Gå til innhold

Fluefiske i Gudbrandsdalslågen


Anbefalte innlegg

  • Svar 613
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Igang alt ja Tore! :) Kommer etter om noen få dager jeg også. Venter på forsyning med fortomsmateriale og noen svært fortjente fridager. Men, jobbet da inn en halv månedslønn allerede i påsken så kan unne meg noe ekstra fri i mai :)

Ja så isen hadde gått når jeg dro på jobb igår....da måtte jeg jo bare ta en tur  :) Var egentlig planlagt en tur nordover i helga, men ble piker,brennevin og sang i stedet  :rolleyes:

Ja du må bli med nå....blir bare bedre og bedre nå utover  :)

jeg blir med når som helst...begynner og merka att det og være ungkar begynner og bli en stor fordel nå  :P  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fine bilder Tore! Prøvde meg såvidt en tur ved renseanlegget på Fåberg på onsdag, så ikke et eneste vak, men hadde 4 napp på en fortynget Montana. Godt å være i gang igjen! :D

Vi får satse på att finværet i helga setter fart på smelting, innsekter og fisk  :D :D 

MEGET hyggelig at du er tilbake Tore :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hallo! :) Jeg har fått en mulighet til å prøve meg i G.Lågen i morgen, da jeg skal oppover til Øyer traktene. Er det noen som kan tipse meg om et passnde sted å prøve harren ikke så langt derfra? Kan godt reise litt oppover også, bare det ikke blir for langt(mer enn 40-45 min fra Øyer)

Håper noen kan vise litt godvilje med meg, da dette blir "jomfru turen" i G.Lågen ;D

Venter håpefullt!

Øystein J.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

var ute på frya i går. alt for mye vind. noe vaking. prøvde litt lenger ned i G.lågen og så mere vaking utiver kvelden da vinden avtok. og hadde noen napp. så også mere steinfluer en jeg har gjort andre dager.

i dag er det klart for heldagstur på gåsøya. spent som fy. håper på mindre vind. :D 

og tore.. glem modellyrket og kom deg ut i elva! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg vært ute og fisket noen timer på Tretten idag. Fra brua og ned til fossen. En del steinfluer både på land og vann, men så kun et par vak midt uttpå. Må nok ha litt mer innsekter før vakinga tar seg opp :) Stoppet også og kikket litt i Øyer. Brekket nedenfor Esso stasjonen. Lite som skjedde der også gitt. Men, har da kost meg noen timer i sola :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ute i dag også. forsåvidt det samme som i går. Tore tok 2 små harr.

Rettelse :

2 STORE harr !!

beklager tore.. jeg sto så langt unna så det var nok derfor. ;)

Var ett godt stykke....selv den beste kan ta så feil knut are.... :rolleyes:

da skal jeg nok klare å slå deg i morgen mens du er ute på catwalken ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et par bilder fra gårsdagens tur i Øyer. Overskyet, småkaldt og litt vind er ikke akkurat suksessfaktorer på denne tiden, så ingen fangst i dag heller. Så ingen vak. Men men, det er uansett flotters å være på fisketur!

Pleier, (ihvertfall om sommeren), å stå ørret et et par meter utenfor og nedenfor treet på bildet 1. Står i marbakken som jeg prøvde å få med i bildet 2. Bildet 3 er et kjærkomment skue etter en lang vinter. :)

post-322-13949877138571_thumb.jpg

post-322-13949877138897_thumb.jpg

post-322-13949877139317_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som visste at strekningen Brunlaug bru - Lillehammer renseanlegg/Vingnesvika er fredet t.o.m. 15. mai på grunn av hekkende fugl?

Ble stoppet her om dagen av et par meget hyggelige ornitologer som fortalte dette. I tillegg fikk jeg et par interessante gjedde-tips samt råd om hvor det er mulig å stå i fredningssona uten å ødelegge for fuglene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nei detta var igrunn ganske nytt for meg, har hørt no om et fuglereservat men at det betydde fiskeforbud kunne jeg ikke forestilt meg... har selv mange vårfisketurer i området;) også i år.... hvordan er gjedda forholdan i lågendeltaet nå? nærmer det seg gyting?

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...