Jump to content

FFS's harrtur 13-15. oktober 2017


Pål Hedenstad

Recommended Posts

Den tidligere annonserte FFS turen er nå spikret. Det blir harrfiske i Trysilelven 13. - 15. oktober. 

Vi innkvarteres på Sæteråsen hytter og arrangementet koster 500,- + fiskekort.

For 500,- får du overnatting i hytte begge nettene, frokost begge dagene, middag lørdag kveld, foredrag fredag kveld og tilgang på felles peisestue under hele oppholdet. Vi har hyttene frem til søndag kveld, så man slipper å stresse med utsjekkingen. 

Det blir opp til den enkelte om man ønsker å fiske i sona til Snorre eller på den ordinære sona i Trysilelven.

Det er et fremskutt systembolag rett over grensen. Ønsker man å handle alkohol her må det forhåndsbestilles noen dager i forkant. Utover det har de tobakk og de vanlige svenske kjøttvarene.

Påmelding skjer via betaling her på siden. Det kommer en betalingsløsning for arrangementet ganske snart.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Da har jeg akkurat vært oppe på Sæteråsen og beskuet plassen. Sæteråsen er for ordens skyld v flyplassen i Trysil (på veien fra Elverum, rett før bakkene ned mot Trysil - 8 minutter å kjøre til Trysil sentrum).

Peisestua / oppholdsrommet hvor det serveres frokost og middag er et fint felles oppholdsrom hvor man kan ta seg en øl. Der kan det også bindes fluer for de som ønsker det, men man må ta med lampe og skjøteledning.

Det tar ca en halvtime å kjøre til Langfloen Handel. Om man ikke nøyer seg med alkohol og evt tobakk, kan man benytte fryser på Sæteråsen for kjøttvarer. Alkohol forhåndsbestilles her; https://www.systembolaget.se/butiker-ombud/ombud/varmlands-lan/holjes/langflon-29-173709-93a

Denne uken har elven gått stor og vært lite innbydende. Men i midten av oktober pleier vannstanden å være såpass lav at den byr på mange gode fiskeplasser fra Nybergsund og nedover.

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
2 timer siden, Frank Roger Sommerro skrev:

Når vil siste påmelding være mulig ?

Andre må svare på fiskekort, men frist for påmelding må vi komme tilbake til. Det kommer litt an på tilgjengelige hytter ut over forhåndsbooka. Vi tar opp en status godt uti september, og så sier vi fra om ting haster :)

Eirik

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
På 27.8.2017 den 19.13, Frank Roger Sommerro skrev:

Hei.

Hvilket fiskekort gjelder for dette område ?

Er fiskekortet tilgjengelig på fiskespot 

Når vil siste påmelding være mulig ?

Hilsen Frank R Sommerro

Det er faktisk tre (!) ulike fiskekort man kan velge for fiske i Trysilelva nedstrøms Trysil sentrum. Det meste kan nok kjøpes via inatur / sms fredag kveld - vi tar en felles orientering fredag kveld basert på vannstand.

Når det gjelder påmelding så er det de 20 første betalende som er sikret plass (påmelding = betalingen). Ettersom det er felles mat inkludert, vil ekstrapåmeldinger i siste liten medføre litt ekstraarbeid, så om det kan unngås er det fint. Og vi kan ikke garantere plass for flere enn 20.

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, rolvseehuus skrev:

Påmeldt. Trysilelva i Oktober blir knall. :)

...og ikke minst sosialt. Er jo deilig med lange kvelder hvor man ikke har dårlig samvittighet for å være i elven - i alle fall er det sånn for de fleste i slutten av en lang sesong. Som tidligere nevnt er det en ganske trivelig samlingsplass som står til vår disp hele helgen. "Stua" er absolutt egnet for fluebinding.

Og for å ha sagt det: Kjenner du ingen som skal være med så spiller det null rolle. Det er ingen "klikker" på FFS. Her er alle inkludert.

 

Link to comment
Share on other sites

45 minutter siden, Rune Stokkebekk skrev:

Påmeldt, vippsa og klar! Jeg har faktisk ikke fanga en eneste "elvemort" i år så det er jaggu påtide! 
Fluebindesaker blir pakket med, er det noen av deltakerne som er lysten på demo av teknikker eller fluer så er det bare å sende meg/Pål ønskeliste.

 

ELVEMORT  lllollllol

Link to comment
Share on other sites

Betyr dette at vi nå har en "guide" som kan informere om vannstand og hvilke sone vi bør satse på? ;-)

Hehe. Hos Snorre er det jo ganske safe mtp fiske. Om man skal dit så er det bo kort begrensning. Regner med at svenskene allerede har flytta inn der. Ellers om man ikke vil fiske sik så ville jeg kjøpt allment fiskekort og fiska mellom innbygda og jordet samt i elvdalen..


Sent from my iPhone using Tapatalk
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...