Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Maяɪus_A_Book

    Maяɪus_A_Book

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      2 466


  2. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      4

    • Innlegg

      653


  3. Daniel L

    Daniel L

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      183


  4. Eirik Rusten

    Eirik Rusten

    Administrators


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      3 596


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 10. feb. 2018 i alle områder

  1. Har sjølsagt kjøpt nytt medlemskap for ffs 2018.
    4 poeng
  2. Da denne Backwinder Trout snella dukket opp klarte jeg ikke å takke nei, svak for disse snellene... Stor bonus da den i tillegg er nummeret og ubrukt, nesten så den må få lov til å være ubrukt de neste årene også! Daniel
    3 poeng
  3. Etter litt sjekking her på forumet og det amerikanske, gikk jeg til innkjøp av et gt90 til i #4. Kjøpte også med en boks linedressing til 4pund. Ser bare gode tilbakemeldinger på nettet. Den lange baktaperingen virker spennende, spesielt til stillevannsfiske som jeg hovedsaklig driver med. Ser for meg ut som at det har en god blanding av å lade tidlig og samtidig kunne holde line i lufta. Det er det ikke mange liner som har;) Når barrio i tillegg koster under halvparten av high-end aktører med gratis frakt virker det jo veldig lovende! Er bare spent på coatingen og flyteegenskaper. La merke til at de kommer uten loop, så jeg lurer på om jeg skal kjøpe noen krympeslanger på ebay eller bare surre igjen med bindetråd og lim. Vet det ligger noen tråder om dette her på forumet. Noen som har tips til en enkel og bra loopløsning?
    2 poeng
  4. Ha! Selv er jeg i full gang. Har laget 9 stk buzzere og to stk myggklekkere. Er egentlig veldig lei nå. Mulig jeg binder 44 fluer på morningen før første tur. Og så 34 på kvelden etter første tur når jeg har lært at ingen av de andre jeg bandt funket, eller var veldig vanskelig å løsne fra trærne.
    2 poeng
  5. Mårn, mårn! Tenkte å binde ei flue i mars jeg også. Og et par i april kanskje. Også binde ca 97 fluer på de to siste dagene før isen går.
    2 poeng
  6. Dere er så fancypants med fint pussa eik og greier! Denne duger. Skumgummi og dobbeltsidig teip tilpasset med barberblad...
    2 poeng
  7. Godt valg det, barriosnørene er bra så det holder de, god coating og med litt behandling innimellom så flyter det godt. Av løkker så skråkutter jeg enden og bruker silketråd (evt bindetråd) og lager ei løkke med tråd og superlim. Funker fint synes jeg.
    1 poeng
  8. Og nr 3 . For noen deilige Røyer !
    1 poeng
  9. Øynene blir ikke noe bedre med årene, så til flue bindingen og annet fin arbeid disse. Ser litt corny ut. Kapok fra Malaysia til å lage dubbing og dertil egnede farger til hjemmefarging, soft heads og fish scull mask i diverse størrelser og selvsagt fornyet medlemskapet og dubbing børste dvs hårbørste til hunden.
    1 poeng
  10. Dæven steike... er jo et kunstverk det der!! Imponerende!
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...