Gå til innhold

Prikkete ål


Spenolsen

Anbefalte innlegg

Tok en fisketur for gamledagers skyld idag. Blåste noe jævlig men fikk en en på halvkiloen og denne lange rare saken her:

 

90341_s.jpg

Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/36047/90341.jpg

 

90342_s.jpg

Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/36047/90342.jpg

 

90343_s.jpg

Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/36047/90343.jpg

 

Tok inne i en grunn vik, ikke dypere enn en meter på det meste. Veide den til litt over 8 hekto, sjukeste fisken jeg har sett ??? Skulle vel veid det dobbelte. Kunne holde rundt hele buken med en hånd! Bildene er til og med for snille med den, var enda tynnere enn den ser ut. Fightet ikke noe særlig for å si det sånn, det hele var vel over på 20 sekunder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her nede kaller vi de for "jagere".  Huser vannet for mye fisk skal vist disse ha en misjon, da de vistnok skal være glupske.

 

 

Haha her etter kaller også jeg de jagere :P Så ikke ut som om det har vært mye å spise for den i det siste. Den andre jeg fikk var derimot i usedvanlig god kondisjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får den helt sikkert igjen til våren om den lever så lenge, så igjennom noen bilder igår og denne fisken har jeg tatt på mygg tidligere. Da var den i litt bedre form, men også da tynn.

 

Godt mulig det er lurt å kakke den, men det hadde jeg ikke hjerte til. Dessuten er 8/10 fisker jeg får i vannet regnbueørreter, så vil helst ha et par brune innimellom også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...