Gå til innhold

Vinnerliste

  1. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      6

    • Innlegg

      1 555


  2. Jan Ingvar

    Jan Ingvar

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      479


  3. Morten D.

    Morten D.

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      5

    • Innlegg

      577


  4. Håvard Åsbø

    Håvard Åsbø

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      653


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 07. april 2018 i alle områder

  1. Snart tid for ny sesong. Satt på dass og bladde gjennom bildene fra i fjor. Tenkte jeg kunne legge ut noen her i tilfelle det er noen som synes det er kjekt.. Første nesten fiskerelaterte bildet er fra slutten av april. Bilen klar for tur til Ekso. Har ingen andre bilder fra denne turen og det er ikke så rart siden det blåste kuling og det var så vidt over frysepunktet. Blir liksom ikke fjærmyggfiske av slikt. Så vidt jeg husker, lå jeg vel stort sett i soveposen. Forsåvidt greit nok det av og til.. Ser at det tok en måneds tid før jeg hadde fått varmen i kroppen og kommet meg til Ekso igjen. Kan heller ikke ha vært noen stor tur det da dette er eneste bildet, men jeg fikk visst fisk. Scroller kjapt forbi en familileferie til Italia og ser at min gode venn Jone ble med på årets tredje tur. Fisk fikk han visst også. Minnes et sinnsykt regnvær og må rette en takk for lånet av lavvo til Willy. I juni kribler det etter å komme til fjells. Alltid like spennende å se om våre venner i kraftbransjen vil spille på lag. Ikke denne turen i hvertfall. Ser jeg må ha blitt så frustrert at jeg lot det gå ut over denne stakkaren. Litt ut i juli var jeg tilbake til fjells. Frustrert over lite vann i min vante elv, gikk jeg til det drastiske steg å sette kursen mot Hemsila. Lite vann der også, men fisken vakte villig. Denne var vel høydepunktet disse dagene. Ser og at jeg fikk lurt en rakker på lav vannstand på kjente jaktmarker. Resten av familien kom til fjells og det var på tide å sleppe ungene til. Tok nok ikke lang tid før jeg sneik meg ut etter leggetid og lurte denne. Konemor reiste til byn for å jobbe og jentene og jeg utforsket vann i nærområdet. Vi hadde noen fantastiske dager med nydelige forhold og stor fisk som patruljerte strandsonen. De tok det meste som lå på overflaten og fisket var eventyrlig enkelt. Jentene spottet, jeg kastet og jentene håvet. Denne ble festmiddag for tre glade fiskere. September er det som regel ukestur på meg. Kom opp til flott vannstand og kanonklekking. Det ble mye kaving og bom, men jeg fikk da noen til å ta.. Arne kom opp de siste dagene. Kjekt at elven viste seg fra sin beste side når han endelig tok turen til fjells. Jeg hadde visst en krampetrekning i slutten av september også, men da valgte kraftgjengen å slippe alt vannet de hadde holdt igjen over sommeren. Elven var en drøy meter større enn vanlig og ufiskbar. Det var bare å snu. Stoppet i nærheten av Voss og hadde et flott fjærmyggfiske på kvelden. Landet til denne elven å være et par giganter. En fin avslutning. Burger på Voss, så dvale til nå.. Hjelpes, nå er jeg klar for ny sesong..
    5 poeng
  2. Våren kom med full styrke her i dag! 13-14 grader i skyggen... jeg heiv meg rundt etter at alle unga var lagde, og kjørte en halvtime ut til et vann hvor det er bra med mygg. Vannet er regulert, og var i dag ca 0,5m under normalen. Det medførte at jeg kunne gå tørrskodd/hoppe på steiner ut til en holme jeg har pleid å vada ut til. det blåste rimelig heftig, så fikk ikke kasta i alle retningene, og ikke der det vaka mest...skikkelige sprut- og hoppevak etter klekkende mygg, men fisken tok likevel en liten streamer i den retningen jeg greide å kaste i. helt latterlig deilig å være i gang igjen, og snadder med fiskelukt på fingrene igjen - hadde glemt hvor mye jeg hadde savna den Så det ble ca 0,5 time fiske før det ble så skumre at jeg sleit med å se snøret i lufta. Og var fortsatt 9 grader da jeg satte meg i bilen og kjørte hjem. Deilig.
    5 poeng
  3. Lodder stanga den den brukes lite. Kunne tenke meg rundt 100 Kr. pr. lodd Er åpen for lodd bud.
    1 poeng
  4. Takk for historien. Flotte bilder og en fin fortelling om ein deilig tid som ligger å venter på oss (under snø å is, vel å merke!) :-)
    1 poeng
  5. Tusen takk for at du deler! Mvh Truls
    1 poeng
  6. Det er ingen her som husker Lillevann.
    1 poeng
  7. Har endelig tatt motet til meg og sjekket hvordan panduroperlene blir på en krok. Her er et par enkle zebra-midge varianter med disse glassperlene på en #16 krok (ikke tmc2488, men en krok som ligner.) Ser ikke for store ut i mine øyne. Jeg erklærer seier, og slår fast at jeg har en livstidsbeholdning av glassperler
    1 poeng
  8. Litt fremgang da etter håndtaktrøbbelen. Nytt papp kjøpt men pedantikeren vil eksperimentere videre med burl-korkens farge. Mens håndtaket finner formen sin i hodet mitt så kan man surre litt lineførere på plass.
    1 poeng
  9. Tar den godt oppover igjen også du nå Grattis med god stang! Nå kan sesongen bare komme!
    1 poeng
  10. Det viktigste med James Tomlinson er verken kastinga eller presentasjonene, men det er vesten, sveisen, capsen, buksene, skoa, språket og ikke minst barten. Her har mange av dere gått glipp av det viktigste med denne cult-figuren. Mulig han kunne ha kasta bedre og vakrere, men James er James. Tipper han hadde fiska alle dere forståsegpåere under båten. Ihvertfall i lokalvanna vest for Glasgow! KjellG.
    1 poeng
  11. Tnx! Nada hackle. Noen bein av rådyrhår som krøstes litt, og en ganske bushy dubbing under framparten foran (squirrel slf eller hva boksen heter.) Antron som ving, fordi hacklemappa lå to meter borte på gulvet og antronrullen sto rett foran nesa. Ett par veldig fine slike å finne på tube, som den under som var inspirasjonen i alle fall - uten sammenlikning for øvrig. Barry ord Clarke binder også en slik i en vid.
    1 poeng
  12. Ser Rustens Daddies og høyner med skummgummimaur. Sannsynligvis ikke mulig å ha for mange maurvarianter i boksen. Dette er samme modell som Geir postet over. Tar ikke feedback på bakgrunnsfarge.
    1 poeng
  13. Blitt en del laksefluer siste tiden, så da var det godt å gjøre noe kjent, igjen!
    1 poeng
  14. Det er jo snart en måned siden sist daddy ble lagt inn her, så på tide med en ny Dette er en av ca 3 typer jeg bruker. Jeg har en annen lik, men uten foam. I tillegg har jeg også en som ikke er forlenget, som kanskje egentlig blir mest brukt. Har jo noen andre teste-fluer, men det er disse som stort sett drar opp trua.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...