Gå til innhold

Sjøørretfiske i sjøen


Toggi

Anbefalte innlegg

Var en tur på samme plass som i går, uten videre hell.

Fortsatt kakaobelte, men ikke ett vindpust i mils ommkrets.

Fjorden lå som ett speil. Hadde aldri trodd att jeg skule oppleve

å stå i fjæresteinene på vestlandet å be vårherre om ett aldri så lite vindpust.

Der var litt overflate aktivitet 70-80mtr utafor kastehold selfølgelig.

Turen enda med to små på 3-4hg og en liten torsk.  :-\

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja,da var horngjelen på plass i Østfold  :rolleyes: Sjøtempen bikker snart 10 grader,så det er vel ikke annet å forvente..Men er fortsatt noen uker igjen til "røkla"kommer,men fortroppen kan være ille nok i relativt lukkede bukter og kiler :P Men ørreten var i støtet i samme området,verre når hornisstimene fortrenger alt som er litt senere i år....Huff,vaske håven!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var ute tidlig tidlig i dag i lysninga og prøvde litt. Fikk låne en GoPro hero 3 av en kompis. Etter og ha lånt denne en dag er det ikke tvil at jeg må ha en sånn. Kan litt med videoredigering fra før så jeg fikk knotet ned litt fiskesituasjoner idag litt kjapt. Håper det kan nytes.

Ps: Jeg har kun fisket med flue ca et år, så ingen mobbing tillatt...hehehe :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samme fant jeg ut rejo :) Sund pleier jo og være bra plasser. Vanligvis biter de på helt inne ved holmen der, på det dypeste partiet. Syns jeg var heldig at jeg fikk med såpass på de 2 timene batteriet varte på gopro'en.

Fin film!

Men holder ikke GoPro'en lenger enn 2 timer????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ute en tur i dag. Ble fisket fra kl 18.00 til 22.00, fikk 6 stk, største på 600 g, MYE smolt i fjorden som tydeligvis er litt for iverig. Ikke noe kult. Så ble mye smått. Treffer ikke helt på de store om dagen. Men men, gøy å få fisk og litt fresk luft før det er tilbake på jobb igjenn . blir vel en ny tur i morgen. PS; traff på max lav vann. Enten er fjorden tørka inn om dagen eller så er det sykt forskjell på høyt og lavt vann nå. Syntes dette var så merkelig siden drammens elva er fryktelig stor nå. fjorden burde vært større. men somsagt kan være høy / lav vann som har stor forskjell. who knows ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...