Gå til innhold

Liverpool 13/14


Juvis

Anbefalte innlegg

Tråden for lavmælt konversasjon mellom seriøse supportere av den fantastiske klubben Liverpool. Vi oppfordrer alle supportere av andre britiske klubber om å holde seg i sine egne respektive tråder.

Silly season står for døren. Reservedraktene har kommet (grøss..), ryktene går om keepere, midtstoppere og en hardtbitende spiss på vei ut porten. Kan bli en spennende sesong hvis de rette bitene faller på plass, ja egentlig hvis de ikke gjør det også<<l

YNWA

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli kvitt Suarez for masse penger samt Andy Carroll...... Dritt lei av at disse to får så my neg. oppmerksomhet noe som er fullt fortjent.. bli kvitt dem og se fremover  !!!  kan shoppe mye og bra for disse pengene  <<l

Bortedrakten var ikke akkurat etter min smak. hadde man tatt vekk det "fjaset" ved midjen og på magen der som ser ut som no flammegreier eller hva det skal være .. Uansett sånn draktmessig så er derimot hjemmedrakta helt suuuuperfin,, fineste siden good old days Candy.... blir litt artig å følge Silly seeson.. blir viktig og beholde typer som Reina og fylle på med kvalitet........ så kan vi håpe igjen om top 4 ........ har som vanlig trua.. <<l

Bli kvitt Suarez,, caroll,, shelvey,,,Assaidi,,,( muligens Downing),,,(Muligens Allen)  Borini vil jeg se litt mere av da han ikke har fått vist seg fram nok og det sies at han er en god avslutter, skal holde et øye med han i U-21..

Får man F.eks 350mill for suarez,,, 150 mill for Caroll  + noe fra andre i tillegg til et bidrag på 250mill fra eierene så har man litt å rutte med... Så da var det bare å klare å få tak i spillere fra øverste hylle til en klubb utenom CL..

Å hente Kolou Toure kan være en bra greie, det får tiden vise det å ,,, ikkeno drittspiller det.....  Vi trenger forsvarere som er gode i lufta på defensive dødballer.. sluppet inn altfor mye på det siste åra... så trenger en til i tillegg til Toure der...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest storfemti

Hvorfor ikke kvitte seg med hele laget med det samme.. :rolleyes:

Allen, Downing og Shelvey er spillere som må beholdes, de er stallfyll som er kjekke å ha om skader skulle inntreffe. Skal disse selges i tillegg til Suarez, Ninja Skrtel og muligens Agger, må et helt lag kjøpes inn og det vil påvirke prestasjonene neste sesong. Behold de 1 sesong til, så vurder salg

Vi som har levd litt og kjenner til historien til Liverpool, vet at vi alltid har hatt gode spisser, så et salg av Suarez bekymrer meg ikke. Vi skal klare å erstatte ham slik vi alltid har gjort

Selv venter jeg med spådommer til transfervinduet er stengt, er altfor mye som kan skje til da. Iago Aspas virker mer eller mindre klar, en veldig spennende spiller som står bak halvparten av målene til Celta i La Liga denne sesongen, enten i form av mål eller assist. Helt klart en spiller som vil gli rett inn i laget og ta plassen til Downing. Smart signering av BR om så skjer!

Toure er en glimrende erstatter for Carra, koster ingenting og vil være en solid forsterkning i garderoben med sin erfaring og en ok backup om Agger eller den nye stopperen skulle bli skadet. Nok en smart signering av BR!

Alt i alt virker det som BR kan få en hektisk sommer, men med de spillerne vi ryktes å være interessert i og som vi har skaffet, føler jeg meg trygg på at dette er under full kontroll. Neste sesong er vi tilbake blant topp 4 og sesongen etter vinner vi hele drit'n! <<l

Angående bortedraktene er de så stygge at jeg skjemmes. Warrior har bommet grovt der >:(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal det egentlig så mye til for å være bedre en Carragher? Har alltid syns han har vært oppskrytt. Han hadde sin topp da han spilte sammen med Hyypia i midtforsvaret, spesielt i 2. omgang og ekstraomgangene i CL finalen 05 var han god. Men før det husker jeg det var mye selvmål og andre ting. Spesielt på nittitallet og begynnelsen av 2000.. Carra, Babb og Staunton i en treer bak, huff og huff. Eller med Matteo og Harkness.

Etterpå har han sikkert vært viktig for laget, men jeg syns han spillemessig ikke når opp til dit mange snakker han til.

Har trua på Toure, han er nok en bedre spiller. Ellers er jeg enig med Bag i hans betraktninger, selg gutta og få masse penger for dem. Syns Mkhitaryan ryktene er spennende, men da må vi selge Suarez, helst litt fort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Kvitter" seg med gammelt skrap(Carragher), for så å kjøpe inn gammelt skrap? Tourè er riktignok i fysisk bedre form, men vet ikke om han er bedre enn Carragher av den grunn ;)

Nå har det seg sånn da atte Rodgers ikke kan velge å vrake i spillere fra øverste hylle hele tiden... Toure er en brukbar spiller og har bra med rutine noe som jeg trur vil komme godt med i vår tropp som har den laveste gj.snitts alderen og den ble vel ikke akkurat høyere ved at Carra la opp .... bedre eller dårligere enn Carra per d.d. vet jeg ikke..men rutine fra tidligere toppklubber og spil i CL i flere år, hvor mange slike kan vi slå i bordet med i disse dager lissom..  å hente han gratis fra city på en 2års kontrakt for så å kunne bruke mer penger på offensiv slagkraft trur jeg kan vise seg lurt.. da også gode offensive spillere "som regel" koster mer enn defensive.... men jeg mener også at vi bør blåse endel kroner på enda en midtstopper..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Av en eller annen grunn har jeg vansker for å ønske Suarez vekk, litt merkelig egentlig med tanke på hvor dårlig lys han har satt seg og klubben til tider. Det er vel det fantastiske spillet han kan komme med og mangel på ordentlige erstattere:/ men om han virkelig vil forlate klubben har han ingen ting i drakta og gjøre, og jeg forventer at han drar vekk fra PL med tanke på at skylder på engelsk media..

Men karen har i det minste litt selvironi;) http://www.youtube.com/watch?v=FCDB-KLDv2w

YNWA

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

jaja jeg var vel ikke så veldig langt unna med tipsene mine angående hvem som burde forlate L`pool ;)

Vel.. nå er Downing..Shelvey....Carroll...Spearing..assaidi ? og kansje Suarez borte...... og føler som nevnt tidligere i tråden at det nå kansje er litt tynt i rekkene/stallen... En ving bør hentes nå og det trur jeg skjer å  <<l

Håper på et par gode signeringer til.... men som også nevnt tidligere i tråden så holder det med utskiftninger for denne gang..

Lykke til folkens....  4 days to og

YNWA

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest storfemti

Dumt salg egentlig, en veldig god squadspiller samme hva andre måtte mene. Lagde aldri kvalm når han ikke fikk spille og ga alt som vanlig når han ble plassert på backen. Hadde også et høyt lavtnivå, sjeldent han spilte virkelig dårlig, men det var også sjeldent at han glimtet skikkelig til. Men med tanke på lønn og status i klubben, er dette et greit salg. Synes likevel at tidspunktet er dårlig, gir oss automatisk dårligere dekning på vingen og venstreback kommende sesong. Minst en spiller må inn, helst 2 i form av en venstreback og en teknisk god venstrebent ving

Angående Suarez, håper vi blir kvitt denne ufyselige fyren snarest! Jeg har støttet ham i tykt og tynt siden han kom, men dette er den berømte dråpen. Snakk om ei jævla føkkings klyse. Nå nekter han å unnskylde for seg og står fortsatt på sitt. Selg ham til en bakgårdsklubb i Lichtenstein for £10 med en utkjøpsklausul på 10000 milliarder pund og la ham råtne der, fortjener ikke bedre. INGEN er større enn klubben! Makan til oppførsel etter all den støtten han har fått etter sine krumspring, håper han får føle the Kop sin vrede før han drar. Er sjeldent jeg ønsker egne spillere dit pepper'n gror, men denne fyren kan godt få ta seg en tur dit. Good riddance!

YNWA folkens og lykke til med sesongen. Lukter CL lang vei i år! <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg havner i et slags dillemma når jeg forsøker å ta stilling til om jeg ønsker Suarez i laget. En nokså stor del av meg tar sterkt avstand fra fyren og oppførselen hans både på og utenfor banen, mens "djevelen" i meg tenker på antall mål vi mister uten ham. Men hvor mange mål scorer en misfornøyd Suarez??

Om han nå blir, tror jeg han (heldigvis) er så ego at han føler at han må vise seg frem - og dermed score mål - for å komme seg videre.

Men tenk da, at det går an å få lov å spille i en av verdens største og flotteste klubber, tjene bøttevis med penger hver dag, og likevel oppføre seg som en trass treåring. Verden er urettferdig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veldig delt jeg og når det gjelder haikjeften, men som vanlig vet vi ikke den hele og fulle sannheten (altså hva som er avtalt mellom spiller og BR...). Så jeg gidder egentlig ikke bry meg, så lenge han ikke selges til en av de klubbene vi kjemper med om Champions L plasser, det ville som den amerikanske eieren også har uttrykt, være "Altfor dumt". Vi har bruk for alle de målene han kommer til å pøse inn i år, for hverken Aspas eller Sturridge kommer til å score mer enn 10-12 mål, Sturridge kanskje en del mer avhengig av form og spilletid.. Borini treffer ikke en låvedør på en god dag en gang, så han har jeg dessverre svært liten tro på.

Håper på en god start på lørdag, 2-0 tipper jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

1 Liverpool 3 3 0 0 3 - 0 9

2 Chelsea 3 2 1 0 4 - 1 7

3 Tottenham 3 2 1 0 2 - 0 7

4 Manchester City 3 2 0 1 8 - 3 6

5 Stoke 3 2 0 1 3 - 2 6

6 Manchester Utd 3 1 1 1 4 - 2 4

7 West Ham 3 1 1 1 2 - 1 4

8 Arsenal 3 1 1 1 4 - 4 4

9 Norwich 3 1 1 1 3 - 3 4

10 Southampton 3 1 1 1 2 - 2 4

11 Cardiff City 3 1 1 1 3 - 4 4

12 Newcastle 3 1 1 1 1 - 4 4

13 Aston Villa 3 1 0 2 4 - 4 3

14 Crystal Palace 3 1 0 2 4 - 4 3

15 Everton 3 0 3 0 2 - 2 3

16 Swansea 3 1 0 2 3 - 5 3

17 Fulham 3 1 0 2 2 - 4 3

18 Hull City 3 1 0 2 1 - 4 3

19 Sunderland 3 0 1 2 2 - 5 1

20 West Bromwich 3 0 1 2 0 - 3 1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 Liverpool 3 3 0 0 3 - 0 9

2 Chelsea 3 2 1 0 4 - 1 7

3 Tottenham 3 2 1 0 2 - 0 7

4 Manchester City 3 2 0 1 8 - 3 6

5 Stoke 3 2 0 1 3 - 2 6

6 Manchester Utd 3 1 1 1 4 - 2 4

7 West Ham 3 1 1 1 2 - 1 4

8 Arsenal 3 1 1 1 4 - 4 4

9 Norwich 3 1 1 1 3 - 3 4

10 Southampton 3 1 1 1 2 - 2 4

11 Cardiff City 3 1 1 1 3 - 4 4

12 Newcastle 3 1 1 1 1 - 4 4

13 Aston Villa 3 1 0 2 4 - 4 3

14 Crystal Palace 3 1 0 2 4 - 4 3

15 Everton 3 0 3 0 2 - 2 3

16 Swansea 3 1 0 2 3 - 5 3

17 Fulham 3 1 0 2 2 - 4 3

18 Hull City 3 1 0 2 1 - 4 3

19 Sunderland 3 0 1 2 2 - 5 1

20 West Bromwich 3 0 1 2 0 - 3 1

Yeah right  :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...