Gå til innhold

Vinnerliste

  1. Rune Stokkebekk

    Rune Stokkebekk

    Administrators


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      6 149


  2. RolvS

    RolvS

    Styret - øvrig


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      1 557


  3. Truls

    Truls

    Medlem NFF - Standard


    • Poeng

      3

    • Innlegg

      5 258


  4. Jan Ingvar

    Jan Ingvar

    Medlem NFF - 2017


    • Poeng

      2

    • Innlegg

      479


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 29. sep. 2017 i alle områder

  1. Påmeldt. Trysilelva i Oktober blir knall.
    3 poeng
  2. Påmeldt, vippsa og klar! Jeg har faktisk ikke fanga en eneste "elvemort" i år så det er jaggu påtide! Fluebindesaker blir pakket med, er det noen av deltakerne som er lysten på demo av teknikker eller fluer så er det bare å sende meg/Pål ønskeliste.
    2 poeng
  3. Så var det klart for årets første skikkelige høst-storm her på Vestlandet http://www.vg.no/nyheter/innenriks/vaer-og-uvaer/obs-varsel-om-kraftig-vind-paa-vestlandet-mens-agder-fylkene-faar-boettevis-med-regn/a/24152252/ ... ikke at det ikke har blåst jæ-ve-liiig mye allerede siste 3 ukene, men nå tar det av I går kveld flytta alle hagemøblene, parasollen og blomsterpottene seg ut på plenen på egenhånd (greit det hvis jeg hadde planer om å beise terassen, men det gjorde jeg jo i fjor), og i dag tidlig måtte jeg nærmest stå og trø på sykkelen i nedoverbakkene for å komme meg ned til jobb. Stikkord for helga: finne seg en liten bekk med småfisk i le for de verste vindkasta, ha 2-3 meter snøre ute og bare legge ut nymfa. JEG NEKTER Å LA MEG KNEKKE AV VESTLANDETS KREFTER!!! Ta og sett den på den du, moder jord!! __________________ EDIT: står forsåvidt ikke at fluefiskere bør utvise aktsomhet, men skulle det likevel være så, så antar jeg uansett at "beredskapsaktørene" står parat inni skauen, og takplater og -stein kan forsåvidt bare blåse av, da vi likevel har planer om å heve taket på huset, så da sparer vi litt entreprenørtimer på det. Wohoo, så kan det komme noe positivt ut av dette likevel da
    2 poeng
  4. "Ny" (meget pent brukt) sjøørret-kjepp med splitter ny snelle. Bestilte de sorte delene rett fra "Junaiten" slik at snella skulle matche snellefestet til stanga, dette ble så bra at jeg nesten ikke skjemmes over meg selv. Så ligger det, forhåpentligvis, en pent brukt Sage Method på postkontoret i morgen og venter på meg.
    2 poeng
  5. Små døgnfluer og små svarte tørrfluer fungerer. Jeg har vært med på døgnflueklekking i Trysil i midten av oktober som har gitt steady vakende fisk. 18 krok er jo fint.
    2 poeng
  6. Hei! Jeg har lagt en flue i Fluedatabasen Om fluen / fisketips: En livlig og effektiv rekeimitasjon som bindes i flere fargekombinasjoner og fiskes med rykk og napp inn. Jevne drag, kjappe rykk og varierende pauser. Grå, orange og rosa er må-ha fargene. https://www.fluefiskesiden.no/fluedatabasen/619 Hilsen Truls H. Johnsen (laget automatisk av Fluedatabasen)
    2 poeng
  7. Er oppe på Trysil nå faktisk. Har med stang og gir rapport senere om elvemorten er over 2 kg i år.
    1 poeng
  8. Me like!! Lest denne flere ganger nå, good work!
    1 poeng
  9. Flott artikkel Truls Det der var meget flott pakket sammen og lesbart Takker og Bukker
    1 poeng
  10. Det er absolutt ikke noe å skjemmes over! Det ble en skikkelig vellykket fargekombo! Kult!
    1 poeng
  11. Tror jeg må få med meg dette. Tar påmelding betaling i morgen. Sent fra min F8131 via Tapatalk
    1 poeng
  12. Å fiske med steinflueimitasjoner er kanskje helst forbundet med det aller tidligste vårfisket. Men i fjor og i år har jeg observert fisk som vaker på både Dinocras (den kjempestore) på sensommern og de mindre ned i #16 på høsten. I midten av september i år var jeg en tur til en elv på Østlandet og opplevde at fisken aktivt og ganske steady spiste små steinfluer som danset nedover på stille partier. De nektet å ta mine tynt dressede Dyret i gråsvarte nyanser. Prøvde også myggimitasjoner, men uten hell. Jeg fikk til slutt noen til å ta, men da på baetisklekker (!) Utfordringen med steinfluer er ikke å imitere dem bak stikka. Utfordringen slik jeg ser det er å fiske dem riktig slik at fisken blir trigget til hugg. Jeg har observert pen ørret som hopper nærmere halvmetern ut av vannet for å sikre seg en Dinocras. Hvordan etterligne noe slikt? Og hvordan imitere de små svarte som danser nedover elva?
    1 poeng
  13. Fiske har ikke vært en prioritert aktivitet denne helga, men jeg har da klart å lure meg ut på et par korte turer på såvidt 2 timer hver. I går rakk jeg bare å miste en pen fisk før jeg måtte hjem. I dag ble det fisk i håven på en av de mest morsomme teknikkene jeg vet om. Nemlig buzzer! Det har vært tynt med myggvaking, men nå ser det ut til at det skjer littegran. Jeg besøkte et passe stort vann i dag av typen passe klart og med steinbunn. Det klekket en og annen ganske stor mygg, nesten krok 14 og brunsvart i kroppen. Noen få fisk viste seg men det var skjelden to ganger på samme plass. Jeg kom på hold av 3stk, 2 av dem hadde jeg kontakt med, en i håven og en som jeg ikke fikk kroka. Fisken jeg fikk tok etter rundt 2min med ultrasakte inntrekk i nærheten av der den hadde vaket. Taket var hardt og brutalt, jeg skvetter like mye hver gang. Innimellom er det nesten så jeg gruer meg litt til at den tar, og det kan være ulidelig spennende. Jeg synes dette er hakket mer spennende enn å fiske med tørt.
    1 poeng
  14. Kjøpte noen nye vadebukser da de gamle Simms LW er klar for å bli reserve bukse. Endte opp med Hogdman aesis til en veldig grei pris.
    1 poeng
×
×
  • Opprett ny...