Tørrbjørn Skrevet 18. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 18. januar 2010 Føler kreativiteten ofte mangler når arbeidsdagen er over og middagen skal på bordet. Tenkte derfor dette kunne være en morsom måte å få noen ideer på. Som idag... En rask forrett med hvitvinsdampede blåskjell, mest ment som en lliten snack, for så boknafisk, baconterninger, gulrotstuing, mandelpoteter og llitt smeltet smør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 18. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 18. januar 2010 Hvitvinsdammpede blåskjell er noe av det beste jeg vet. Hva med Thaisuppe? Servert med en skål ris ved siden av. Sinnsykt godt og varmer godt i kulden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tørrbjørn Skrevet 29. januar 2010 Forfatter Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Eller en god varm Misosuppe med noen kamskjell, fiskebiter og scampi. Idag: Elgstek med kokte poteter, grønnsaker og en god sjysaus! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rodswinger Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Lettsprengt hvitsnippdampede børshaier,vingeklippet og kokt til haisuppe. Resten flådd og grillet før det går til resirkulering og lagt ut på det frie kålabimarkedet. Willy Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nielsen Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Idag er det barnefri kveld, så da ble det en pakke big one burgere og en 6 pack med Heinecken på butikken Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BjørnarSkj. Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 i dag ble det norges nasjonalrett nr. 1 .... pizza Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maяɪus_A_Book Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Idag er det barnefri kveld, så da ble det en pakke big one burgere og en 6 pack med Heinecken på butikken ;D Seriøst, for dere som er glad i burgere. Kjøp Hamburgerkrydder ferdig mix fra black boy til 10 spenn, og bland det inn i en pakke kjøttdeig med et egg. Du kan lage de største og beste burgerne. Enkelt og kjapt å steike med osteskive på toppen. Skjær så opp rødløk og tomat, og legg et salatblad under hele hærligheta, og klin på en god dressing. MMM det skal jeg lage nå Tilbehør trengs ikke! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Idag er det barnefri kveld, så da ble det en pakke big one burgere og en 6 pack med Heinecken på butikken ;D Seriøst, for dere som er glad i burgere. Kjøp Hamburgerkrydder ferdig mix fra black boy til 10 spenn, og bland det inn i en pakke kjøttdeig med et egg. Du kan lage de største og beste burgerne. Enkelt og kjapt å steike med osteskive på toppen. Skjær så opp rødløk og tomat, og legg et salatblad under hele hærligheta, og klin på en god dressing. MMM det skal jeg lage nå Tilbehør trengs ikke! Var det sånne du mente. [attachimg=1] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maяɪus_A_Book Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Idag er det barnefri kveld, så da ble det en pakke big one burgere og en 6 pack med Heinecken på butikken ;D Seriøst, for dere som er glad i burgere. Kjøp Hamburgerkrydder ferdig mix fra black boy til 10 spenn, og bland det inn i en pakke kjøttdeig med et egg. Du kan lage de største og beste burgerne. Enkelt og kjapt å steike med osteskive på toppen. Skjær så opp rødløk og tomat, og legg et salatblad under hele hærligheta, og klin på en god dressing. MMM det skal jeg lage nå Tilbehør trengs ikke! Var det sånne du mente. [attachimg=1] Der snakker vi hadelandsburger ja Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Nei seriøst, enhver fluefisker med selvrespekt har en sånn en som dette, blir et par på meg nå og et par på kompisa til guttungen. Senere i kveld blir det kveldsmiddag med kyllingvinger og loff. [attachimg=1] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maяɪus_A_Book Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Hvorfor får man ikke kjøpt store hamburgerbrød i butikken? Får jo ikke lagd ordentlig burger med de lefsene som er til salgs på kiwi. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Hvorfor får man ikke kjøpt store hamburgerbrød i butikken? Får jo ikke lagd ordentlig burger med de lefsene som er til salgs på kiwi. Hehe, må bake sjøl da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maяɪus_A_Book Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Hvorfor får man ikke kjøpt store hamburgerbrød i butikken? Får jo ikke lagd ordentlig burger med de lefsene som er til salgs på kiwi. Hehe, må bake sjøl da stress Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars Vegas Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Nei seriøst, enhver fluefisker med selvrespekt har en sånn en som dette, blir et par på meg nå og et par på kompisa til guttungen. Senere i kveld blir det kveldsmiddag med kyllingvinger og loff. HAHAHA! Tenkte jeg skulle bidra med fasanlever og det ene med det andre, men dævven Robban! Her tar du kaka! I rest in peace! ;D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Nei seriøst, enhver fluefisker med selvrespekt har en sånn en som dette, blir et par på meg nå og et par på kompisa til guttungen. Senere i kveld blir det kveldsmiddag med kyllingvinger og loff. HAHAHA! Tenkte jeg skulle bidra med fasanlever og det ene med det andre, men dævven Robban! Her tar du kaka! I rest in peace! ;D Sooner than you think Neida et drog av en maskin, men veldig populær i barnebursdag Men til det kulinariske, pølsene bli veldig gode på den grillen, ikke noe å lure på det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maяɪus_A_Book Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Turmat robban style: Grillrista baguett delt på langs med potetsalat og en hel stor entrecotebiff eller skinkebiff på toppen Mmmm det var episk turmat rob. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars Vegas Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Nei seriøst, enhver fluefisker med selvrespekt har en sånn en som dette, blir et par på meg nå og et par på kompisa til guttungen. Senere i kveld blir det kveldsmiddag med kyllingvinger og loff. HAHAHA! Tenkte jeg skulle bidra med fasanlever og det ene med det andre, men dævven Robban! Her tar du kaka! I rest in peace! ;D Sooner than you think Neida et drog av en maskin, men veldig populær i barnebursdag Men til det kulinariske, pølsene bli veldig gode på den grillen, ikke noe å lure på det. Tviler ikke! Skulle faktisk hatt en slik selv, så det var ikke ment som harselas Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Turmat robban style: Grillrista baguett delt på langs med potetsalat og en hel stor entrecotebiff eller skinkebiff på toppen Mmmm det var episk turmat rob. Hehe nå er vi off topic, men ja god helg tilbudet fra Kiwi er bra, hvis du styrer unna alt som er krydra(rund/flat og annenbiff) og kylling, her sparer du ingenting. Laks, ytrefilet av svin, entrecot, ytrefilet av storfe. Vær litt kritisk, og titt gjennom, og velg de beste stykkene. Får knapt billigere og bedre mat enn det. Har i skrivende stund ca 80 grønne pakker i fryser'n. Sorry Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest staffan@epost.no Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 dette er mye bedre, wok med hvalkjøtt, tar noen få minutter å lage [attachimg=2][attachimg=1] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 29. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 29. januar 2010 Turmat robban style: Grillrista baguett delt på langs med potetsalat og en hel stor entrecotebiff eller skinkebiff på toppen Mmmm det var episk turmat rob. Denne retten har jeg faktisk fått gleden av og ha smakt, til frokost Servert av ja faktisk robban. Fantastisk Robban:Med den pølsegrillen har du min dypeste respekt Burgerene var heller ikke snaue Gleder meg til slutten av mai ser jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Robban Skrevet 30. januar 2010 Rapporter Del Skrevet 30. januar 2010 Dagens: Ytrefilet fra Kiwi's god helg. Bakt potet(husk minst 1,5 timer i ovnen) ,du skal kunne trykke poteten ned med et lett håntrykk, og et snitt til fyll. Synnøve finden kryddesmør, mais, cheddarost og bernaisesaus. Broccoli er et godt tilbehør til rødt kjøtt Sunt er det åsså. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tørrbjørn Skrevet 1. februar 2010 Forfatter Rapporter Del Skrevet 1. februar 2010 Fantastisk. Skikkelig biff trenger ikke så mye tilbehør! Idag. Noe så enkelt som blodpølse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Demir Ligonja Skrevet 1. februar 2010 Rapporter Del Skrevet 1. februar 2010 1 løk 4 laksefilèfile`r uten skinn 9 hvitløksfedd 2 spiseskjeer chili(ordentlig chilipulver...) 1 til 1/2 dl med fløte. 1 ss salt Skjær opp løken i tynne strimler. finnhakk hvitløken.Sleng det opp i wok panna. Fres det og rør om godt på 70 % varme i ca 3 minutter. skru nå ned varmen til 30 %, og tilsett saltet, og chilipulveret. rør godt om. nå er det bare å putte i laksen, og helle over fløten. på med lokk på panna. rør om en gang i blant og snu filène. Koketid ca 12 minutter eller mindre. Alt ettersom.. Ris: (lærte av en inder) 1 del ris. vann 1.5 del vann. eks: 2 dl ris, 3 dl vann..sett plata på 50 % varme. hell over risen i en kjele. tilsett vannet. sett den på den varme plata. ikke kok opp vann først! tar ca 20-25 min tild en er klar for servering. etterhvert som man blir god på å time risen kan man putte brokkoli oppå risen når det ca er igjen 8 minutter til den er klar. Da får du findampet brokkoli. Smak gjerne underveis under koking. Dette er ekstremt digg. Noen syns kanskje det er overkill med hvitløken, men det er det slettes ikke. Den skal freses og da forsvinner det en del "smak" Edit: husk olje før fresing! gjerne olivenolje! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars L Skrevet 2. februar 2010 Rapporter Del Skrevet 2. februar 2010 1 løk 4 laksefilèfile`r uten skinn 9 hvitløksfedd 2 spiseskjeer chili(ordentlig chilipulver...) 1 til 1/2 dl med fløte. 1 ss salt Skjær opp løken i tynne strimler. finnhakk hvitløken.Sleng det opp i wok panna. Fres det og rør om godt på 70 % varme i ca 3 minutter. skru nå ned varmen til 30 %, og tilsett saltet, og chilipulveret. rør godt om. nå er det bare å putte i laksen, og helle over fløten. på med lokk på panna. rør om en gang i blant og snu filène. Koketid ca 12 minutter eller mindre. Alt ettersom.. Ris: (lærte av en inder) 1 del ris. vann 1.5 del vann. eks: 2 dl ris, 3 dl vann..sett plata på 50 % varme. hell over risen i en kjele. tilsett vannet. sett den på den varme plata. ikke kok opp vann først! tar ca 20-25 min tild en er klar for servering. etterhvert som man blir god på å time risen kan man putte brokkoli oppå risen når det ca er igjen 8 minutter til den er klar. Da får du findampet brokkoli. Smak gjerne underveis under koking. Dette er ekstremt digg. Noen syns kanskje det er overkill med hvitløken, men det er det slettes ikke. Den skal freses og da forsvinner det en del "smak" Edit: husk olje før fresing! gjerne olivenolje! Ser meget godt ut, men 8 min på brokkolien er OVERKILL Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Demir Ligonja Skrevet 2. februar 2010 Rapporter Del Skrevet 2. februar 2010 Hehe! ikke når topplokket ikke er helt tett ;D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg