Gjest staffan@epost.no Skrevet 19. april 2010 Rapporter Del Skrevet 19. april 2010 det vet jeg alt om, blodet skal renne!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trond Engz Skrevet 19. april 2010 Rapporter Del Skrevet 19. april 2010 Ja Claus, slik er det med alt kjøtt! Elg og Rådyrkjøtt skal nesten bare høre ordet: "stekepanne" så er det ferdig Da er det helt herlig, regner med at det er slik med hval også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trond Engz Skrevet 19. april 2010 Rapporter Del Skrevet 19. april 2010 Trond, ta deg en tur nordover så lager vi hvalkjøtt....det er faktisk hakket bedre Ja kanskje jeg skulle tatt meg en tur nordover igjen snart. Har du sengeplass og hvalkjøtt eller? Så kan jeg ta med kilosvis med elgkjøtt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest staffan@epost.no Skrevet 19. april 2010 Rapporter Del Skrevet 19. april 2010 kan ordne det....greit med tog til bodø....hurtigruta over vestfjorden Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trond Engz Skrevet 19. april 2010 Rapporter Del Skrevet 19. april 2010 Det kunne vært moro å få til i sommer, sammen med yngste dattera mi Staffan. Skal prøve å få til det. Men da kommer jeg i tilfelle med bil! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tørrbjørn Skrevet 29. april 2010 Forfatter Rapporter Del Skrevet 29. april 2010 I går! Stekt kveite med rømmesaus! + noe lettsaltet uer i tillegg... Idag: Lasange... Ikke helt sammenlignbart.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 29. april 2010 Rapporter Del Skrevet 29. april 2010 I dag var det komper Jeg åt nesten tre og det er en for mye. Kommer til å være mett i en uke.... Sørlandsfenomen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DOGNOBBLER Skrevet 29. april 2010 Rapporter Del Skrevet 29. april 2010 I dag var det komper Jeg åt nesten tre og det er en for mye. Kommer til å være mett i en uke.... Sørlandsfenomen. jøss bare tre!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Igor Soldo Skrevet 29. april 2010 Rapporter Del Skrevet 29. april 2010 I dag var det komper Jeg åt nesten tre og det er en for mye. Kommer til å være mett i en uke.... Sørlandsfenomen. det er vel samme som vi rosmdalinger kaller potetball? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 29. april 2010 Rapporter Del Skrevet 29. april 2010 I dag var det komper Jeg åt nesten tre og det er en for mye. Kommer til å være mett i en uke.... Sørlandsfenomen. det er vel samme som vi rosmdalinger kaller potetball? Nei ikke helt tror jeg. Komper er kvernet potet som du vrir vannet ut av og blander inn litt hvetemel og bittelitt rug og salt. Så lager du en stor ball som har en kjerne med lettsaltet flesk med pepper. Kokes. Vannvittig godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Igor Soldo Skrevet 29. april 2010 Rapporter Del Skrevet 29. april 2010 I dag var det komper Jeg åt nesten tre og det er en for mye. Kommer til å være mett i en uke.... Sørlandsfenomen. det er vel samme som vi rosmdalinger kaller potetball? Nei ikke helt tror jeg. Komper er kvernet potet som du vrir vannet ut av og blander inn litt hvetemel og bittelitt rug og salt. Så lager du en stor ball som har en kjerne med lettsaltet flesk med pepper. Kokes. Vannvittig godt! potetball sunnmøringer bruker også flesk i midten. det liker jeg og, blir mer smak av det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 30. april 2010 Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 Javel da har jeg leket kokk igjen... Maten ble god men bildene ble ikke helt bra. Først ut var det blåskjell, nok en gang Noe av det beste jeg vet. Såre enkelt men ustoppelig godt [attachimg=1] Vintips [attachimg=2] Så var det grillet sjøkreps. Det er godt det!! Fikk tak i noen riktig fine levende noen. [attachimg=3] Tlislutt hadde vi breiflabb og brosme filet med kraftig hummersaus og jordskokkmos. Jordskokkmos er fantastisk til skaldyr. [attachimg=4] Og vintips til dette blir den klassiske chablis [attachimg=5] Dette ble et av de bedre måltidene jeg har hatt på lenge Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
snorre Leret pettersen Skrevet 30. april 2010 Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 drittsekk... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest storfemti Skrevet 30. april 2010 Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 drittsekk... Ruffen er den fødte drittsekk han Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 30. april 2010 Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rennestraum Skrevet 30. april 2010 Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 Hadde planlagt å lage en finere middag til damen i kveld, men nå er det! vindstille og opplett, så da får hun ta til takke med billig skinkepizza fra Rema 1000! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 30. april 2010 Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 Hadde planlagt å lage en finere middag til damen i kveld, men nå er det! vindstille og opplett, så da får hun ta til takke med billig skinkepizza fra Rema 1000! Hehe Prioriteringer er en viktig del av livet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tørrbjørn Skrevet 30. april 2010 Forfatter Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 Ruffen! Det så lekkert ut. Blei sultn no! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 30. april 2010 Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 Den beste maten kommer i fra havet synes jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lassekr Skrevet 30. april 2010 Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 Du legger lista høyt. Så nydelig ut det der. Er utrolig glad i Rotmos sjæl, uansett hva du moser sammen såp blir det bra. Hadde Jordskokk/pepperrotmos til rådyrindrefilet for en stund tilbake. Det funka og. Noe det igrunn alltid gjør. Hva er oppskriften din på jorskokkmosen Ruffen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nielsen Skrevet 30. april 2010 Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 Dæven du kan friste du Frode, så rett og slett skikkelig godt ut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosinkongen Skrevet 30. april 2010 Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 Javel da har jeg leket kokk igjen... Maten ble god men bildene ble ikke helt bra. Først ut var det blåskjell, nok en gang Noe av det beste jeg vet. Såre enkelt men ustoppelig godt [attachimg=1] Vintips [attachimg=2] Så var det grillet sjøkreps. Det er godt det!! Fikk tak i noen riktig fine levende noen. [attachimg=3] Tlislutt hadde vi breiflabb og brosme filet med kraftig hummersaus og jordskokkmos. Jordskokkmos er fantastisk til skaldyr. [attachimg=4] Og vintips til dette blir den klassiske chablis [attachimg=5] Dette ble et av de bedre måltidene jeg har hatt på lenge D-De-Delikat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ulv Skrevet 30. april 2010 Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 Javel da har jeg leket kokk igjen... Maten ble god men bildene ble ikke helt bra. Først ut var det blåskjell, nok en gang Noe av det beste jeg vet. Såre enkelt men ustoppelig godt [attachimg=1] Vintips [attachimg=2] Så var det grillet sjøkreps. Det er godt det!! Fikk tak i noen riktig fine levende noen. [attachimg=3] Tlislutt hadde vi breiflabb og brosme filet med kraftig hummersaus og jordskokkmos. Jordskokkmos er fantastisk til skaldyr. [attachimg=4] Og vintips til dette blir den klassiske chablis [attachimg=5] Dette ble et av de bedre måltidene jeg har hatt på lenge Jeg bor hos deg når jeg og kona drar for å besøke svigers sørpå! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 30. april 2010 Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 Du legger lista høyt. Så nydelig ut det der. Er utrolig glad i Rotmos sjæl, uansett hva du moser sammen såp blir det bra. Hadde Jordskokk/pepperrotmos til rådyrindrefilet for en stund tilbake. Det funka og. Noe det igrunn alltid gjør. Hva er oppskriften din på jorskokkmosen Ruffen? Takk for hyggelige tilbakemeldinger dere Finhakket løk Jordskokk og potet, dobbelt så mye jordskokk som potet. melk fløte salt og pepper Starter med litt olje i en gryte og tillsetter løk og jordskokk og potet når olje er varm. Surrer dette blankt og tillsetter melk og fløte. Koker dette mørt. ca 30 min. Kjører så dette i en blender eller bruker stavmikseren. Smaker det til med salt og pepper. Enkelt men veldig godt. Spessielt til sjømat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ruffen Skrevet 30. april 2010 Rapporter Del Skrevet 30. april 2010 Javel da har jeg leket kokk igjen... Maten ble god men bildene ble ikke helt bra. Først ut var det blåskjell, nok en gang Noe av det beste jeg vet. Såre enkelt men ustoppelig godt [attachimg=1] Vintips [attachimg=2] Så var det grillet sjøkreps. Det er godt det!! Fikk tak i noen riktig fine levende noen. [attachimg=3] Tlislutt hadde vi breiflabb og brosme filet med kraftig hummersaus og jordskokkmos. Jordskokkmos er fantastisk til skaldyr. [attachimg=4] Og vintips til dette blir den klassiske chablis [attachimg=5] Dette ble et av de bedre måltidene jeg har hatt på lenge Jeg bor hos deg når jeg og kona drar for å besøke svigers sørpå! Hehe Du er i alle fall hjertelig velkommen til en fiskeprat og noen kaffekopper Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg