Gå til innhold

Bildetråden 2011


Gisle Helgesen

Anbefalte innlegg

  • Svar 1,6k
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Hei  :) Jeg er veldig glad i bilder der folk er involvert, og prøver å ta slike bilder så ofte jeg kan - fisketur som ellers.

Men her er det jammen andre i familien som har gjort det også.

I kveld har jeg stort sett bare bundet fluer, og kameraet har gått på rundgang mellom Hege og Amalie av alt moro, og dattera mi på 7 år har tatt en hel rekke bilder av ballonger og lignende :)

Men her er et moro bilde hun tok av meg og Hege (min kjære) i kveld. Jeg har "prøvebindet" med ny stikke i kveld, og vært helt i hundre. Hege er bortom meg og gleder seg på mine vegne med et stort hjertelig smil. Og den lille dattera vår har jammen dokumentert det med et kongebilde  ;D Amalie på 7 år med D3s'n rundt nakken knipsa dette bildet. Moro synes jeg  :)

Og det morsomste: Å være i sammen med ei dame som synes det er topp at jeg binder fluer  ;D Kan jo ikke bli bedre enn det, eller? Er sikker på at mange andre har slike damer også altså, men jeg synes bare det er så befriende godt jeg også  :) Ei dame som er stolt av fluebindingen min liksom. Hvis du treffer på ei sånn dame i løpet av livet så hold på henne for enhver pris  ;)

5396539920_2bccddd274_b.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om min kjære synes bindinga mi er toppers og fantastisk er jeg usikker på, men hu liker det nå bedre enn at jeg skulle flydd gatelangs og funnet på all mulig slags muffens. ;D ;D

Er heldig jeg også, med en kjærring som har forståelse for hvor viktig fluefiske og det som hører med er for meg. :D

Her er ihf ett menneske (meg). :)

230111138.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, og takk for det, Lars  :)

De nordlysbildene dine evner jeg nesten ikke å kommentere lengre, for du er den ubestridte ener på slike bilder  :) Ingen over, og ingen ved siden.

All cred til deg for det, Lars, for jeg vet det ligger en del kunnskap bak disse bildene dine.

Med fare for å bli beskyldt for å hype tidenes beste bindestikke, som jeg har betalt med nøye oppsparte midler, og har ønsket meg i flere år, så poster jeg et bilde som Amalie tok av meg i går, som jeg synes ble litt fint. Full fokus og blokkering av omverdenen  ;D Det er meg i et nøtteskall når jeg binder fluer  ;D Bare spør samboeren min ;D

5398407370_e1476cc007_b.jpg

Her er forresten et bilde av fotografen, som jeg har tatt med det gamle Nikon D200 kameraet mitt.

Her er hun bare 5 år da. Og D3'n og 70-200'n er litt i tyngste laget  :)

5398406820_4090e5d37e_b.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mikkelgammen på Salenfjellet i Hammerfest.

Fotografert 20 sept. 2010

5393521469_17a708585d_o.jpg

Jeg har ikke noe greie på foto, men jeg vet når jeg ser noe jeg syntes er flott . . . Dette var helt ubegripelig flott, og jeg har ikke sett maken til bilder du serverer  :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med ei skikkelig kremstikke, André!

Gratulerer med 7D, "vakdaforfaen" og Gisle (forøvrig brutalt godt is-bilde igjen)! Virkelig et kremkamera. Skulle gjerne hatt et slik mtp. skuddtakt, rask autofokus og den ekstra brennvidden crop-faktoren gir!

Her er et fargebilde jeg har konvertert til sorthvitt og gitt litt antikk-preg på. Har i tillegg lagt på et lag med tekstur. Har ikke prøvd dette før og ble utrolig overrasket over resultatet.

5406602708_efc1d64044_o.jpg

Tusen takk for hederlig omtale av nordlysbildene mine. Har blitt noen tusen eksponeringer etter hvert... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...