mye på internett, irriterende ofte, og denne helgen kom det en lite nådig og klargjørende melding fra fireåringen i huset: "Pappa, når jeg blir stor så skal jeg fiske jeg også... Men da må jeg ha PC først!"  :rolleyes::-[ :-[

:D :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til,det bor nok en gammal suring/sværing der,sånn som vokser seg opp på øyenstikkernymfer og småabbor. :)

Og vi får nok dreisen på det Jørn,bare vi får fingrene ut av tastaturet. ;D

Ps. Hvorfor ba du ikke dama sjekke røra på Roa,hadde jeg gjort,med alle sånne....... 8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har Martinsen med frue på besøk. Langt inne i tanker om fluefiske og planlegging av årets turer stiller jeg det naturlige spørsmålet: Hva er dine mål for sesongen Martinsen? Han er jo en bedagelig fyr, så jeg venter ikke store ambisiøse svar, men jeg må innrømme at overraskelsen ble litt vel stor:  "Jeg skal i hvert fall flere turer på Hooters." Hvor Martinsen skal fiske aner jeg ikke, med mindre Hooters har etablert seg i Dalen over alle daler!  :o???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, dere er inne på noe karer. Etter adskillige timer foran bindestikka denne vinteren, stiller jeg høyere krav til kveldsunderholdningen enn fire mannfolk rundt et bord med saks, tråd, krok og lampe fra IKEA. Noen kalde øl omgitt av lettkledde damer ville vært suveren avkobling fra lange dager i vadere. Så saken er klar: Martinsen blir reiseleder.    ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Oliver

Flott JB :)

Beste anmeldelsen jeg har lest, så et eller annet har du nå inne :)

Den setningen, eller de, der du vurderer/tenker over hva du skal tenke på, flirte jeg godt av "den gangen jeg hadde hår" :)

Du er flink JB..... I hvert fall til disse tingene her. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Prosjekt Catskill - en liten førpremiere

Hele prosjektet er en romantisering av fluefiske. Innrømmer det. Cane, Hardy-snelle, bøttehatt, klassiske fluer og nydelige elvestrekninger i vakker natur med spretten ørret. En drøm som vokste seg stor gjennom høsten og vinteren. Da isen slapp taket i slutten av april var hverdagen tilbake.

www.fluefisketanker.com

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Henning

Dritbra JB :)

Misstenkte vel at du kanskje ikke vågde å gå heeelt all in :) og antagelig aldri kommer til å bli canepurist. Men du har den i hvertfall i skapet,,, klar til å bli tatt ut.... VISST det passer sånn, forholdene ligger til rette, fisken vaker nær nok og du har fler foldige fisker på samvittigheten og egentlig ikke "trenger" fisk :)

Hyggelig å lese ting du skriver Jørn. Du er meget dyktig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...