Gå til innhold

Serie om ørretfiske på NRK1


Gjest Raymond

Anbefalte innlegg

Gjest storfemti

Dette er serien for deg som elsker å fiske, særlig etter ørret. Den svenske eksperten på sportsfiske, Martin Falklind, forsøker å finne ut hvorfor det er så mange som er opptatt av ørreten, - og det over hele verden

Serien tar for seg alt fra ørretfiske i klassiske kalkstrømmer, til ekstremfiske med karene i gruppen Trout Bums, havfiske på Bornholm, elvefiske i svenske elver og storfiske i varme kilder på Island. Vi får se vakre undervannsbilder og spennende fiskescener, møte hengivne ørretvenner og ikke minst oppleve et genuint forsøk på å forstå den ettertraktede fisken.

Del 1: England, Gallegos og Emån – Fiskere med slips – ørret på kroken – vises torsdag 22. april kl. 20.15, med reprise søndag 25. april kl 08.20.

Del 2: Götene, Jurassic Lake og Norge – Fiskere med slips – ørretens rike – vises torsdag 29. april kl. 20.15, med reprise søndag 2. mai kl. 08.20.

Del 3: Bornholm og Island vises torsdag 6. mai kl. 20.15, med reprise søndag 9. mai kl. 08.20.

Alle programmene går på NRK1.

http://www.fluefiske.net/siste/nyheter/772-nrk1-serie-om-orretfiske

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag er dagen. Gleder meg litt til denne. Vet ikke hvorfor det er spesiellt stas med fluefiske i beste sendetid kontra det å se en DVD. Kanskje det er fordi det er ett slags bevis, eller en overtalelse av seg selv, om at fluefiske, det er fornuftig det!!  :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skikkelig bra og fornøyelig program. Moro å se Christer Sjöberg/ Loop- sjefen i aksjon både på kontoret og i elva  :) Han er en oppfinner og enthusiast som det ikke finnes mange av  :)

Men var det han som fant opp det derre håndtaket? Trodde det var han norske zpey-mannen jeg?? (pliiis la det vær han norske a Andrè. Begynner å bli lei av å skryte av ostehøvelen og bindersen nå....  :P;D ;D)

Uansett, et fint program. Liker han Falklind. Enkel, behagelig og troverdig  :)  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skikkelig bra og fornøyelig program. Moro å se Christer Sjöberg/ Loop- sjefen i aksjon både på kontoret og i elva  :) Han er en oppfinner og enthusiast som det ikke finnes mange av  :)

Smisker du med sjefen din?  ;D

;D Trenger jeg det? Næi  ;D Christer er konge uansett  :)

Enig med Stian: Martin er veldig flink med film  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...