Jump to content

FFS Quizcup 2021 !


Eirik Rusten

Recommended Posts

Fluefiskesiden inviterer herved til Quizcup 2021. Nå har du sjansen til å vinne flotte premier. 

Quizcupen består av 5 runder, og best plassering på samtlige 5 runder vinner. Innenfor hver runde kalkuleres din plassering basert på riktige svar selvfølgelig, men også tiden du har brukt. Jo raskere og flere riktige, jo bedre plassering får du. Vi legger sammen plassering per runde, og den med lavest poengscore vinner. Man må selvfølgelig ha vært med på alle rundene for å bli regnet med. Cupen er kun for medlemmer av foreningen (her kan du melde deg inn), og styret i foreningen har selvfølgelig ikke anledning til å delta.

Vi kommer til å slippe en ny runde ca hver uke. Du kan ta dem når de slippes, eller du kan ta de når som helst. Alle runder må være avsluttet innen 21 mars klokken 21:00, da låses alle 5 quizene og vi teller opp.

Premiene består av gavekort i en norsk butikk, som du i all hovedsak kan velge selv (bare vi kan ordne gavekort der):

1. premie: 7500 kr
2. premie: 4000 kr
3. premie: 2000 kr

Ved delt plassering vil styret analysere hver runde for å kunne kåre en vinner - her vil høyeste plasseringer og tidsbruk bli studert.

Når det gjelder selve quizene er det varierte spørsmål. Noen quizer vil være flere riktige svar per spørsmål, mens andre bare har ett. Dette står oppgitt før du starter. Noen spørsmål har bilder som spørsmålet omhandler, noen har bare tekst. For hver quiz har du begrenset tid til rådighet, og hvor mye du har igjen av tid vises hele tiden.

Det er ikke anledning til å klage på spørsmål eller svar som anses som riktig. Forekommer det feil, så er det svært beklagelig, men da er det likt for alle.

NB: Det er viktig å huske på er at det ikke er mulig å bytte skjermbilde etter at quiz'en har startet, da vil man tape. Det lureste er å logge av alt annet, slik at du ikke plutselig feks får opp en melding du klikker på.

Klikk her for å spille

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Håvard Åsbø skrev (1 time siden):

Artig tiltak! Eneste jeg angrer på at jeg forsøkte meg på første quiz’n. Med et ikke akkurat imponerende resultat blir dette nesten litt flaut.  Dessverre ser det også ut til at resultatet er synlig for alle

Husk at resultatet i en quiz ikke nødvendigvis blir sluttresultatet. Kan snu fort neste uke, vet du! Hang in there :)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Folkens!

Nå er det bare en dag igjen til det avgjøres. Har du husket å ta alle 5 quizzene? Husk at for å være med i kampen om opptil 7500 kroner, så må du ha tatt alle 5. Har du "dårlig" score på en runde, og gitt opp? Null problem, bedre score på de andre rundene kan få deg opp på pallen! Ingenting er avgjort før den tjukke nordlendingen (undertegnede) synger i morgen kveld!

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...