Gå til innhold

"Win/PC" vs Apple; hva mener du? (NB: Les tråden før du stemmer)


Gjest Ulv

Hva er din erfaring?  

330 stemmer

  1. 1. Hva er din erfaring?

    • Jeg bruker Windows-PC og er fornøyd
      145
    • Jeg bruker Windows-PC og er misfornøyd
      41
    • Jeg bruker Apple og er fornøyd
      108
    • Jeg bruker Apple og er misfornøyd
      14
    • Jeg bruker GNU/Linux og er fornøyd
      34
    • Jeg bruker GNU/Linux og er misfornøyd
      2
    • Jeg bruker andre system
      7
    • Ingen formening
      6


Anbefalte innlegg

The internal components are situated between two panels of aluminosilicate glass, described by Apple as being "chemically strengthened to be 20 times stiffer and 30 times harder than plastic," theoretically allowing it to be more scratch resistant and durable than the previous models.

described by Apple theoretically

described by Apple theoretically

described by Apple theoretically

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2,2k
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Gjest Pål Andersen

Er vel bare på Android ræl (ol.) som man blir tilbudt en tragisk forsikring når man kjøper produktet. Hos Applestore kaller man det reklamasjonsrett (med mindre man ikke foretar stunt som gjør at det kalles selvforskyldt). Driter i det. Min erfaring med (not so smart telefoner) er at de får diverse funksjonsfeil etter litt tids bruk, og iPhone er de som får færrest.

Nå koster forøvrig iPhone 4 drøyt 3800,- og jeg velger denne fremfor Galaxy any day :)

Men er ikke dette egentlig en annen diskusjon?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest storfemti

Synes dette er jævli rart jeg.. Her sitter jeg med både android OG win 7 og hakke en enda feil. Hele familyn har også android, de også har null problemer. Brutter'n har hatt 2 iPhone telefoner, bytta skjerm 2 ganger på en iPhone 3. Nå har han gått over til Galaxy II fordi den rett og slett er bedre ifølge han, ikke noe problemer hos ham heller. Han jobber til daglig med å skrive software til smarttelefoner, så han bør vite hva han snakker om

Enten må vi være jævli heldige eller så er det noen som smører vel tykt på..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes ikke det er så jævla rart, jeg. Alle har, i likhet med alt annet utstyr, sine favoritter. En kollega nærmest skjeller meg ut fordi jeg ikke har HTC, da dette er det eneste rette. Har til dags dato aldri sett en person møte opp med lånetlf oftere enn han. Han enser heller ikke at dette er dårlig, men mener fortsatt han har verdens beste tlf (gjelder 2-3 htc modeller). Kjærringa kjøpte seg også HTC da iphone tok kvelden. Hun er misfornøyd og har byttet 2 ganger grunnet feil.

Nå skal det sies at hun heller ikke var helt fornøyd med iphone 3 og 4. Bortsett fra dagen da hun kjøpte de, da er de seff helt rå :rolleyes: Slikt er det med mange, synes jeg. Noen ser på andre telefoner som en konkurrent, og eneste riktige er den de har erfaring med :rolleyes: Samtidig som batteri, levetid og  holdbarhet aldri har vært verre på mobilene enn der de er nå.  Men de er artige,da :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enten må vi være jævli heldige eller så er det noen som smører vel tykt på..

Godt spørsmål.

Jeg har hatt iPhone siden den første kom, alle har fungert knirkefritt og blitt solgt til en overraskende høy pris på bruktmarkedet når jeg har kjøpt ny modell.

Tviler på at andre merker klarer 50% av nypris på bruktmarkedet etter 1 år++

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pål Andersen

Tror du må installere flash  ;D

Morsomt. Ennå du vet at Adobe har kommet seg ut av steinalderen og funnet andre løsninger?

Å kutte flash i sin "tidligere form" var et bevisst valg fra Apple sin side. Du vet vel også at Android oppr. heller ikke støttet flash?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Android støtter fortsatt ikke flash out of the box. Det er en tilleggsfunksjon som må installeres for å få det til å fungere. Å ikke ha et ønske om å kjøre flash pga en del minuser med flash er helt greit, men jeg personlig synes at det skal åpnes for å gjøre produkter kompatible med det som finnes i verden i dag.

Apple lager gode produkter. Jeg liker det ikke, men de lager faktisk gode produkter. Det er ingen i dag som får en så stor markedsandel bare fordi det er "kult". Samtidig må jeg også få si at Android heller ikke får en så stor markedsandel de har ved å lage et dårlig produkt. Den store forskjellen på Apple og Android er enkelt og greit at iOS er skreddersydd for telefonen, mens i Androidverdenen er det kun google sin egen samsungproduserte telefon som er skreddersydd. Resten er tilpasninger. Om de slutter å saksøke hverandre og i stedet bruker pengene på å utvikle nye og flotte produkter for oss som skal bruke greiene så tror jeg vi kommer til å få oppleve en lys og vakker fremtid.

En mac er forresten også en pc, men en pc trenger ikke å være en mac.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva "native" Android støtter eller ikke støtter, har jeg ikke satt meg inn i, ikke bryr jeg meg noe særlig om det heller. Orginalbrowseren på min Galxy Tab 10.1 støttet i hvertfall Flash out of the box. Nå kjører jeg Opera Mobile på denne som har bedre Flashstøtte enn den orginale. Flash må jo også lastes ned på Windows, det som betyr noe er jo om en har støtte for Flash eller ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pål Andersen

Som sagt; det har vært "flash-støtte" på iPhone en stund nå... Hva er forresten så viktig med støtte for "gammeldags" flash egentlig? Det er jo mye raskere og "nyere" løsninger...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er bra at apple ipone/ipad nå støtter flash. Det er for meg en veldig viktig ting. Det som skal erstatte flash, javascripting og DOM i dag er HTML5. Det Apple har sagt er at de skal støtte HTML5 for det er fremtiden, men jeg mener at det er problematisk å slippe et produkt ut i markedet med støtte for kun noe som kommer fram i tid.

HTML5 er på full vei inn i internettverden, men det er fortsatt ikke ferdig så da må jo flashstøtte være tilstede. Det vil jo også være mange nettsider framover som fortsatt er bygget i flash som da ikke vil være mulig å se på et nettbrett uten flashstøtte.

Nå burde jeg egentlig ikke skrive alt dette for det er jo blitt en teit diskusjon. Det er jo blitt flashstøtte på ipad og iphone og da er jo alt bare fryd. :-)

Også vil jeg legge til at jeg gleder meg til HTML5 kommer for fullt. For det første er det Opera som har fronta hele greia og for det andre så er det W3C standard. Heia standariseringer som gjør oss forbrukere til vinnere....

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...