Gå til innhold

Dagens middagstips....


Tørrbjørn

Anbefalte innlegg

Føler kreativiteten ofte mangler når arbeidsdagen er over og middagen skal på bordet.

Tenkte derfor dette kunne være en morsom måte å få noen ideer på.

Som idag...

En rask forrett med hvitvinsdampede blåskjell, mest ment som en lliten snack, for så boknafisk, baconterninger, gulrotstuing, mandelpoteter og llitt smeltet smør.

post-3215-13949874775357_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 416
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

  • 2 uker senere...

Idag er det barnefri kveld, så da ble det en pakke big one burgere og en 6 pack med Heinecken på butikken  ;D

;D ;D ;D

Seriøst, for dere som er glad i burgere. Kjøp Hamburgerkrydder ferdig mix fra black boy til 10 spenn, og bland det inn i en pakke kjøttdeig med et egg. Du kan lage de største og beste burgerne. Enkelt og kjapt å steike med osteskive på toppen. Skjær så opp rødløk og tomat, og legg et salatblad under hele hærligheta, og klin på en god dressing. MMM det skal jeg lage nå  8)

Tilbehør trengs ikke!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag er det barnefri kveld, så da ble det en pakke big one burgere og en 6 pack med Heinecken på butikken  ;D

;D ;D ;D

Seriøst, for dere som er glad i burgere. Kjøp Hamburgerkrydder ferdig mix fra black boy til 10 spenn, og bland det inn i en pakke kjøttdeig med et egg. Du kan lage de største og beste burgerne. Enkelt og kjapt å steike med osteskive på toppen. Skjær så opp rødløk og tomat, og legg et salatblad under hele hærligheta, og klin på en god dressing. MMM det skal jeg lage nå  8)

Tilbehør trengs ikke!

Var det sånne du mente.

[attachimg=1]

post-982-13949873298383_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag er det barnefri kveld, så da ble det en pakke big one burgere og en 6 pack med Heinecken på butikken  ;D

;D ;D ;D

Seriøst, for dere som er glad i burgere. Kjøp Hamburgerkrydder ferdig mix fra black boy til 10 spenn, og bland det inn i en pakke kjøttdeig med et egg. Du kan lage de største og beste burgerne. Enkelt og kjapt å steike med osteskive på toppen. Skjær så opp rødløk og tomat, og legg et salatblad under hele hærligheta, og klin på en god dressing. MMM det skal jeg lage nå  8)

Tilbehør trengs ikke!

Var det sånne du mente.

[attachimg=1]

Der snakker vi hadelandsburger ja  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei seriøst, enhver fluefisker med selvrespekt har en sånn en som dette, blir et par på meg nå og et par på kompisa til guttungen.

Senere i kveld blir det kveldsmiddag med kyllingvinger og loff.

HAHAHA! Tenkte jeg skulle bidra med fasanlever og det ene med det andre, men dævven Robban! Her tar du kaka! I rest in peace!  ;D ;D ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei seriøst, enhver fluefisker med selvrespekt har en sånn en som dette, blir et par på meg nå og et par på kompisa til guttungen.

Senere i kveld blir det kveldsmiddag med kyllingvinger og loff.

HAHAHA! Tenkte jeg skulle bidra med fasanlever og det ene med det andre, men dævven Robban! Her tar du kaka! I rest in peace!  ;D ;D ;D

Sooner than you think  ;D Neida et drog av en maskin, men veldig populær i barnebursdag ;)

Men til det kulinariske, pølsene bli veldig gode på den grillen, ikke noe å lure på det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei seriøst, enhver fluefisker med selvrespekt har en sånn en som dette, blir et par på meg nå og et par på kompisa til guttungen.

Senere i kveld blir det kveldsmiddag med kyllingvinger og loff.

HAHAHA! Tenkte jeg skulle bidra med fasanlever og det ene med det andre, men dævven Robban! Her tar du kaka! I rest in peace!  ;D ;D ;D

Sooner than you think  ;D Neida et drog av en maskin, men veldig populær i barnebursdag ;)

Men til det kulinariske, pølsene bli veldig gode på den grillen, ikke noe å lure på det.

Tviler ikke! Skulle faktisk hatt en slik selv, så det var ikke ment som harselas ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Turmat robban style: Grillrista baguett delt på langs med potetsalat og en hel stor entrecotebiff eller skinkebiff på toppen  ;D Mmmm det var episk turmat rob.

Hehe nå er vi off topic, men ja god helg tilbudet fra Kiwi er bra, hvis du styrer unna alt som er krydra(rund/flat og annenbiff) og kylling, her sparer du ingenting. Laks, ytrefilet av svin, entrecot, ytrefilet av storfe. Vær litt kritisk, og titt gjennom, og velg de beste stykkene. Får knapt billigere og bedre mat enn det.  Har i skrivende stund ca 80 grønne pakker i fryser'n. ;D

Sorry  :-[

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Turmat robban style: Grillrista baguett delt på langs med potetsalat og en hel stor entrecotebiff eller skinkebiff på toppen  ;D Mmmm det var episk turmat rob.

Denne retten har jeg faktisk fått gleden av og ha smakt, til frokost 8)  Servert av ja faktisk robban. Fantastisk :)

Robban:Med den pølsegrillen har du min dypeste respekt 8);D Burgerene var heller ikke snaue :D

Gleder meg til slutten av mai ser jeg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dagens:

Ytrefilet fra Kiwi's god helg. Bakt potet(husk minst 1,5 timer i ovnen) ,du skal kunne trykke poteten ned med et lett håntrykk, og et snitt til fyll. Synnøve finden kryddesmør, mais, cheddarost og bernaisesaus. Broccoli er et godt tilbehør til rødt kjøtt ;) Sunt er det åsså.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 løk

4 laksefilèfile`r uten skinn

9 hvitløksfedd

2 spiseskjeer chili(ordentlig chilipulver...)

1 til 1/2 dl med fløte.

1 ss salt

Skjær opp løken i tynne strimler. finnhakk hvitløken.Sleng det opp i wok panna. Fres det og rør om godt på 70 % varme i ca 3 minutter. skru nå ned varmen til 30 %, og tilsett saltet, og chilipulveret. rør godt om. nå er det bare å putte i laksen, og helle over fløten. på med lokk på panna. rør om en gang i blant og snu filène. Koketid ca 12 minutter eller mindre.  Alt ettersom..

Ris: (lærte av en inder) ;D

1 del ris. vann 1.5 del vann. eks: 2 dl ris, 3 dl vann..sett plata på 50 % varme. hell over risen i en kjele. tilsett vannet. sett den på den varme plata. ikke kok opp vann først! tar ca 20-25 min tild en er klar for servering. etterhvert som man blir god på å time risen kan man putte brokkoli oppå risen når det ca er igjen 8 minutter til den er klar. Da får du findampet brokkoli. ;)  Smak gjerne underveis under koking.

Dette er ekstremt digg.  ;D Noen syns kanskje det er overkill med hvitløken, men det er det slettes ikke. Den skal freses og da forsvinner det en del "smak"

Edit: husk olje før fresing! ;D gjerne olivenolje!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 løk

4 laksefilèfile`r uten skinn

9 hvitløksfedd

2 spiseskjeer chili(ordentlig chilipulver...)

1 til 1/2 dl med fløte.

1 ss salt

Skjær opp løken i tynne strimler. finnhakk hvitløken.Sleng det opp i wok panna. Fres det og rør om godt på 70 % varme i ca 3 minutter. skru nå ned varmen til 30 %, og tilsett saltet, og chilipulveret. rør godt om. nå er det bare å putte i laksen, og helle over fløten. på med lokk på panna. rør om en gang i blant og snu filène. Koketid ca 12 minutter eller mindre.  Alt ettersom..

Ris: (lærte av en inder) ;D

1 del ris. vann 1.5 del vann. eks: 2 dl ris, 3 dl vann..sett plata på 50 % varme. hell over risen i en kjele. tilsett vannet. sett den på den varme plata. ikke kok opp vann først! tar ca 20-25 min tild en er klar for servering. etterhvert som man blir god på å time risen kan man putte brokkoli oppå risen når det ca er igjen 8 minutter til den er klar. Da får du findampet brokkoli. ;)  Smak gjerne underveis under koking.

Dette er ekstremt digg.  ;D Noen syns kanskje det er overkill med hvitløken, men det er det slettes ikke. Den skal freses og da forsvinner det en del "smak"

Edit: husk olje før fresing! ;D gjerne olivenolje!

Ser meget godt ut, men 8 min på brokkolien er OVERKILL  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...