Gå til innhold

Sjøørretfiske i sjøen


Toggi

Anbefalte innlegg

Ikke ofte jeg kommer hjem med ødelagt rygg, men dette tok på  ;D

Måtte faktisk kaste inn håndkle tidligere i dag pga. en småsliten kropp. Ironisk nok lå en Gopro Hero2 på posten (fikk seff hentemelding etter vi dro ut), så det kunne blitt tidenes filmsnutt. Men tar det igjen på neste tur!  ;) Takk for turen girls! Eventyrlig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Unknown User

Holy ...! Digg lesing så her fra en do på flyplassen i Hanoi. Men ikke så digg for frustrasjonen. Snart fire uker siden rekene fikk svømme rundt. Gratulerer til utopifiske alle sammen. Gleder meg til å komme hjem, men først et par dager i en solstol i Hoi An.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiske fiske fiske fiske! Fiska i 5 dager i ferien uten å få no, ikke kjent no heller. Brukt alt fra rosa pattergriser til børstemarkimitasjoner og fisket i sørvendte bukter i nærområdet!

Noen som vil gi fra seg en godplass hvor det er en liten mulighet?  ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En heldags tur ute i dag med Martin og Knut rundt omkring i Vestfold. Ente opp med tilsammen 5 stk. største på 2 kilo.

Alle ble tatt på femigrisen og glassklar line bortsett den på 2 kilo den ble tatt på en oliven reke.

Martin og Knut må nesten si hva hvor mange de har fått selv:) Så med andre ord, nå tror jeg virkelig vi er i gang med sesongen for 2012:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for en flott tur igjen. Bedre tempo på denne turen, litt mer avslappende.

Endte tilslutt på 8/9 stykker, største på rundt 1,5 som tok på loppe i solnedgangen. Er såpass ødelagt at jeg vurderer en tur i morgen også. Ender vel bare opp med å bli skuffet ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

gratulerer med fisk og pølser gutta! her er det bursdags feiring for 3 åringen i huset hele helgen så håper på å få krokrt en prikkefant de nærmeste dagene! har fått rapporter på tlf om at det er tatt fisker som gullper børstemark om dagen, fant også 150-200 børstemark skinn på et område av 10-12 meter sist uke så det kan faktisk se ut til det fiske også er i gang! herlig med slik februar! knæk&bræk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiska litt forskjellige plasser i vestfold i går og i dag. Fikk ikke en dritt - ikke så mye som et napp engang - ikke en eneste følgefisk… Hvordan kan det være mulig? Det var vakkert og blå himmel og sånn, men faen ikke verdt det når man ser på utgiftene som forsvant i drivstoff, bompenger, øl, dagligvarer og junkfood.. Hadde det ikke vært for at pizzaen på "Milano" i Larvik var knall, så hadde turen blitt en total fiasko. Gi meg en tørrflueørret a!! Litt frustrert nå  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...