Gå til innhold

oslofjorden


vake

Anbefalte innlegg

igjen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger :)

jeg er fremdeles i lykke rus, hehe ;D

prøvde og få godkjent fisken i sø konken til prima villmark, men til min enorme skuffelse så gikk det jaggu dårlig..

måtte ha bilde av fisken med målebåndet fra 2010, og jeg som ikke hadde fått meldt meg på konken innen jeg fikk fisken brukte da altså fjorårets målebånd som er noe annerledes enn årets. egentlig helt prikk likt forutenom at de 10 første cm er farget med en dus rødfarge. thats it. dette gjorde altså at fisken ikke var gyldig :'( :-\

er det mulig..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

lassekr:

Vant du noe?  :)

Konkurransen var 22 april?

.. og slutter 3. mai kl. 10:00 :) (Ergo er det fortsatt mulig å hive seg på)

Var nedom butikken i Møllergata tidligere i dag og meldte meg på siden det blir et par timers fiske på søndag. Der satt forøvrig Rune André Stokkebekk bak bindestikka og det kjøres kampanje på Faro serien  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, ligger i Møllergata 34.

Skal ha for at den er litt bortgjemt i forhold til sentrum, men er jo bare et par bygårder fra Oslo Sportslager. Stadig vekk noen gode tilbud. SØ konkurransen er forøvrig gratis så sett i lys av premiene så er det kanskje greit å dra nedom og få med seg et målebånd. Man vet jo aldri...  :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei,

I helgen var jeg en tur i Asker å tittet etter kjente SØ-steder. (konglungen, eldnestangen vollen..osv..)

Tenkte jo jeg skulle prøve meg på SØ. Men jeg kan ikke helt se hvor dere står, dere som fisker her?...alt ser jo privat ut?

Finnes det noe kart med avmerkede områder, evt. ett sted med litt mer detalj-forklaring om hvor dette er. Konglungen er jo "stor"...er det bare å gå til sjøen å sette igang?. Syntes det er vanskelig med all begyggelse osv...

PS: Jeg blir gjerne med med "kjentfolk" på tur, om så bare for å se hvor dere går osv...bare å ta kontakt :)

mvh

Steve

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dro ut med Marius og Knut på Asker siden i dag. Herlig vær og god temp gjorde sitt til at det ble en fin-fin tur. Kom raskt i kontakt med den "vakre" horngjelen. Ga noen fine utras, men etter et par timer løyet vinden og vi flyttet oss videre til neste plass. Her var det straks litt mer liv og både Marius og Knut mistet SØ i løpet av de første kastene. Deretter tok horngjelen over showet igjen. Etterhvert ble det litt sur vind og vi valgte å trekke oss tilbake (sikkert når fisket ble bra, men det er noen hjemme som det også må brukes tid på).

Marius fikk forøvrig et overraskende møte med en real tidevannsbølge. Fra å ha vann til anklene så steg det til livet på sekunder. Moro å se på selv om jeg tipper hjertepumpa satte inn  ;D

Nå er det bare å vente på at HA trekker innover  ;)

Takk for nok en fin tur!

Marius og Knut

[attach=1]

Knut kjører Horngjel

[attach=2]

Marius har kommet seg trygt inn på berget etter møtet med tidevannsbølgen

[attach=4]

[attach=3]

post-3598-13949878182635_thumb.jpg

post-3598-13949878183109_thumb.jpg

post-3598-13949878183709_thumb.jpg

post-3598-13949878184318_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for en bra tur Lars og Knut! Selv om ikke indre Oslofjord er det som får det til å rykke mest i underlivet var det en fin tur! Deilig sol og Horngjelden gjorde sitt for å gi alle gutta litt action!

Men som Lars sier nå får man smøre seg med litt tolmodighet, vips så er HA'en her!

Takk for turen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var en tur på Fornebu i dag, fikk ingen sjøørreter, men det kokte med sverdfisk! For en norlending som meg var det jo forsåvidt artig å møte på ny fisk, men er det bare meg eller er det vanskelig å kroke jævelskapet? Tror jeg aldri har hatt så mange resultatløse napp før noen gang. Men alle var enig om at det hadde vært en fin tur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe  ;D

Horngjelen er ikke lett å kroke nei. De lange tynne nebbene gjør det vanskelig. De ganger man kroker dem er det nesten 50/50 i munnvika eller at den kroker seg selv (i ryggen eller mot halen....). Men stinker som fy dersom du tar i fisken, så sørg for å ha med ei tang på lomma når du er ute i disse dager  ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

uwææææsjjj.... :-X :-X "en får du lettere til å sitte hvis du kjører ei lita reke i orange eller beige,nedi svelget desverre på flere >:( >:(

Du har så rett Pistus! ;) For min del prøver jeg å la være å få den til å sitte  ;D Er moro med de to første fiskene, men er som en ribbemiddag: Er så mett etterpå at du gjør alt annet enn å forsyne deg en tredje gang  ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble en tur ut i drittværet i dag. Dro til Kalvøya og hadde den stort sett alene pga. regnet. Herlig temperatur og vanntempen har virkelig hentet seg opp for nå var det mange brennmaneter å se (Nå må det være HA langs kysten)! Var blikk vann og bygevær. Liten aktivitet første timen, men hentet seg opp etthvert. En SØ viste seg frem i et luftig svev (en halvkilos), deretter så man mye småfisk som ble jaget under vannfilmen. Fikk en horngjel og deretter flere lugg som viste seg å være en stim med små SØ. Satte på en hjemmesnekret variant av Tonys CDC reke med kulehode og da smalt det på en pen SØ på drøye kiloen. Ble et lite utras, deretter et luftig hopp før den satte kursen rett mot meg. Trakk snøre med begge henda, men den mistet jeg dessverre. Etter dette smalt det på et par til, men mistet dessverre samtlige i dag. Slik er det noen dager.... Hva er det forresten med disse kajakkpadlerne med vannskrekk? Her har man et helt hav å ta av (bokstavelig talt), men likevel skal de pokkern meg padle over fluesnøret. I fjor fikk jeg hhv. en blå og en gul kajakk på flua. Lurer på hvor mange det blir i år. Kanskje ny pers?  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Feiret 17. mai med fiskestangen i hånden, deilig å slippe alt kjas og mas. Endte med ny pers på antall horngjel i dag. Makan til søppelfisk! Ellers så ble det en feit torsk som surfet seg inn på flua rett ved beina. Trodde ikke det gikk ann å bli overlykkelig av å få  en torsk, men etter horngjel armageddon så var det jammen ikke langt unna.

Ingen SØ i dag desverre! Begynner å bli lei av indre Oslofjord, det har jeg forøvrig sagt en del ganger nå. Men det rare er at man drar ut så fort man har anledning til det uansett. Rart med det der gitt?

Gratulerer med dagen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...